Hieronder een fotoverslag van het praktijkcongres voor ouders 'Thuis in School', dat wij in samenwerking met het opvoedblad J/M voor ouders organiseerden. De foto's zijn voorzien van reacties van deelnemers aan deze dag.

Thuisinschool1 Thuisinschool  

"Heel veel bruikbare informatie in korte tijd.Geslaagde dag!"

Thuisinschool3 Thuisinschool2

"Prikkelende studiedag. Inzicht in het puberbrein is absoluut toegenomen.
Naar huis met praktische tips die zeker toegepast zullen worden."

Thuisinschool4 Thuisinschool5

"Leuk, een eyeopener met veel handvaten en erg leerzaam. Interactief, professioneel. Gezellig, goede sfeer."

Thuisinschool6 Thuisinschool7

"Leuke leerzame dag vol tips. Ik ga het mijn vriendinnen zeker aanraden. Geeft weer inspiratie."

Meer reacties van deelnemers

 

"Inspirerend en verhelderend."

 

 

 

"Geweldig, sluit aan bij werkwijze, insteek zoals ik mijn werk inhoud/vorm geef. Geeft bevestiging, energie, praktisch. Dat is wat ik poog ouders mee te geven. Positief roept positief op!"

 

 

 

"Boeiende, inspirerende dag met voldoende tips/aanknopingspunten om thuis 'toe te passen'. Zeer positief. Ik heb dingen gehoord waar ik echt praktisch mee aan de slag kan. Ook oplossingen voor problemen met huiswerk, communicatie."

 

 

 

"Leuke en leerzame dag. Vooral over slim omgaan met de computer. Deze workshop was erg verhelderend. De workshop 'geen ruzie over huiswerk' heeft mijn ogen geopend. Motiveren en luisteren is de kunst."

 

 

 

"Een inspirerende en motiverende dag! Goed om te horen dat veel mensen tegen hetzelfde aanlopen, dat maakt het minder lastig."

 

 

 

"Erg interessant met genoeg afwisseling."

 

 

 

"Leuke en leerzame dag. Zin om in de praktijk te gaan proberen."

 

 

 

"Interessante dag. Goed van opzet en keurig verzorgd."

 

 

 

"Erg goed, veel nuttige informatie, alles wordt weer duidelijk op een rijtje gezet."

 

 

 

"Bijzonder om Tischa Neve zo bevlogen over pubers te horen praten. Veel was bekend maar de voorbeelden zijn goed en helderend."

 

 

"Zeer herkenbaar thema. Zou jaarlijks herhaald kunnen worden, want het blijft herkenbaar. Ook leuk om mede-puberouders te ontmoeten."

 

Reviews

review

"Mijn dochter is in 2016 kort voor einde schooljaar gestart bij Studiekring. Huiswerkklas en coaching. Ze had zeer veel onvoldoendes. Ze keek niet vooruit qua planning, gaf snel op als het wat moeilijker werd en was niet meer gemotiveerd. In overleg met de school ging ze naar een lager niveau. Het werd nog slechter. Na veel onderzoeken bleek dat ze een intelligentiekloof had en dus extra begeleiding nodig had. Thuis redde ik het niet meer zelf met haar. In overleg en met hulp van de school naar Studiekring. Het ging in het begin niet goed. Magister én planner Studiekring bracht haar alleen maar meer in de war en ze had inmiddels geen motivatie meer. Het lukte toch niet! In het nieuwe schooljaar (blijven zitten) is alles langzaam gedraaid. Ze ging langzaam vooruit en zet dat al een paar maanden voort. Ze kijkt vooruit in Magister, weet wat er op haar af komt en haalt voldoendes. We zijn heel trots op haar en blij met de coaching die ze krijgt en de huiswerkklas. Mijn dochter wordt nooit een model leerling maar haalt nu veel meer uit zichzelf en kan mee in de klas. Van 12 onvoldoendes vorig jaar heeft ze er op dit moment 2. Maar ook daar zien we nog mogelijkheden. Ik heb rust, mijn dochter bouwt zelfvertrouwen op en is veel gemotiveerder."

Anoniem

Bekijk alle beoordelingen