Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

"Ik vind de studiebegeleiding uitstekend. De vestigingsmanager is een prima vrouw: met heel veel liefde en geduld begeleidt zij mijn zoon."
K. Juffermans, Almere Buiten

"Studiekring is niet zomaar naschoolse begeleiding, je hebt er ook echt wat aan. Je maakt voldoende werk, je zorgt dat je altijd bij bent, en als het niet goed gaat word je meteen geholpen! Ook vind ik het fijn dat het gewoon bij mij op school is, zodat ik niet nog moet fietsen. Studiekring geeft zeker resultaat."
Valerie, Almere Buiten

"Ons kind heeft weer plezier in het Engels leren en weet nu dat hij het ook kan!!"
H. Vlug, Almere Buiten

"Esther is een zeer betrokken vrouw,net wat mijn dochter even nodig heeft."
Rolf Groen, Almere Buiten

 Het prettige bij Studiekring is dat de ondersteuning wordt afgestemd op de behoefte die er op dat moment is. Als ouder blijf je er bij betrokken doordat de studiebegeleider goed samenwerkt en overlegt. Mijn zoon gaat met plezier naar Studiekring. Bovendien blijft op deze manier thuis ook thuis en school blijft school.”
Maddy Meijer, Almere buiten

 

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.