Studiekring | Brugklastraining | Goede start! - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Starten in de brugklas is spannend!

Deze speciale training bereidt brugklassers voor op een nieuwe periode

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

brugklastraining

Een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken. Werken met een lesrooster. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Met de brugklastraining van Studiekring helpen we je die eerste periode goed op weg. Dan maak jij straks een goede start op je nieuwe school!

Brugklastraining van Studiekring. Dat zijn 6 trainingen van 1 uur met andere (aanstaande) brugklassers. Tijdens de training krijg je begeleiding bij alle dingen die je in de brugklas tegenkomt. Zo heb je bijvoorbeeld andere vakken, een lesrooster en een flinke stapel boeken. Ook heb je geen vast lokaal en vaste leraren meer. Bij al dit soort zaken helpen we je. Je oefent veel in studievaardigheden en je krijgt praktische tips. Bijvoorbeeld over hoe een lesrooster werkt, hoe je je huiswerk plant en hoe je bepaalde lesstof het beste kunt leren. Natuurlijk krijg je alle ruimte om vragen te stellen tijdens de training.

Met 6 uurtjes training maak jij een relaxte start in de brugklas. Onze studiecoaches hebben veel ervaring met het begeleiden van leerlingen. Ze weten precies hoe ze jou zo goed mogelijk die eerste weken door helpen. Met de brugklastraining leg je een goede basis voor de rest van het jaar.

 

 • voor alle (aanstaande) brugklassers
 • training in een groepje van 6 tot 15 leerlingen
 • 1 uur per week: tijden in overleg
 • 6 bijeenkomsten in maart - juni of augustus - september
 • les van een studiecoach
 • wekelijkse updates met voortgang naar leerling en ouders
Ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Dus altijd een Studiekring bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  Vraag aan je ouders of je je mag inschrijven via onze website. Daarna krijgen jullie een bevestigingsmail met praktische informatie zoals wanneer de eerste les begint, wat je nodig hebt en wat je kunt verwachten.
 • Plan van aanpak
   Tijdens de eerste les krijg je je werkboek uitgereikt. De studiecoach geeft uitleg over de brugklas
 • Aan de slag
  En nu aan de slag! Je oefent veel in studievaardigheden en je krijgt praktische tips.
 • Evaluatie en voortgang
  Na iedere training krijgen jij en je ouders een update per e-mail over wat je hebt behandeld tijdens de training. Zo kun je het daar thuis ook nog eens over hebben. Geen zorgen: je krijgt geen huiswerk mee. Met deze training begin jij relaxt aan de brugklas. Je weet wat je kunt verwachten. En je weet hoe je dingen aan moet pakken. Dus hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Zo begin je vol vertrouwen aan je nieuwe school.
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze brugklastraining vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
187 beoordelingen via de
Feedback Company
"Wij zijn als ouders erg tevreden met de vorm en het resultaat van de huiswerkbegeleiding. Ook de persoonlijke benadering ervaren wij als prettig."
Karen Schroder

Tarieven

Brugklastraining kost € 125,- voor 6 x 1 uur (inclusief werkboek). Neem voor meer informatie contact op met een vestiging bij jou in de buurt. N.B. Een groepje start zodra 6 leerlingen zich hebben aangemeld

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

 

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 09.00 – 18.30

Toch niet helemaal wat je zoekt?

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren jongeren plannen, structureren en zelfstandig werken.

bijles

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles van Studiekring is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent.