Online huiswerkbegeleiding Studiekring | Meld je nu aan! - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Online huiswerkbegeleiding

Voorkom achterstanden en ga goed voorbereid weer terug naar school! Wij ondersteunen je graag met online huiswerkbegeleiding.

Vraag een gratis intake aan

onlinebijles

Kan jij in deze periode wel een extra steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je huiswerk? En heb jij moeite om jezelf te motiveren elke dag aan de slag te gaan? Dat begrijpen wij heel goed en daarom helpen wij jou de komende tijd met online huiswerkbegeleiding.

Professionele ondersteuning door ervaren begeleiders
De enthousiaste begeleiding biedt, waar je ook woont in Nederland, online hulp bij alle vakken. Tijdens de online huiswerkbegeleiding kan je al je vragen stellen, wordt je huiswerk gecontroleerd en we overhoren je om te checken of je de stof goed kent. Voor iedere leerling bieden we maatwerk, zodat jij altijd de hulp krijgt die jij nodig hebt. 

Ontwikkel studievaardigheden
Je leert volgens de Leren Leren-methode vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Dit is handig voor nu, maar ook zeker voor in de toekomst. Ons doel is dat je snel weer gemotiveerd en helemaal zelfstandig aan de slag kunt. Uiteraard met betere resultaten!

Aan de slag!
We zien en spreken elkaar wekelijks via Skype of een ander online programma. Samen brengen we jouw huiswerk in kaart en maken een digitale planning. Dit nemen we op in ons leerlingvolgsysteem, HOMi, waar ook je huiswerk, cijfers en andere belangrijke informatie in staan. Via de HOMi-app ga jij vervolgens dagelijks thuis aan de slag.

We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Je krijgt 24/7 online toegang tot Homi: een persoonlijk, beveiligd e-dossier. Hierin lees je hoe het gaat én je vindt er andere handige zaken. Zo weten we altijd hoe het ervoor staat.

Aanmelden
Er zijn verschillende varianten van Online Huiswerkbegeleiding beschikbaar, afhankelijk van jouw behoeften en wensen. Meer informatie over online huiswerkbegeleiding? Of direct aanmelden? Bel dan: 085 - 049 82 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 18.00
za-zo 10.00 – 16.00