Klaar voor morgen

We leven in een wereld die veel van jongeren vraagt. Waar ligt het evenwicht tussen school en vrije tijd? Dit is waar Studiekring Check5 helpt. Wij verzorgen huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. Wij leren jongeren leren, ieder op hun eigen manier. Onze kracht is dat we de leerling centraal stellen. En ze ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid. We houden altijd goed contact met ouders en scholen. Samen zorgen we voor een sterke omgeving, waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige en zelfstandige persoonlijkheden. En dat is waardevol, nu én straks.

Alle locaties van Studiekring Check5

Klik op een locatie bij jou in de buurt voor meer informatie over diensten, openingstijden en tarieven. Voor vragen of een vrijblijvend adviesgesprek, bel 043 - 3627232, neem contact op met onze landelijke klantenservice 085 - 049 82 00 (09.00 – 18.30 uur) of stuur ons een bericht via het contactformulier.

     locatie Deurne     locatie Heerlen     locatie Hoensbroek  
 locatie Maastricht Randwyck
    locatie Maastricht Scharnerweg     locatie Meerssen  
  locatie    Roermond
    locatie   Sittard

Advies 2016

Reviews

review

"Onze ervaring met Studiekring is dat de assistentie professioneel is, de locatie prima en dat ons kind er altijd met plezier heen gaat. Prijs/kwaliteit verhouding is goed."

Anoniem

Bekijk alle beoordelingen