Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

 

"Voor onze zoon belangrijk dat hij nu een houvast heeft, wanneer te moeten leren en bij de huiswerkopdrachten. Thuis komend kan hij iets voorzichzelf doen en er is veel meer rust in huis als het om school gaat."
anoniem, Apeldoorn Oost

"Wij zijn erg blij met de huiswerkbegeleiding van Studiekring op het Mheenpark in Apeldoorn. Onze dochter gaat met plezier 3 x per week naar de huiswerkbegeleiding. Wij zijn heel tevreden over de terugkoppeling van Studiekring. En het belangrijkste de resultaten van onze dochter zijn erg goed."
Mathilde Huisman, Apeldoorn Oost 

"Het bevalt goed, onze zoon ervaart het als prettig en thuis is de sfeer ook weer beter."

“Wij zijn erg tevreden, en hij heeft het naar zijn zin, en zijn cijfers gaan omhoog. Een aanrader voor iedereen.”
Scheuer & van der Veldt, Apeldoorn Oost

"Onze dochter ging huilend mee naar het intakegesprek. Na twee weken ging ze fluitend erheen en vond het er erg fijn. Ze had op de dagen die ze niet ging bijna geen huiswerk en vond dit erg fijn. Ze vond het jammer dat ze eraf moest. Maar wij als ouders vonden dat ze het nu zelf moet proberen. "
Fam. Aalders, Apeldoorn Oost

"Het kind is tevreden en de druk ligt niet meer bij de ouders, dus prima."

"Sinds onze dochter op de huiswerkbegeleiding zit, zijn haar cijfers omhoog gegaan, hebben we geen conflicten meer over huiswerk, en heeft ze het weekend vrij. Aangezien ze veel sport is het voor haar heel belangrijk het grootste deel van het huiswerk klaar te hebben als ze thuiskomt. Dit is vaak het geval. Zijzelf is ook een stuk ontspannender. Volgend jaar weer, is ons motto."
Saskia Stindt, Apeldoorn

"Wij als ouders zijn zeer tevreden over de aanpak van Studiekring. De communicatie naar de ouders is geweldig. We zijn zeer tevreden over hoe de docenten het voor de leerling gemotiveerd weten te houden, ook als de cijfers niet rooskleurig blijken. Heel prettig!"
Mevr. Van Veluwen, Apeldoorn Oost

"Voordat onze zoon bij de Studiekring zijn huiswerk maakte, was de sfeer vaak ruzie-achtig. Er zijn thuis teveel verleidingen om hem consequent aan het huiswerk te houden. Op huiswerkbegeleiding moeten ze allemaal aan het werk, er is daar veel meer concentratie en een prima begeleiding. Daardoor is het weer gewoon gezellig in huis."
Sandra Middelink, Apeldoorn Oost

"De studiebegeleiding zorgt voor structuur waardoor de resultaten verbeteren."
Olsthoorn, Apeldoorn Oost

"Ben erg tevreden, vooral ook vanwege het contact dat Studiekring met school heeft."

Fijne begeleiding, Eline stopt veel tijd in de kinderen! Super. Mijn zoon voelt zich daar op zijn gemak.”
Erica Overes, Apeldoorn Centrum 

Onze zoon heeft geleerd dat intelligentie en luiheid niet samen gaan. Daarom was het goed dat de planning van huiswerk goed in kaart wordt gebracht, zodat hij uitgekiend en effectief kan studeren.”
Trudy Dekker, Apeldoorn Centrum

 

Reacties van leerlingen

"Erg gezellig en leerzaam."

"Ik vind het erg leuk bij huiswerkbegeleiding en haal goede cijfers."
Luc, Apeldoorn Oost

"Studiekring helpt me erg/cijfers gaan omhoog/sfeer leuk."
Christiaan Middelink, Apeldoorn Oost