Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Ik ben erg blij met Studiekring. Er worden duidelijke en heldere afspraken gemaakt met de jongeren. Sfeer is prima, cijfers worden beter. Mijn kind gaat zonder mopperen naar de huiswerkbegeleiding en komt er vol zelfvertrouwen vandaan. Prima job!"
H. Broeshart, Amstelveen

"Wij zijn enorm blij met StudieKring! Thuis is er geen discussie (of ruzie!) meer over huiswerk. De begeleiding is prima en er is goed overleg met ons. De vestigingsmanager is heel toegankelijk en houdt alles goed in de gaten. Bovendien vinden onze kinderen het er heel prettig. De sfeer is goed, het werk wordt goed aangepakt. Alles wordt ingepland, zowel maak- als leerhuiswerk, zonodig is er assistentie bij het maakwerk en het leerwerk wordt overhoord. Kortom: voor ons een uitkomst die de rust in ons huis ten goede is gekomen."
Ingrid, Amstelveen

"Onno boekt zeer goede resultaten! Dit heeft hij zeker te danken aan de begeleiding van Studiekring. Hij heeft zijn bekwaamheidsgevoelens weer teruggevonden en weet nu dat hij kan leren. En dat alleen maar omdat jullie hem dat vertrouwen hebben kunnen geven en hem weer hebben leren leren. Demotivering is een van de grootste valkuilen voor mensen en hopelijk is Onno dat nu kwijt."
Janneke Bunte, Amstelveen

"Ondanks dat we niet alles aan Studiekring over kunnen laten is de thuissituatie rustiger, we hebben meer tijd voor ons zelf en hetgeen we nu nog moeten bijdragen kunnen we best opbrengen. En de cijfers zijn er veel beter op geworden! Het geld dat we aan de huiswerkbegeleiding kwijt zijn kan in de vrijgekomen tijd terugverdiend worden. En mijn werk vind ik veel leuker dan een soms onwillig kind overhoren, ik ben geen juf. Gelukkig is mijn zoon ook blijer met deze situatie, het biedt kennelijk meer structuur."
Tineke Broekman, Amstelveen

"Anoeska heeft sinds begin maart 2008 bijles engels en wiskunde. We vinden de beide docenten erg betrokken. Ook het contact met de lokatiemanager verloopt goed. Anoeska staat nu aan de vooravond van haar eindexamen vmbo. Met nog een aantal extra bij lessen te gaan hopen we dat Anoeska zal slagen."
Ouders van Anoeska, Amstelveen

"Voor ons een uitkomst, veel steun gekregen en daardoor is ons kind veel zelfverzekerder. In Uithoorn zou een vestiging erg welkom zijn!"

"Prima geregeld. Mijn kind gaat graag naar Studiekring en heeft nieuw zelfvertrouwen gekregen."

"Het contact verloopt erg prettig. Op vragen wordt snel gereageerd, zowel door de docenten als de locatiemanager."

Vriendelijk,betrokken bij  de leerling en adequaat in begeleiding.
Janet, Amstelveen

 “Tom gaat nu voor het tweede jaar naar de huiswerkbegeleiding. Hij voelde zich snel thuis en gaat er nog steeds (bijna) met plezier naar toe. De schoolresultaten zijn nu goed. De structuur en regelmaat bieden rust. Dat is vooral thuis te merken. Ook kunnen we weer op een prettige manier over school praten. Het contact met zijn begeleider bij Studiekring is bijzonder prettig, zowel met Tom als met ons, de ouders. Wij zijn heel blij met Studiekring!”
Liesbeth Homan, Amstelveen

 

Nina Lazeron Amstelveen ik ben enthousiast over de ondersteuning. De wekelijkse update en de begeleiding door Johanneke en het team zijn goed en bemoedigend.

"Ik ben enthousiast over de ondersteuning. De wekelijkse update en de begeleiding door Johanneke en het team zijn goed en bemoedigend."
Nina Lazeron, Amstelveen

 

"Zeker voor het eindexamenjaar geeft het structuur en steun voor de leerling en dat geeft rust en vertrouwen en dat is heel prettig voor het kind. Bovendien had ze het merendeel van haar huiswerk klaar als ze thuis kwam waardoor ze wel kon sporten en ontspanning is in zo'n jaar ook belangrijk."
S. Lumeij, Amstelveen

"Ik ben erg tevreden over de begeleiding van studiekring. Mijn kind gaat er na aanvankelijke aarzeling met plezier naar toe. Het huiswerk wordt op deze manier gestructureerd gemaakt, en als hij thuis is is het ook af en kan hij ook wat leuks doen."
Idske Alkema, Amstelveen

 

"Onze zoon heeft geleerd te plannen en zeker betere punten gehaald door de huiswerkklas. Ook goed vonden wij de wekelijkse voortgangsverslagen."
P.Dorsman, Amstelveen

 

"Onze dochter deed 't heel goed op de lagere school, en ook in de 1e van het VWO. In het 2e jaar werd 't veel lastiger. Bij Studiekring heeft ze vervolgens 'leren leren'. Ook merkte de begeleidster heel adequaat dat ze een typische 'beelddenkster' was en paste de begeleiding daar op aan. Dochter ging probleemloos over, en staat dit jaar voor alle 'probleemvakken' een dikke voldoende. Wij zijn dus zeer tevreden over de begeleiding van Studiekring!"
Marion, Amstelveen

"Samenwerking van kind en studiekring verloopt erg goed. Rust en regelmaat komt terug."
R.Exmann, Amstelveen

"Twee van mijn kinderen hebben via studiekring bijles Engels gehad/nog steeds bijles. Beide kinderen hebben zeer positieve ervaringen, hun kennis is verbeterd, maar zeker hebben zij ook meer zelfvertrouwen in het vak gekregen. Zij hebben in de loop van de tijd verschillende leraren gehad, maar allemaal even goed en zeker ook belangrijk; geduldig en vriendelijk. De leraren doen erg hun best, geven goede feedback en lopen er zeker de kantjes niet vanaf. De overdracht naar ouders en leraren op school verloopt prima, het plannen van de lessen verloop zeer soepel. Al met al erg tevreden. Extra compliment voor Teresa, de bijles juf voor Engels!"
Annemieke Haentjens-Dekker, Amstelveen

Reacties van leerlingen

"Ben heel blij met mijn bijlesjuf!"
Nina, Amstelveen

"Ik zit bij Studiekring omdat ik zelf niet echt consequent ben in het plannen van huiswerk, ik schuif snel dingen voor me uit en ik geef te snel toe aan afleiding.”

"Ik heb beter leren plannen bij Studiekring. Verder zijn de docenten heel aardig en erg behulpzaam."
Bob Jeltes, Amstelveen

 "Nou liever zit ik er niet natuurlijk, maar het helpt me wel heel erg bij het vak."

"Goede lessen waar ik veel aan heb."

"Handig."

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.