Huiswerkbegeleiding intensief

Begeleid huiswerk maken in kleine groepjes

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Dat is nog best lastig. (Tijdelijk) ondersteuning nodig? Waarbij je extra intensief begeleid wordt? Dan is huiswerkbegeleiding intensief van Studiekring iets voor jou. In kleine groepjes van maximaal 4 leerlingen werk je aan je studievaardigheden. In de vestiging bij jou in de buurt.

Huiswerkbegeleiding intensief van Studiekring. Dat is 3 tot 5 middagen per week samen met een studiecoach werken aan huiswerk én aan vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Zoals plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. De begeleiding is intensief omdat je in een groepje van maximaal 4 leerlingen je huiswerk maakt. Veel persoonlijke aandacht dus van je studiecoach in een rustige, positieve omgeving. Op vaste tijden, dus vrij is vrij. Dat geeft ook rust in huis.

In het kort

  • voor alle vwo-, havo- en vmbo-leerlingen
  • 3, 4 of 5 middagen per week
  • in een kleine groep huiswerk maken, begeleid door een studiecoach
  • 1 studiecoach begeleidt maximaal 4 leerlingen
  • studievaardigheden versterken
  • wekelijkse updates over je voortgang naar leerling, ouders en school
  • elke twee maanden uitgebreide evaluatie

Huiswerkbegeleiding intensief in 5 stappen

intake 20161. Intake
In een intake met je ouders bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.

Plan van aanpak 20162. Plan van aanpak
We maken een persoonlijk plan van aanpak. We bellen ook even met je mentor op school, als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer de leerdoelen, aandachtspunten, het aantal begeleidingsuren, de kosten en de manier waarop we contact houden.

Aan de slag20163. Aan de slag
Tijdens de huiswerkbegeleidingsmiddag ga je zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag. Maar altijd onder toeziend oog van je studiecoach. Omdat je in een klein groepje werkt is er veel persoonlijke aandacht. Onze studiecoach geeft tips, overhoort en bespreekt opdrachten. Aan het eind van de middag bereiden we de volgende schooldag voor.

voortgang4. Voortgang
We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Jullie krijgen 24/7 online toegang tot Mijn Studiekring: een persoonlijk, beveiligd e-dossier. Hierin lees je hoe het gaat én je vindt er andere handige zaken, zoals een overzicht van de kosten van je begeleiding. Daarnaast stuurt de studiecoach wekelijkse updates per mail over je voortgang.

evalueren 20165. Evalueren
Elke twee maanden evalueren we. Dat kan in een persoonlijk gesprek met je ouders, maar ook telefonisch. Is er minder begeleiding nodig, of juist meer? Dan stellen we in overleg het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer gemotiveerd en helemaal zelfstandig verder kunt.

aanmelden

 

Meer informatie?

Het tarief voor 3 dagen huiswerkbegeleiding intensief per week is € 495 per maand, voor 4 dagen is het tarief € 595 per maand en 5 dagen per week huiswerkbegeleiding intensief kost € 695.
Vragen? Bel 085 049 82 00 of vul ons contactformulier in.

Wij geven ook:

Reviews

review

"Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!"

Kirstin

Bekijk alle beoordelingen

Advies 2016