Reacties van ouders

beatrice van bonzel-keunen Bilthoven Studiekring Bilthoven is méér dan begeleiding in studie/ huiswerk. Door rust en met geduld worden, in samenspel tussen leerling en begeleider, ook algemene leervaardigheden ontwikkeld.
"Studiekring Bilthoven is méér dan begeleiding in studie/ huiswerk. Door rust en met geduld worden, in samenspel tussen leerling en begeleider, ook algemene leervaardigheden ontwikkeld."
Beatrice van Bonzel-Keunen, Bilthoven 

"Voor ons is Studiekring Bilthoven een hele positieve ervaring geweest het afgelopen jaar. Er heerst een rustig klimaat waar de kinderen in alle rust kunnen werken onder goede en positieve begeleiding.Onze zoon heeft er geleerd dat hij het best kan! We zouden er zeker weer voor kiezen!"
Karin Terberg, Bilthoven

"Onze kinderen hebben veel profijt gehad van het "leren leren" bij de studiementor! Mindmaps en flashcards zijn nu een vast onderdeel van hun leermethode."
Van Lierop, Bilthoven

"Wij zijn erg te spreken over de bijlessen bij Studiekring. Deze voldoen volledig aan onze verwachting en geven het verwachte resultaat."
Eveline, Bilthoven

"Ontzettend bedankt voor buitengewone mengeling van professionalisme en betrokkenheid waarmee jullie Annejan begeleid hebben op de weg naar het behalen van zijn diploma, en dat ook nog met een uitstekende cijferlijst! Wat me voor al heeft getroffen is de wijze van samenwerking met de school en de manier waarop jullie ook als instituut klantvriendelijk zijn. Geen cent teveel betaald!"
Henk Alberts, Bilthoven

"Onze dochter leert leren bij Studiekring: de basis voor haar hele schoolcarriere."
M. Vooijs, Bilthoven

"Jesse vond de begeleiding en de sfeer erg prettig. Hij heeft er rustig kunnen werken, zonder afgeleid te worden. Er hangt een kindvriendelijke sfeer in Bilthoven en bovendien is het gezellig met de andere kinderen."
Willie Hols-Elders, Bilthoven

"We hebben alleen de eerste 4 à 5 maanden van het schooljaar gebruik gemaakt van Studiekring. Het ging zo goed dat hij alleen verder kon. Heeft goed geleerd hoe hij zijn huiswerk moet maken. Mede dankzij Studiekring (ook eigen wil natuurlijk) mag hij nu van 2HAVO, naar 3VWO."

"Voorlopig heeft Jesse een geweldig rapport binnengesleept met zelfs een extra pluim voor wiskunde! Ik hoop dat hij nu de tools aangereikt heeft gekregen waarmee hij beter kan plannen.Op school vinden ze hem gegroeid. Hij is opener in sociaal contact en op school denken ze dat hij het systeem van het Herman Jordan zich eigen heeft gemaakt, dit mede dankzij Studiekring."
Eugenie Boomer, Bilthoven

"Mijn dochter Leontine is vorig jaar overgestapt van VWO 5 naar Havo 5, doordat zij niet gemotiveerd meer was en geen overzicht meer had. Zij heeft zichzelf aangemeld bij Studiekring. Hier heeft zij planning geleerd en merkte zij hoe prettig het is om thuis geen huiswerk meer te hebben.Zij heeft gericht en rustig kunnen werken en leren en ik denk dat wij het voor een groot deel aan Studiekring te danken hebben dat zij met goede cijfers (de laagste is 6,5, de hoogste 8) haar centraal eindexamen in gaat. Buiten dat is haar houding sterk veranderd, zij heeft meer ambitie en drive gekregen en daarnaast is zij weer opgewekt en blij wat zij vorig jaar zeker niet was. Ook is haar zelfvertrouwen sterk gegroeid.Uiteraard heeft zij thuis ook stimulans gehad, maar een groot deel van deze ommezwaai is toch te danken aan de begeleiding. Ik raad het iedere ouder aan!"
Annette Koopmans, Bilthoven

"Mede dankzij Studiekring staat mijn dochter er nu bijzonder goed voor voor haar eindexamen. Wij zijn hier erg blij mee!"

"Ik vind het heel nuttig en ik zou het iedereen kunnen aanraden."

Zeer zorgvuldige huiswerkbegeleiding, en tevens een examentraining op vwo-6 niveau”.
Alexandra van Marken, Bilthoven

De sfeer thuis is weer gezellig en onze zoon komt na voor hem een lange dag vrolijk thuis binnenvallen. Ook zit hij weer beter in zijn vel door betere studieresultaten.”
Ditte Schlosser, Bilthoven

"Beste mensen, Studiekring helpt bij mij erg goed, ik doe mij huiswerk daar en dan heb ik thuis bijna niks meer te doen dus dat vind ik zelf wel erg fijn."
Lotte, Bilthoven

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.