Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Studiekring geeft veel ruimte aan een passende en dus individuele leeromgeving voor uw zoon of dochter."
F. de Moel, Alphen aan den Rijn


"Door de positieve begeleiding krijgt mijn zoon meer zelfvertrouwen. Zijn cijfers worden beter en hij zit weer lekker in zijn vel."
I. Ehlert, Alphen aan den Rijn

 

.Ente van Gils Alphen aan den Rijn Onze dochter is niet goed in het zelf organiseren van haar huiswerk en interventie van ouder is meestal niet gewenst en daarom hebben wij gekozen voor studiebegeleiding bij studiekring omdat het dichtbij school is en het de structuur brengt die onze dochter nodig heeft om haar huiswerk en leerwerk te kunnen doen.Het is de bekende stok achter de deur.Geen stress thuis en goede begeleiding van deskundigen.

"Onze dochter is niet goed in het zelf organiseren van haar huiswerk en interventie van ouder is meestal niet gewenst, daarom hebben wij gekozen voor studiebegeleiding bij Studiekring, omdat het dichtbij school is en de structuur brengt die onze dochter nodig heeft om haar huiswerk en leerwerk te kunnen doen. Het is de bekende stok achter de deur. Geen stress thuis en goede begeleiding van deskundigen."
M.Ente van Gils, Alphen aan den Rijn

 

"Mijn zoon had/heeft op school moeite met talen zoals Frans en Duits. Door de extra aandacht via bijles 1x per week van Studiekring begrijpt hij het beter, kan gewoon goed meekomen in de klas en haalt voldoendes."
Tonny Weijn, Alphen aan den Rijn

 

 
"Mijn zoon wilde niet naar huiswerkbegeleiding. Hij was bang als een klein kind behandeld te worden. De doorslag was voor hem dat de vestigingsmanager met hem sprak en hem de vragen stelde en niet aan de ouder. Hierdoor had hij het gevoel dat er wel naar hem geluisterd zou worden als hij dat nodig had. Wij als ouders zijn blij met de studiekring. Fijn dat er iemand is die hem kan overhoren en beoordelen of hij het voldoende heeft geleerd."
C.M.van Boetzelaer, Alphen aan den Rijn
 


"Zodra ik merkte in de bruglas (T-vwo)) dat mijn zoon nieuwe talen als Frans en Duits aanleren moeilijk vond heb ik hem 1 uurtje per week extra begeleiding via Studiekring geregeld. Hij gaat er graag naar toe, heeft duidelijk baat bij de extra gerichte begeleiding, begrijpt nu beter hoe hij die nieuwe talen moet aanpakken/leren en kan goed meekomen in de klas. Hij heeft daardoor meer plezier op school. Dat ene uurtje studiekring begeleiding maakt het verschil tussen onvoldoendes en (ruime) voldoendes en dat laatste is ook voor hem (en ons) een stuk plezieriger."
Tonny Weijn-Berend, Alphen aan den Rijn
 
 


Reacties van een leerling

"Als je terugkomt van de Studiekring heb je de rest van de dag de tijd om te doen wat je zelf wil. Dat is erg handig vind ik zelf. De docenten zijn ook erg aardig."

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.