Studiekring | Brugklastraining | Goede start! - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Starten in de brugklas is spannend!

Deze speciale training bereidt brugklassers voor op een nieuwe periode

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

brugklastraining

Een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken. Werken met een lesrooster. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Met de brugklastraining van Studiekring helpen we je die eerste periode goed op weg. Dan maak jij straks een goede start op je nieuwe school!

Tijdens de training krijg je begeleiding bij alle dingen die je in de brugklas tegenkomt. Zo heb je bijvoorbeeld andere vakken, een lesrooster en een flinke stapel boeken. Ook heb je geen vast lokaal en vaste leraren meer. Bij al dit soort zaken helpen we je. Je oefent veel in studievaardigheden en je krijgt praktische tips. Bijvoorbeeld over hoe een lesrooster werkt, hoe je je huiswerk plant en hoe je bepaalde lesstof het beste kunt leren. Natuurlijk krijg je alle ruimte om vragen te stellen tijdens de training.

Met de brugklastraining maak jij een relaxte start in de brugklas. Onze studiecoaches hebben veel ervaring met het begeleiden van leerlingen. Ze weten precies hoe ze jou zo goed mogelijk die eerste weken door helpen. Met de brugklastraining leg je een goede basis voor de rest van het jaar.

Benieuwd? Vraag een gratis intake aan!

Voordelen van brugklastraining

  • voor alle (aanstaande) brugklassers
  • Leer plannen en structureren
  • maak een relaxte start in de brugklas
  • les van een studiecoach
  • wekelijkse updates met voortgang naar leerling en ouders
Ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Dus altijd een Studiekring bij jou in de buurt.
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze brugklastraining vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
"Wij zijn als ouders erg tevreden met de vorm en het resultaat van de huiswerkbegeleiding. Ook de persoonlijke benadering ervaren wij als prettig."
Karen Schroder

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor brugklastrainig? Bezoek de pagina van de vestiging bij jou in de buurt om de tarieven te bekijken.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00
 

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 20.00
za-zo 8.00 – 16.00

Toch niet helemaal wat je zoekt?

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren jongeren plannen, structureren en zelfstandig werken.

bijles

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles van Studiekring is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent.