Toetsweek Opvangklas

De toetsweek opvangklas wordt georganiseerd om leerlingen de mogelijkheid, ruimte en rust te bieden om zich voor te bereiden op de komende toetsen.

Toetsweek Opvangklas

Het is bijna zover! De toetsweek gaat (bijna) van start en iedereen wil natuurlijk nog dat laatste sprintje trekken voor een goed cijfer. Daarom biedt Studiekring leerlingen de mogelijkheid om zich goed voor te bereiden middels de toetsweekopvangklas.

Wat is de toetsweek opvangklas?

De toetsweek opvangklas wordt georganiseerd om leerlingen de mogelijkheid, ruimte en rust te bieden om zich voor te bereiden op de komende toetsen. Een ruimte waarin rustig geleerd kan worden met minimale afleiding.

De opvangklas is om ervoor te zorgen dat leerlingen al flink wat leerwerk hebben gedaan voor ze naar huis gaan. Om ze hierin te ondersteunen, is er een begeleider aanwezig die kan helpen met het plannen en het beantwoorden van (algemene) vragen. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om overhoord te worden.

Wanneer vindt de toetsweek opvangklas plaats?

Op de betreffende vestigingspagina vind je waar en wanneer de toetsweek opvangklas plaatsvindt. Hier kun je je ook direct aanmelden.

Kosten

De kosten van de toetsweek opvangklas bedragen € 95,- per leerling voor alle aangeboden dagen. Het is alleen mogelijk om je kind voor alle middagen in te schrijven. De betaling geschiedt via een eenmalige machtiging.

Aanmelden

Je kunt je kind makkelijk en snel aanmelden via de betreffende vestigingspagina. Of gebruik dit aanmeldformulier.

Zit jouw vestiging er niet tussen of wil je meer informatie? Mail dan naar klantenservice@studiekring.nl onder vermelding van ‘toetsweek opvangklas‘.

Overige informatie

Indien je voor de toetsweek opvangklas kiest, gaan we ervan uit dat je kind alle dagen komt. Behalve wanneer hij of zij toestemming heeft om niet te komen. In dit geval ontvangen we hiervan graag een mail.

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Toch niet helemaal wat je zoekt?

bijles.jpg

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles van Studiekring is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent.

studiecoaching.jpg

Studiecoaching

Voor jongeren die slimmer en beter willen plannen. Ondersteuning in de vorm van wekelijks een uur 1-op-1 begeleiding. Onze studiecoaches kennen de geheimen van slim leren. En dat helpt een leven lang.

klaslokaal-mobiel.jpg

Huiswerkklas

Een rustige plek om ’s middags gestructureerd huiswerk te maken. Dat is het voordeel van onze huiswerkklas. Geen afleiding en altijd onder toezicht van een begeleider.

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

085 – 049 82 00

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 08.00 – 19.00
za-zo 8.00 – 16.00

Copyright © 2010-2023 Studiekring BV 085 - 049 82 00