CSE Begeleiding - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Wat betekenen de Corona maatregelen voor de diensten van Studiekring? Lees meer

Oefen voor je examen!

De eindexamenperiode kan stressvol zijn. Onze ervaren docenten geven 1- en 2-daagse trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

examentraining

Je eindexamens staan voor de deur. Vind je het moeilijk om aan de slag te gaan? Lopen de zenuwen hoog op? Heb je extra ondersteuning nodig? Dan is CSE-begeleiding van Check5 Studiekring iets voor jou. Op school of op één van onze eigen locaties, altijd bij jou in de buurt.

Je voorbereiden op je examen. Dat is 20 dagen (soms in het weekend of in de avond) samen met een begeleider die goed is in zijn vak werken aan voorbeeldexamens. Ook oefen je vaardigheden die bij het maken van jouw examen van pas komen. Je werkt bij ons in een kleine groep examenleerlingen in een rustige en positieve omgeving. Volgens een vooraf gemaakte leerplanning. Je kan je vragen stellen en gaat met vertrouwen je examen in. De prijs van deze eindexamenbegeleiding is € 425,-.

Praktische informatie

We geven CSE-begeleiding in al onze vestigingen in Zuid-Limburg. Inschrijven kan via ons aanmeldformulier maar natuurlijk ook telefonisch: 085-0498 200. Ook met vragen kan je hier terecht. Inschrijven kan tot 5 april 2019.

 • Al het huiswerk op tijd af
 • Met meer zelfvertrouwen naar school
 • Sneller en efficiënter leren
 • Uitstelgedrag is verleden tijd
 • Vrije tijd is écht vrije tijd
Ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Dus altijd een Studiekring bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  We starten met een gesprek. Met jou en natuurlijk met je ouders. Samen bespreken waarom het huiswerk maken niet lekker loopt. Loop je vast met de vreemde talen? Of is wiskunde een drama? Stel je alles uit? Met jouw toestemming praten we ook met je mentor. Leraren weten immers vaak het beste waar het misgaat.
 • Plan van aanpak
  Daarna maken we een plan van aanpak dat helemaal is gericht op jou. Hierin verwerken we onder andere wat je gaat leren, aandachtspunten, het aantal uren dat we je gaan begeleiden, de kosten en de manier waarop we contact houden.
 • Aan de slag
  Je komt 2 tot 5 middagen na schooltijd naar een van onze vestigingen. Daar staan ervaren studiecoaches klaar om jou te helpen. Met plannen en organiseren, met vragen over de lesstof, met slimme tips over hoe je het beste leert, met overhoren.
 • Evaluatie en voortgang
  Via ons leerlingvolgsysteem krijgen je ouders wekelijks een rapportage per e-mail. Dezelfde rapportage gaat naar je mentor. Elke twee maanden gaan we even met je zitten. We bespreken hoe het gaat en of er (nieuwe) valkuilen zijn. Zo weten we precies hoe je ervoor staat.
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze cse-begeleiding vinden?

★★★★★
★★★★★
8,4/10
182 beoordelingen via de
Feedback Company
"Mede door de begeleiding van studiekring (Haarlem-noord) is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert studievaardigheden, concentreren en plannen. Ook ontlast het ons gezin waardoor de sfeer is verbeterd."
Anna Jacobs
"Zeer tevreden over Studiekring. De communicatie met ouders is zorgvuldig. Onze zoon maakt grote sprongen vooruit en haalt goede cijfers. Bedankt!"
Ivo van den Heuvel

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor huiswerkbegeleiding? Bezoek de pagina van de vestiging bij jou in de buurt om de tarieven te bekijken.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

 

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 09.00 – 18.30

Toch niet helemaal wat je zoekt?

bijles

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles van Studiekring is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent.

studiecoaching

Studiecoaching

Voor jongeren die slimmer en beter willen plannen. Ondersteuning in de vorm van wekelijks een uur 1-op-1 begeleiding. Onze studiecoaches kennen de geheimen van slim leren. En dat helpt een leven lang.

huiswerkklas

Huiswerkklas

Een rustige plek om ’s middags gestructureerd huiswerk te maken. Dat is het voordeel van onze huiswerkklas. Geen afleiding en altijd onder toezicht van een begeleider.