"Studiekring maakte het mogelijk dat mijn dochter de enorme achterstand die ze had opgebouwd, toch nog kon inlopen in het examenjaar. Dat leek (mij zelfs) onbegonnen werk bij de start, maar ze heeft zonder onvoldoendes haar VWO examen gehaald. Ik ben erg tevreden en ik beveel Studiekring van harte aan."
Ouder, Eindhoven

"Wij willen Studiekring hartelijk danken voor alle inzet. Onze dochter heeft er erg veel aan gehad, haar punten zijn aanzienlijk gestegen en voor de toekomst heeft ze denken wij voor altijd een steuntje in de rug door de ervaringen bij jullie."
Ouder, Eindhoven

"Wij zijn als ouder zeer goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken en de vorderingen, zowel wekelijks in de mail als in de oudergesprekken. De sfeer van de huiswerkbegeleiding was zeer prettig en de professionaliteit zeer hoog."
Ouder, Eindhoven

Huiswerkbegeleiding Studiekring Eindhoven Stedelijk College

"Onze zoon heeft bij de start van de brugklas direct huiswerkbegeleiding gevolgd bij Studiekring, 3 maal per week. Hij heeft dit anderhalf jaar gedaan. We kunnen het iedereen aanraden! Zeker bij het opstarten van de middelbare school is het belangrijk dat kinderen goed leren plannen en  studievaardigheden aanleren. Dat heeft hij prima aangeleerd en past hij, na een half jaar, nog steeds toe.

Wij zijn als ouder zeer goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken en de vorderingen, zowel wekelijks  in de mail als in de oudergesprekken. De sfeer van de huiswerkbegeleiding was zeer prettig en de professionaliteit zeer hoog.

Daarnaast heeft onze andere zoon een periode online bijles gevolgd bij Studiekring. Ook daarmee zijn onze ervaringen zeer positief. Ook dat was zeer professioneel met een goede sfeer.

Kortom, wij zijn zeer te spreken over de diensten die Studiekring aanbiedt. Zowel voor startende middelbare scholieren als voor problemen met een enkel vak kunnen wij Studiekring aanraden."
Ouder, Eindhoven


"Na de opstart van het schooljaar in 2 VWO bleek al snel dat mijn zoon het zonder hulp moeilijk zou gaan krijgen. En wat doe je dan? Neem je als ouder de taak van huiswerkbegeleider op je of laat je het aan een professional over? Wij hebben voor het laatste gekozen. En dat heeft veel opgeleverd. Mijn zoon heeft geleerd om te plannen, prioriteiten te stellen, samenvattingen te maken en de vakken af te wisselen. De enthousiaste en inspirerende begeleiding van Linda heeft hem erg geholpen. De samenwerking met school was prima. Hij heeft er in alle opzichten veel van geleerd en is over! Om een vliegende start te maken komend jaar gaat hij zeker weer naar de studiekring om samen te kijken hoe we de begeleiding af kunnen bouwen. We hebben er vertrouwen in dat mijn zoon bagage heeft gekregen om mee verder te gaan. Kortom, wij zijn heel tevreden over Studiekring!"
Ouder, Eindhoven

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.