Check5 - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingenBetere cijfers. Minder stress.

Of je nu zit te zwoegen op je huiswerk, je voorbereidt op de proefwerkweek, worstelt met je planning of opziet tegen het eindexamen. Met Check 5 Studiekring haal je het beste uit jezelf.

Check5

home

Klaar voor morgen

We leven in een wereld die veel van jongeren vraagt. Waar ligt het evenwicht tussen school en vrije tijd? Dit is waar Check5 Studiekring helpt. Wij verzorgen huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. Wij leren jongeren leren, ieder op hun eigen manier. Onze kracht is dat we de leerling centraal stellen. En ze ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid. We houden altijd goed contact met ouders en scholen. Samen zorgen we voor een sterke omgeving, waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige en zelfstandige persoonlijkheden. En dat is waardevol, nu én straks.

Alle locaties van Check5 Studiekring

Klik op een locatie bij jou in de buurt voor meer informatie over de diverse diensten, openingstijden en tarieven. Voor vragen of een vrijblijvend adviesgesprek, bel 043 - 3627232.  (09.00 – 18.30 uur) of  stuur een bericht via het contactformulier.

Aubel

Deurne 

adresBurg. Roefslaan 9
5753 GX Deurne
Bekijk info en tarieven
Aubel

Heerlen

adresAkerstraat 117
6417 BM Heerlen
Bekijk info en tarieven
Aubel

Roermond

adresMinderbroederssingel 15f
6041 KG Roermond
Bekijk info en tarieven
Aubel

Hoensbroek

adresAmstenraderweg 122
6431 EN Hoensbroek
Bekijk info en tarieven
Aubel

Meerssen

adresBeekstraat 26
6231 LG Meerssen
Bekijk info en tarieven
Aubel

Maastricht Randwyck

adresAubeldomein 25
6229 EB Maastricht
Bekijk info en tarieven
Scharnerweg

Maastricht Scharnerweg

adresScharnerweg 155
6224 JE Maastricht
Bekijk info en tarieven
Sittard

Sittard

adresWilhelminastraat 51
6131 KM Sittard
Bekijk info en tarieven

 

Check5 Studiekring

Check5 begon in 2002 met het geven van huiswerkbegeleiding en bijlessen in Maastricht. In de afgelopen jaren is Check5 Studiekring uitgegroeid tot een instituut met verschillende locaties in Maastricht, Sittard, Roermond, Hoensbroek en Heerlen. Bij al haar diensten staat samenwerking met scholen, terugkoppeling naar de ouders via het online volgsysteem en begeleiding op maat centraal. Check5 Studiekring helpt leerlingen bij hun schoolloopbaan met als doel hun studieresultaten te verbeteren en het aanleren van studievaardigheden, waarmee ze zelfstandig kunnen studeren.

Ons team

Het team van Check5 Studiekring bestaat uit vijf managers en circa 80 begeleiders. Onze begeleiders zijn jonge en enthousiaste mensen die momenteel bezig zijn met een universitaire of hbo-opleiding. Zij hebben recent het vwo afgerond en zijn daardoor bekend met de leerstof en het schoolsysteem. Onze managers hebben een onderwijs- en/of managementachtergrond. Zij zijn contactpersoon voor ouders en scholen, sturen het team van begeleiders aan en houden de voortgang van de leerlingen bij.

Partners

Check5 Studiekring werkt nauw samen met een aantal scholen in Limburg. Zo zitten we met onze huiswerkbegeleiding in het Grotiuscollege te Heerlen, Sint Jan te Hoensbroek en IVO Deurne te Deurne.

Keurmerk

Check5 Studiekring is aangesloten bij de LVSI. De Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSI) is  een branchevereniging van en voor studie- en huiswerkbegeleidingsinstituten.

De LVSI heeft als voornaamste doelstelling de kwaliteit van studiebegeleiding in Nederland te waarborgen en te bevorderen. De LVSI controleert de dienstverlening en bedrijfsvoering van haar leden en biedt een keurmerk en klachtencommissie. Ook is de LVSI gesprekspartner van de overheid en verschillende instellingen op het gebied van onderwijs, didactiek en pedagogiek. Daarnaast informeert de LVSI ouders, scholieren, scholen en andere belanghebbenden zoals de landelijke en regionale media over studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding.

Tarieven

Kijk voor het exacte tarief van onze diensten op de pagina van een vestiging bij u in de buurt

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij :

Vestigingsmanager


Vestigingsmanager
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
179 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.