Reacties van ouders

 

A.Garnaoui Bergschenhoek ben zeer tevreden over studiekring en zeker mijn zoon, zijn cijfers zijn duidelijk omhoog gegaan
"Ben zeer tevreden over studiekring en zeker mijn zoon, zijn cijfers zijn duidelijk omhoog gegaan."
A.Garnaoui, Bergschenhoek 

 

"In het intakegesprek is met name goed ingegaan op de vragen die mijn zoon zelf heeft en met veel aandacht naar hem geluisterd. Hij wordt op een positieve manier gestimuleerd en men leeft mee met zijn resultaten en durft hem ook aan te spreken als dat nodig is. Een goede keuze geweest!"
Lucy Beld, Bergschenhoek

Reacties van leerlingen

“Ik vond het erg fijn om studiementoraat te krijgen van Babs van der Linden. Ik kan erg goed met haar praten. Ik weet nu wat ik wil met mijn opleiding en ook wat ik wil bereiken in mijn leven. Babs is heel open en vriendelijk en ik voelde me erg thuis en op mijn gemak bij haar."
Lisanne Hijdra

"Ik vind het fijn bij Studiekring omdat: je thuis geen huiswerk meer hoeft te maken, je leert leren volgens een vastpatroon, je krijgt geen hulp van je ouders maar van iemand met ervaring en verstand van huiswerk, je wordt goed in de gaten gehouden, je leert beter plannen en je kan er rustig leren."
Vivianne, 4 havo Melanchton

"Ik vind het fijn hier omdat je hier niet afgeleid wordt door je televisie of computer met msn. Je kunt hier rustig werken en je hebt voor het eten je huiswerk voor de volgende dag af."
Sidney Vromans, brugklas Wolfert Lyceum

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.