Thuis is weer thuis, zonder schoolwerk

Tessa_website.jpg

Tessa Advocaat (17) heeft het vmbo afgerond en zit nu in havo 5. Ze vertelt wat Studiekring haar heeft gebracht. “Ik weet nu wat mijn manier van leren is”.

“Thuis was geen goede plek voor huiswerk. Mijn jongere broertje en zusje vroegen constant mijn aandacht. Mijn schoolwerk leed hieronder. Daarom heb ik samen met mijn ouders een oplossing gezocht. We kwamen uit bij huiswerkbegeleiding van Studiekring. Dit bleek precies wat ik nodig had. Een fijne rustige plek waar ik gefocust mijn huiswerk maak. Hier leerde ik een planning maken en ontdekte ik mijn manier van leren. Overhoren bleek niet te werken voor ij. Ik schiet dan in de stress en vergeet alles. Beter is om voldoende te leren, en de toets dan gewoon te maken. Na een jaar kon ik overstappen naar de huiswerkklas. Hier werk ik zelfstandig. Studiekring bevalt zo goed, ik zou echt niet meer zonder willen. Thuis maak ik me niet meer druk om school Ik heb nu alle tijd voor mijn verzorgpony”.

Is huiswerkbegeleiding of huiswerkklas ook iets voor jou? Loop gratis een middag mee bij een vestiging bij jou in de buurt.

Download onze brochure

Huiswerkbegeleiding? Bijles? Studiecoaching? Of wellicht een combinatie? Download onze brochures en lees alles nog eens na over onze diensten.

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Copyright © 2010-2021 Studiekring BV 085 - 049 82 00