Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

"Deze week had ik een mentorgesprek met Thomas en toen kwam uiteraard ook Studiekring ter sprake. Het zal je plezier doen te horen dat hij heel tevreden is over de begeleiding hoewel hij nog maar kort bij jullie bezig is. Een cijfermatig effect in de volgende periode zou hem zeker verder motiveren.  Ik blijf ook in de komende tijd graag op de hoogte van je bevindingen met Thomas."
M. Aarnoudse, mentor van Thomas. 

Reacties van ouders

"Ik wil Studiekring Amersfoort Van Lodenstein College complimenteren met de manier van verslaglegging van de vorderingen van onze zoon. Het is overzichtelijk en daarom ook goed bespreekbaar met hem. Ook de maand evaluatie is duidelijk. Een goede manier van communiceren, waardoor de lijntjes kort en overzichtelijk blijven."
Dhr. Bakker

“Als mijn zoon thuis komt uit huiswerkbegeleiding  is hij veel opgewekter en gezelliger dan voorheen als hij uit school kwam. Hij was heel tevreden, omdat hij al veel huiswerk voor school had gedaan. Het was voor mij ook heel fijn dat ik dit probleem helemaal bij de begeleiding  kon neerleggen en de resultaten zijn er ook. “
Ruurdje van Looijengoed,  Amersfoort Van Lodenstein

“Onze zoon Mark heeft veel op Studiekring geleerd. Plannen, concentreren en ook zelfvertrouwen. Begeleiding en ook contact met ouders hebben we als zeer positief ervaren.  En het is fijn dat het op school kan.”
Familie den Boef, Amersfoort Van Lodenstein

“Mijn dochter had in februari op haar tussenrapport acht onvoldoendes en die heeft ze met met de positieve begeleiding van studiekring allemaal weg kunnen werken.  Ze is nu beter gemotiveerd en kan haar werk ook goed plannen. En er blijft nog genoeg vrije tijd over!“
Lieneke Imminkhuizen, Amersfoort Van Lodenstein

“Hartelijke dank voor de hulp die jullie Jan Maarten geboden hebben. We hadden niet gedacht dat hij de laatste paar maanden vol zou houden steeds zo’n  goede inzet te leveren. Daar heeft jullie positieve benadering zeker bij geholpen!”
Gerben en Ada Heldoorn, Amersfoort Van Lodenstein

H.P. Hartveld Amersfoort Van Lodenstein Super, zeker bij leerlingen die thuis niet aan het werk te krijgen zijn! Er komt weer motivatie

"Super, zeker bij leerlingen die thuis niet aan het werk te krijgen zijn! Er komt weer motivatie."
H.P. Hartveld, Amersfoort Van Lodenstein 

"We vinden de begeleiding uitstekend. goede communicatie. betrokken mensen. goede benadering van de kinderen en ook duidelijk betere schoolresultaten. we bevelen het aan andere ouders die kampen met hetzelfde probleem van harte aan."
Visscher, Amersfoort Van Lodenstein

"Ruben kan zich thuis niet goed concentreren op zijn huiswerk. (vaak afgeleid, telefoon van vrienden die niet meer leren!!) Bij jullie op de huiswerkbegeleiding moet hij wel leren. De sfeer thuis is nu gelukkig weer gezellig, nu er thuis geen druk meer achter zit. Vanaf het begin dat Ruben bij jullie kwam waren zijn resultaten veel beter Ruben heeft ook altijd een voldaan gevoel als hij thuis komt, daar zijn wij dan ook erg blij mee."
Ruurdje van Looijengoed, Amersfoort Van Lodenstein
 
"Wij zijn heel blij met de mogelijkheid van huiswerkbegeleiding op school. Onze zoon gaat nu ruim drie weken naar huiswerkbegeleiding en we hebben hem nog geen een keer horen mopperen over het huiswerk maken, terwijl hij thuis bijna niets deed. Zelfs toen heel de school een dag vrij was en hij naar huiswerkbegeleiding ging, deed hij of het de normaalste zaak van de wereld was. We hopen dat hij gestimuleerd wordt om te leren, te plannen en hier voor zijn hele studietijd profijt van heeft."
Jolanda, Amersfoort Van Lodenstein
"Heldere structuur, stimuleert de leerling het is de extra tijd waard"
Guijt, Amersfoort Van Lodenstein
 

 

Reacties van leerlingen

“Ik heb de laatste schoolweken op huiswerkbegeleiding gezeten, hier heb ik vooral geleerd om te plannen. Omdat ik hier moest leren, ben ik overgegaan. Het gaf mij een heel tevreden gevoel, toen ik weer goede cijfers ging halen. Dankzij jullie ben ik overgegaan. Hier ben ik heel erg blij mee.”
Ruben, Amersfoort Van Lodenstein

“Als eerste ben ik blij dat ik geslaagd ben voor mijn havo examen. De cijfers voor de bijlesvakken vind ik fantastisch! Ik heb een 7,1 voor Maatschappijwetenschappen en een 7,8 voor Geschiedenis gehaald. Ik ben heel blij met de begeleiding van de afgelopen tijd. Mijn bijlesdocent is er in geslaagd (wat bijna niemand lukt...) om mij te motiveren en enthousiast te maken voor deze vakken.”
Esther van der Mast, Amersfoort Van Lodenstein