Toolbox plannen

plaatjePlanning.jpg

Goed plannen is best lastig. Gelukkig zijn er tools die het een stuk makkelijker maken. Zodat je alles bij elkaar hebt om een haalbare planning te maken. En het bijna onmogelijk is om huiswerk te vergeten.

1. Online leeromgeving: Magister of SOMtoday
De meeste docenten zetten het huiswerk en toetsen in een online leeromgeving zoals Magister of SOM-today. Wat moet je leren voor die overhoring van komende maandag? Wat moet er gebeuren met hoofdstuk 6 bij aardrijkskunde? Je leest het in deze leeromgeving!

2. Papieren agenda
Ouderwets? Nee zeker niet. Docenten geven soms ook nog huiswerk op aan het einde van de les. Waar schrijf je dit op? In een agenda natuurlijk. Het opschrijven van huiswerk zorgt er bovendien voor dat het beter wordt onthouden. Daarnaast is het goed om Magister over te schrijven in je papieren agenda. Zo onthoud je het helemaal goed!

3. A3tje aan de muur
Lekker overzichtelijk. De weekplanning op een groot vel schrijven. Ophangen op een centrale plek in je kamer. Zijn je taken klaar? Streep ze lekker door!

4. De plan-app van Studiekring
Een dag zonder telefoon is een dag niet geleefd! Met de handige App van Studiekring plan en check je het huiswerk waar en wanneer je maar wil. En het allerhandigste, de App denkt met je mee. Zo plant het automatisch drie leermomenten in voor een toets. Download de App gratis in de Appstore of de Playstore.

Is plannen echt niet jouw ding? Dan kunnen we bij Studiekring helpen! Tijdens huiswerkbegeleiding of studiecoaching leer jij hoe jij een goede planning maakt. En je er ook nog aan houdt.

Download onze brochure

Huiswerkbegeleiding? Bijles? Studiecoaching? Of wellicht een combinatie? Download onze brochures en lees alles nog eens na over onze diensten.

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Copyright © 2010-2021 Studiekring BV 085 - 049 82 00