Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

 

liesbeth Arnhem Zuid jullie leveren goed werk.mijn zoon heeft er heel veel baat bij,haalt nu goede cijfers. ga zo door.gr liesbeth
"Jullie leveren goed werk.mijn zoon heeft er heel veel baat bij,haalt nu goede cijfers, ga zo door.gr Liesbeth"
Liesbeth, Arnhem Zuid 

 

"Mijn dochter heeft sinds haar tweede rapport Havo/VWO huiswerkbegeleiding. Zij gaat 5 dagen in de week en als ze thuis komt, is ze meestal voldaan en ontspannen. Ze heeft meer grip gekregen op de planning en organisatie. Haar cijfers gaan bovendien ook vooruit. Thuis is er minder stress dus we zijn allemaal erg blij met Studiekring!"
Ingrid Rep, Arnhem Zuid

"Onze dochter vindt hier de rust om huiswerk te maken. Ze wordt regelmatig overhoord en heeft leren plannen. Ook heeft ze diverse handige studievaardigheden geleerd."
Martha, Arnhem Zuid

"Ons kind vindt de huiswerkbegeleiding ideaal. Hij wordt goed geholpen en heeft geleerd hoe hij zijn huiswerk moet plannen en leren. De resultaten zijn aanzienlijk verbeterd.Thuis is hij vrolijk en wanneer hij nog huiswerk moet doen dan is hij daarvoor ook gemotiveerd."
J.W. de Jager

"Onze dochter vond het erg moeilijk om zich aan het huiswerk te zetten als ze alleen thuis was. Door naar huiswerkbegeleiding te gaan, heeft ze geleerd om haar werk goed te plannen en te maken. Het is ook fijn dat ze daar overhoord wordt, wij komen daar niet echt aan toe. En als het resultaat een keertje niet zo goed is, wordt dit besproken en daar leert ze ook weer van. Haar cijfers gingen omhoog, zodat ze ook weer goed gemotiveerd was om te leren. Ze zit nu in de derde klas van het tweetalig VWO. Ook volgend jaar zal ze zeker Studiekring nog bezoeken."
Mevr. W. van Huët, Arnhem Zuid

 

"Mijn zoon gaat nu sinds kort drie keer per week naar huiswerkbegeleiding. Het zijn lange dagen voor hem maar hij komt huiswerkvrij naar huis en heeft meer tijd besteed aan het leren dan hij anders zou doen. Al met al ben ik erg positief en wat mijn zoon betreft hij geeft beetje bij beetje toe dat hij er ook baat bij heeft. Een puber dus dat is niet makkelijk toegeven. Ik raad het in elk geval iedere ouder aan die zich geen raad meer weet hoe zijn/haar puber in beweging te krijgen."
Theresa Kaya, Arnhem 

"Ik heb kennis gemaakt met de vestigingsmanager, verder heb ik met niemand contact gehad. Ik heb de ruimte waar de huiswerkbegeleiding wordt gegeven niet met eigen ogen gezien. Mijn dochter vindt het erg saai, zo saai dat ze niet wordt afgeleid. Dat is precies de bedoeling. Maar het is dus niet leuk of prettig. Wel voelt ze zich op haar gemak en ondervindt ze steun van de begeleiders. Een evaluatie hebben we nog niet gehad. Daar kan ik dus nog niets over zeggen. Wel zijn haar rapportcijfers goed vooruit gegaan."

"We zijn heel tevreden."

Door de bijles wiskunde ziet het er naar uit dat onze dochter toch haar vwo diploma gaat halen.”
L. Vos, Arnhem Zuid

 

Reacties van leerlingen

"Erg leuke begeleiding en ik heb leren plannen."
Bas, Arnhem

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.