Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Dankzij de ondersteuning door de Studiekring gaat onze dochter weer gemotiveerd en met meer plezier naar school. Ze heeft in een prettige omgeving vaardigheden aangeleerd waarmee ze zelfstandig haar schoolwerk aanpakt, succeservaringen opdoet en meer zelfvertrouwen heeft. De begeleiding is positief, effectief en betrokken. Daarnaast maken wij graag gebruik van de extra's die de Studiekring laagdrempelig aanbiedt. Zoals de informatie die op de site staat, de studietips en de workshops die worden aangeboden. Dank je wel, Studiekring!!"

familie Scheepers, Apeldoorn West 

 

"Op een ontspannen manier wordt bijles verzorgd, waarbij op een open manier met elkaar wordt omgegaan en de drempel om vragen te stellen laag ligt. Ook in geval van "stress/paniek" is er de bereidheid om te helpen. Al met al geeft het veel zelfvertrouwen. De bijles wordt niet als vrijblijvend ervaren. De verslaglegging is ook voor ouders duidelijk. Al met al positief."
R. Plug, Apeldoorn West

"Wij zijn zeer tevreden over de bijlessen in combinatie met huiswerk begeleiding."

W.Roerdink-Lund, Apeldoorn West

M. Rutgers Apeldoorn West Zoonlief vindt meer rust om huiswerk te maken en leert zeer bruikbare methodes waar hij later ook profijt van heeft.

 

"Zoonlief vindt meer rust om huiswerk te maken en leert zeer bruikbare methodes waar hij later ook profijt van heeft."
M. Rutgers, Apeldoorn West 

 

"Prima begeleiding, specifiek aangepast aan wat het kind nodig heeft. En met één telefoontje of mailtje met de persoonlijk begeleider is het aan te passen. Prima!"
A. Rijkmans, Apeldoorn Oost

“Ik ben heel positief over de begeleiding, de docent is vakkundig en zet op basis van de behoefte van de leerling de begeleiding in. We zijn zeer tevreden.”
K. van de Klundert, Apeldoorn West

"Fantastisch, rustgevend (genoeg tijd voor leuke dingen) en leerzaam!"
R.J. Smit, Apeldoorn West

"Sinds de start op deze locatie volgt mijn dochter huiswerkbegeleiding gedurende 3 dagen in de week. Niet alleen zijn haar schoolprestaties enorm verbeterd, ook is ze het naar schoolgaan veel leuker gaan vinden. Ze wordt gestimuleerd en goed begeleid. Echt een aanwinst."
S. Roelofsma, Apeldoorn

"Sinds mijn zoon op huiswerkbegeleiding zit, gaat het een stuk beter op school en ook de thuissituatie is verbeterd. Er wordt veel minder gespannen met elkaar omgegaan en we hebben goede hoop dat hij slaagt."
J. Schnog

"Het bevalt goed, onze zoon ervaart het als prettig en thuis is de sfeer ook weer beter."

"Onze dochter kon zich maar moeilijk afsluiten van alle verleidingen thuis, zoals computer en tv. Sinds Studiekring maakt ze haar huiswerk op school in een prikkelarme omgeving en hoeft ze thuis bijna niets meer te doen. Ook tijdens de toetsweken ervaart ze dat ze op school een heel eind komt met leren. Ze heeft goed leren plannen en organiseren en heeft niet meer de stress die ze had voordat ze bij Studiekring zat. Voor haar en zeker voor ons een uitkomst en weer meer gezelligheid thuis!"
Saskia Stindt, Apeldoorn West

"Mijn zoon heeft eerder bij een andere instantie huiswerkbegeleiding gevolgd, maar dat was een zeer onprettige ervaring. Hij ging er niet graag naar toe, deed niets en schoot er dus niets mee op. Nu heeft hij er geen moeite mee. Zijn resultaten zijn veel beter en de begeleiding is erg goed. Bij problemen wordt er direct contact opgenomen met het thuisfront, wat erg prettig is. Ik kan Studiekring dan ook van harte aanbevelen."
J. Schnog, Apeldoorn West

"Het kind is tevreden en de druk ligt niet meer bij de ouders, dus prima."

"Onze zoon heeft het erg naar zijn zin bij de huiswerkbegeleiding, ondanks dat hij aanvankelijk deze stap zag als een straf. Het is hem duidelijk dat het voor zijn eigen studiehouding is en dat hij op een juiste manier leert studeren. Prettig vindt hij dat hij nu niet meer telkens met zijn ouders over het schoolwerk hoeft te discussieren. Daar hij nog niet zo lang bezig is bij Studiekring, moeten de echte resultaten nog blijken!"

"Sinds onze dochter op de huiswerkbegeleiding zit, zijn haar cijfers omhoog gegaan, hebben we geen conflicten meer over huiswerk, en heeft ze het weekend vrij. Aangezien ze veel sport is het voor haar heel belangrijk het grootste deel van het huiswerk klaar te hebben als ze thuiskomt. Dit is vaak het geval. Zijzelf is ook een stuk ontspannender. Volgend jaar weer, is ons motto."
Saskia Stindt, Apeldoorn

"Onze zoon Max heeft weloverwogen besloten volgend jaar op eigen krachten zijn huiswerk te gaan doen. Met alle ervaring van het afgelopen jaar in zijn rugzak denkt hij dat het zonder begeleiding moet gaan lukken dit jaar. Bedankt voor de begeleiding van het afgelopen jaar en voor de uitermate correcte manier van communicatie via jullie website, petje af hoe jullie als Studiekring ouders en studenten op de hoogte brengen en houden van jullie activiteiten."
Anja Willems-van Essen, Apeldoorn

"Ben erg tevreden, vooral ook vanwege het contact dat Studiekring met school heeft."

"Op een prettige, niet pressende maar spontane manier worden handreikingen gegeven om het zelfvertrouwen op te krikken. Dit is voor onze dochter uitgemond in veel betere cijfers en zij gaat het examen met vertrouwen tegemoet"
John Polderman, Elspeet

"Onze zoon heeft veel baat gehad bij individuele studiebegeleiding voor Engels. Door de slechte studie resultaten voor het vak Engels in 5 Havo zakte zijn motivatie naar het dieptepunt. Het klikte direct met zijn studiebegeleider Rens. De aanpak van Rens gaf hem de motivatie en het inzicht om er weer voor te gaan. Het wordt geen ‘9’, maar een goede ‘6’ geeft hem weer het vertrouwen om in het Engels te communiceren. Waren we maar eerder naar Studiekring gegaan!"
Henk-Jan Koetsier, Nunspeet

"Onze zoon is er nog niet zo lang, maar het geeft thuis meer rust. Er wordt nu veel meer tijd aan huiswerk maken besteed, wat te zien is aan de cijfers! Als hij nu om 18.00 uur naar huis komt is hij ook klaar met school. Hij ervaart dit zelf als zeer plezierig."

Het heeft onze dochter inzicht gegeven hoe om te gaan met huiswerk. Met als resultaat betere cijfers op school en meer tijd om andere leukere dingen te doen.
Feenstra, Apeldoorn West

  

Reacties van leerlingen

 

"Ik word goed geholpen als ik problemen heb."
Alex Post, Apeldoorn West

"Erg gezellig en leerzaam.”

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.