Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

“Bedankt voor het begeleiden van Anouk dit schooljaar. Zijzelf en wij hebben het als zeer positief ervaren.”
B. van den Brink, Amersfoort

"Een prima aanvulling op school. Aanpak is doordacht, resultaatgericht maar met een hoge mate van gevoel voor het kind. Een aanrader zeker voor ouders met kinderen in de puberteit die moeilijk de goed bedoelde hulp van hun ouders aannemen."
F. van der Vegt, Amersfoort

"Ik ben erg tevreden over de bijles die mijn zoon volgt. Hij gaat elke keer met veel plezier naar Studiekring en zijn cijfers zijn nu een stuk hoger."
S. Adli, Amersfoort

"Mijn zoon is pas begonnen bij Studiekring maar er was na twee weken al een grote vooruitgang te zien dus was hij maar eerder gegaan!"
Van den Broek, Amersfoort

"Gaby heeft door haar bijlessen een enorme sprong voorwaarts gemaakt! Ze is naar ik verwacht klaargestoomd voor haar examen."
Bart Kreikamp, Amersfoort 

"Onze zoon heeft ruim 1 jaar studiebegeleiding bij Studiekring gehad. Hij heeft daar zelfstandig leren plannen en leren. Door de gevolgde aanpak werden zijn resultaten ook snel beter. Dit kwam ook zijn zelfvertrouwen ten goede. De begeleiders  wisten hem daarbij positief te motiveren. Thuis was de strijd over het huiswerk voorbij en  was er tijd voor leuke dingen. Toen hij eenmaal wist wat hij wilde gaan studeren, werd hij echt gemotiveerd voor school en kon de begeleiding ophouden. De contacten met Studiekring (e-dossier, mail en evaluatiegesprekken) zijn altijd erg goed geweest."
Aldert Koop, Amersfoort

“Pim heeft enorm baat gehad bij de hulp en begeleiding onder leiding van Ard Tamminga. Wij zijn zeer content met de schoolresultaten. Hartelijk dank voor alle hulp.” 
Maarten en Mieke, Amersfoort

“Dank nogmaals voor de prachtige kans die Lars bij jullie heeft gekregen. Dit heeft er absoluut aan bijgedragen dat Lars in het goede spoor zit en verder kan!”
A. van der Voet, Interventieteam VSV (Voortijdig Schoolverlaten), Amersfoort

"Ik ben zeer tevreden over de huiswerkbegeleiding van Studiekring. Mijn dochter heeft veel baat bij de begeleiding."
H. Ploem, Amersfoort

"Dankzij de professionele aanpak van Studiekring zien wij, en de leraren op school een enorme vooruitgang in de prestaties en ontwikkeling van onze zoon. Als kind van allochtone ouders is zijn taal achterstand binnen een jaar weggewerkt. We zijn er zeer blij mee, en kunnen Studiekring aan alle ouders aanbevelen."
M.Arac, Amersfoort

"Kort maar krachtig: Nuttig!"
Erika van Dijk, Amersfoort Centrum 

Reacties van leerlingen

"Ik ben heel blij met huiswerkbegeleiding. Ik haal hogere cijfers en daar ben ik blij mee."
Remco, Amersfoort


“Hallo Ard, ik wou je even laten weten dat ik ben geslaagd voor mijn examen en gelukkig ook nog met hele goede cijfers. Ik wil je bedanken voor alle hulp die je mij gegeven hebt want daar heb ik heel veel aan gehad!”
Judith, Amersfoort

“Dag Ard, de examens zijn goed gegaan, zelfs Duits tot mijn verbazing ging veel beter dan verwacht. Aardrijkskunde is het enige wat lastig afging, maar ook dat heb ik goed voorbereid dus ga ik in ieder geval uit van net een voldoende. Ik denk dat ik wel zal slagen. Ik geniet zeker van de vrije tijd! Nog bedankt voor alle hulp met het voorbereiden.”
Levi, Amersfoort

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.