Studiekring coronavirus update | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Wat betekenen de Corona maatregelen voor de diensten van Studiekring? Lees meer

Bericht over examentraining via kennispartner Lyceo n.a.v. coronamaatregelen.

Geachte klanten,

Naar aanleiding van de extra maatregelen van de overheid van 23 maart en de berichtgeving van minister Slob en de afgekondigde maatregelen met betrekking tot de eindexamens willen we graag u het volgende berichten.

Laatst bijgewerkt: 24-03-2020  14:00

 

Wat betekenen de coronamaatregelen voor de diensten van Studiekring?

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid van maandag 23 maart zijn op dit moment alle activiteiten van Studiekring op scholen en op locaties opgeschort tot in ieder geval 6 april a.s.

  Huiswerkbegeleiding op afstand en online Bijles
  Daarnaast staan onze vestigingscoördinatoren klaar om uw kind op afstand te begeleiden. Dit doen we onder meer via ons leerlingvolgsysteem HOMI. Inmiddels is online bijles mogelijk in alle vakken. Ons team werkt hard aan een breed pakket van aanvullende digitale diensten. Houd hiervoor onze website in de gaten, deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt, of bel ons voor meer informatie over online huiswerkbegeleiding en bijles op telefoonnummer:  085 - 049 82 00

  De tijdelijke omschakeling van onze dienstverlening op locatie naar online is volop gaande en de eerste resultaten zijn zonder meer bemoedigend. Ervaringen worden door het hele land gedeeld zodat onze ondersteuning online zo optimaal mogelijk wordt vormgegeven.

  Team Studiekring

   

  Laatst bijgewerkt: 24-03-2020 10:30

  Gratis intakegesprek

  Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.