Doe mee met onze vliegende start!

HUISWERKBEGELEIDING

huiswerkbegeleiding

 • Voorkom opstartproblemen
 • Beginnen met heldere doelen 
 • Maak de rest van het schooljaar eenvoudiger!

BIJLES

 Bijles

 • Achterstanden en hiaten wegwerken
 • Vakinhoudelijk hulp, heldere uitleg
 • Moeilijke vakken worden weer leuk!
 

Hoe geeft u uw zoon of dochter op voor huiswerkbegeleiding of bijles?

 1. Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in (klik op de button "Vrijblijvend aanmelden" rechtsboven in beeld).
 2. Wij nemen binnen 2-3 werkdagen telefonisch contact met u op om vast te stellen welke dienst het best bij uw zoon of dochter past en om eventuele vragen te beantwoorden. 
 3. De gegevens van uw zoon of dochter sturen wij door naar de manager van de vestiging van uw keuze. De vestigingsmanager neemt zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een intakegesprek (huiswerkbegeleiding) of een eerste bijlesafspraak
 4. Tijdens het intakegesprek en de eerste bijles afspraak wordt de hulpvraag vastgesteld en wordt er besproken wat de beste methode is om daaraan te voldoen.
 5. In de bijles en de huiswerkbegeleiding brengen wij uw zoon of dochter praktische studievaardigheden bij zodat hij of zij zo snel mogelijk weer zelfstandig verder kan. Wij houden u als ouder via een digitaal verslag op de hoogte van de voortgang van uw leerling.
 6. Thuis heeft u geen zorgen meer over het huiswerk!

aanmeldbuttonDoe mee met de vliegende start!

Reviews

review

"Door autisme gaan dingen bij onze zoon van 13 niet vanzelf. Hij ging gamen tijdens het huiswerk maken en tijdens de lessen op school gebeurde hetzelfde. We zagen hoe hij het overzicht over school steeds verder kwijt raakte en hierdoor nog meer ging gamen. We maakten een planning, maar het bleef heel veel strijd opleveren, waar het hele gezin last van had. We maakten ons zorgen. Gelukkig stond hij open voor Studiekring. Toch ging ook dat niet vanzelf en regelmatig kwam hij er met een punthoofd vandaan. Wat was het een zegen om te merken hoe de coƶrdinator van de locatie Soest hem in het vizier had, kennis had van autisme, de methodiek van 'Geef me de vijf' kende en voor hem een plan op maat maakte. Duidelijke afspraken hielpen hem om vol te houden. Het duurde een paar maanden, maar toen ging 'de knop om' en merkte onze zoon dat zijn cijfers vooruit gingen. Hij kreeg weer grip op school en begon er weer voor te werken. Hij is met goede resultaten over gegaan naar 3VWO. De huiswerk planner van Studiekring is nog steeds zijn rode draad. Gamen in de les wil hij niet meer. En thuis? Tsja, dat kan soms beter, maar het lukt hem om zich aan zijn planning te houden en te blijven werken voor mooie resultaten."

Johanneke Scherrenburg

Bekijk alle beoordelingen