Check51 1024x502Klaar voor morgen 

We leven in een wereld die veel van jongeren vraagt. Waar ligt het evenwicht tussen school en vrije tijd? Dit is waar Studiekring (Check5) helpt. Wij verzorgen huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. Wij leren jongeren leren, ieder op hun eigen manier. Onze kracht is dat we de leerling centraal stellen. En ze ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid. We houden altijd goed contact met ouders en scholen. Samen zorgen we voor een sterke omgeving, waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige en zelfstandige persoonlijkheden. En dat is waardevol, nu én straks.

Alle locaties van Studiekring (Check5)

Deurne  Heerlen  Roermond  Hoensbroek  Maastricht  Meerssen

Klik op een locatie bij jou in de buurt voor meer informatie over de diverse diensten, openingstijden en tarieven. Voor vragen of een vrijblijvend adviesgesprek, bel 043 - 3627232. Je kan ook contact op nemen met onze landelijke klantenservice via 085 - 049 82 00 (09.00 – 18.30 uur) of een bericht sturen via het contactformulier.

 

Ons team

Het team van Studiekring (Check5) bestaat uit vijf managers en circa 80 begeleiders. Onze begeleiders zijn jonge en enthousiaste mensen die momenteel bezig zijn met een universitaire of hbo-opleiding. Zij hebben recent het vwo afgerond en zijn daardoor bekend met de leerstof en het schoolsysteem. Onze managers hebben een onderwijs- en/of managementachtergrond. Zij zijn contactpersoon voor ouders en scholen, sturen het team van begeleiders aan en houden de voortgang van de leerlingen bij.

Partners

Studiekring (Check5) werkt nauw samen met een aantal scholen in Limburg. Zo zitten we met onze huiswerkbegeleiding in het Grotiuscollege te Heerlen, Sint Jan te Hoensbroek en IVO Deurne te Deurne. Daarnaast bieden wij een huiswerkklas aan op twee middelbare scholen in Maastricht; Porta Mosana College en het Sint – Maartenscollege.

Keurmerk

Studiekring (Check5) is aangesloten bij de LVSI. De Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSI) is  een branchevereniging van en voor studie- en huiswerkbegeleidingsinstituten.

De LVSI heeft als voornaamste doelstelling de kwaliteit van studiebegeleiding in Nederland te waarborgen en te bevorderen. De LVSI controleert de dienstverlening en bedrijfsvoering van haar leden en biedt een keurmerk en klachtencommissie. Ook is de LVSI gesprekspartner van de overheid en verschillende instellingen op het gebied van onderwijs, didactiek en pedagogiek. Daarnaast informeert de LVSI ouders, scholieren, scholen en andere belanghebbenden zoals de landelijke en regionale media over studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding.

Tarieven

Kijk voor het exacte tarief van onze diensten op de pagina van een vestiging bij u in de buurt