Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Perfecte omgeving, deskundige begeleiding, prima sfeer. Mijn dochter gaat er graag heen en heeft er heel veel aan. Haar cijfers, maar vooral ook haar zelfvertrouwen en zelfwerkzaamheid zijn enorm vooruitgegaan."
Caroline, Amersfoort Vermeerkwartier

"De medewerkers van Studiekring zijn bevlogen en doen hun werk met grote inzet. Er is alle gelegenheid om met ze te overleggen over de begeleiding van ons kind."
R. Hofman, Amersfoort Vermeerkwartier

E. Medendorp Amersfoort Vermeerkwartier Ik vind de begeleiding super. Het heeft mijn zoon erg geholpen. Hij weet nu hoe hij moet leren en moet organiseren en plannen en hij klaagt nooit over dat hij erheen moet. Na 5 maanden was hij klaar en hij heeft nu meer rust omdat er meer rust in zijn hoofd is gekomen. Hij haalt betere cijfers en vind school daardoor ook leuker en huiswerk maken minder vervelend. Echt een aanrader!
 

"Ik vind de begeleiding super. Het heeft mijn zoon erg geholpen. Hij weet nu hoe hij moet leren en moet organiseren en plannen en hij klaagt nooit over dat hij erheen moet. Na 5 maanden was hij klaar en hij heeft nu meer rust omdat er meer rust in zijn hoofd is gekomen. Hij haalt betere cijfers en vind school daardoor ook leuker en huiswerk maken minder vervelend. Echt een aanrader!"
E. Medendorp, Amersfoort Vermeerkwartier

 

"We zijn blij met de studiebegeleiding. Onze zoon heeft ADD. Als gevolg daarvan heeft hij moeite met het plannen van en structuur brengen in zijn huiswerk. Studiekring helpt hem daar bij. Dit geeft ons rust en hij ziet de goede resultaten in de vorm van betere cijfers. Bovendien vindt hij de manier van hulp erg prettig. Hij wordt op een positieve manier benaderd en men houdt vol als sommige dingen wat langer duren."
Christa Eigenraam, Amersfoort Vermeerkwartier

 

"Wij zijn enorm tevreden over de begeleiding op studiekring. Onze zoon zijn schoolresultaten en zelfredzaamheid zijn stukken beter dan voordat hij huiswerkbegeleiding kreeg. Hij krijgt handvatten aangereikt waarmee hij huiswerk leert plannen en overzicht heeft. Ons kind zit weer lekker in zijn vel en het gaat goed op school. Mede dankzij de begeleiders van studiekring!"
Vanessa van Wijhe, Amersfoort Vermeerkwartier

 

"Wij zijn ontzettend blij met de bijles van onze dochter. Het geeft een hoop rust in huis en wiskunde is toch een vak waar wij niet goed bij kunnen helpen. Het is fijn dat er veel tijd en energie in wordt gestoken om je kind persoonlijk te leren kennen, waardoor er heel gericht bijles gegeven kan worden."
P. van Dam, Amersfoort Vermeerkwartier

 

"Deelname aan Studiekring heeft Sijmen enorm veel opgeleverd. Niet in het minst door zijn eigen positieve inzet maar vooral ook door de vakkundige, stimulerende en enthousiaste aanpak van de Studiekringmedewerkers."
Mevrouw Witteveen, Amersfoort

Reacties van leerlingen

"Ik vond het erg fijn dat ik huiswerkbegeleiding heb gehad. Anders was ik zeker niet geslaagd met de cijfers waarmee ik nu geslaagd ben! Ik heb geleerd om mijn huiswerk en leerwerk niet uit te stellen tot het laatste moment, maar om het direct te doen. Ik heb ook geleerd dat ik mijn leerwerk in stukjes moet verdelen en niet te veel moet doen in één keer. Kortom; ik heb er veel van geleerd en ben blij dat ik het gedaan en gehad heb!" Tanja de Kruijf, Amersfoort

 

Reacties van onderwijsprofessionals

"Ik wil jullie een compliment geven voor jullie werk. Mijn mentorleerling is niet alleen cijfermatig omhoog gegaan, maar hij is ook qua gedrag heel anders geworden. Zoals het er nu naar uitziet heeft hij een grote kans volgend jaar door te stromen naar 2havo. Mede door dit soort resultaten verwijs ik mentorleerlingen graag aan jullie door!"
Mentor klas 1