"Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor de aandacht die jullie voor Manon hebben gehad. Zij heeft het leren bij jullie als erg prettig en leerzaam ervaren. Wij hopen dat zij mede dankzij jullie zal slagen voor haar examens. Manon zal jullie zeker nog laten weten hoe het afloopt met haar examens. Wij zullen jullie zeker bij andere ouders aanraden".
Mvr. N. Graafmans

"We hebben echt het gevoel dat onze zoon een heel goede sturing en begeleiding heeft gekregen, heel tailor made op zijn behoefte afgestemd met de juiste diepgang en met een goede balans tussen enerzijds zijn eigen verantwoordelijkheid en anderzijds een directe aansturing."

"De afgelopen jaren heeft Martijn bijzonder veel baat gehad bij de intensieve begeleiding van Studiekring. Soms was het niet gemakkelijk om hem aan de gang te krijgen en te houden, maar uiteindelijk heeft hij zijn havo-diploma gehaald met gemiddeld een 7,0! Bedankt voor de inzet, het geduld en de bijdrage die jullie hebben geleverd aan zijn topprestatie."
Tjebbe en Marijke Will

"Onze zoon heeft door de begeleiding van Studiekring de weg teruggevonden naar het positieve gevoel, dat goed voorbereid zijn en dus goede resultaten krijgen, met zich mee brengt. Hij heeft nu weer vertrouwen in zijn kunnen en dat is ook te zien in zijn cijfers."

"Onze zoon Casper is als laatste student aangenomen op de IVA (Business School) in Driebergen. Wat is hij de afgelopen weken veranderd! Hij studeert hard, heeft hele hoge cijfers en is zeer gemotiveerd. Mede dankzij Studiekring heeft hij leren studeren, nogmaals onze dank daarvoor. Hij is nu onderweg naar huis voor het weekend. Maandag vertrekt hij dan weer in pak met stropdas. Ja ja, discipline kan geen kwaad."
Mevrouw E. Middelhof, Den Hout

"Wij hebben de begeleiding de afgelopen twee jaar als erg prettig en nuttig ervaren. Voor onze dochter bood het een constante structuur die zij in haar soms chaotische denken nodig had. Voor mij als moeder was het een uitkomst omdat ik ( zelf werkzaam op een VMBO) thuis echt moeder kon zijn en niet te dicht op haar schoolwerk zat. Onze dochter gaat zelfverzekerd haar examen tegemoet mede dankzij jullie, hoop dat zij haar bij jullie geleerde studietechnieken de komende jaren zal toepassen in haar nieuwe schoolomgeving, bedankt hiervoor."
Hanneke, Breda

"Sabine heeft geleerd om op een gestructureerde manier leerwerk aan te pakken en te plannen. Erg prettig waren het contact en de opgebouwde vertrouwensrelatie met Lisette, in combinatie met het inzicht in Sabine's competenties, de omgevingsfactoren en het samenwerken aan vergroting van haar zelfstandigheid.
Deze opgedane kennis en ervaring zijn van grote waarde in het vervolg van haar studie. Sabine heeft veel beter inzicht in wat zij kan en waar zij meer aandacht aan moet besteden en datgene wat nodig is om succesvol te zijn."

De heer van Vliet, Oosterhout

"Onze zoon Alexander zat in 5 havo. Een paar maanden voor het eindexamen zag het ernaar uit dat hij het niet zou halen. Voor de vakken wiskunde B en scheikunde stond hij onvoldoende. In overleg met Lisette Prevoo is er een schema voor hem opgesteld voor één-op-één begeleiding om de examens voor te bereiden. Deze bijlessen hebben geholpen. Alexander is geslaagd met een ruime voldoende voor beide vakken".

"Al blijf ik van mening dat het niet nodig zou moeten zijn elders bijles te zoeken voor de vakken die op school minder goed gaan, is het zeker een feit dat door de bijlessen , die 1 op 1 worden gegeven, het in het geval van onze beide dochters tot zeer goede resultaten leidt. Bijles bij Studiekring werkt ook beter dan bijles van andere wat oudere medestudenten. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Studiekring!"
Alita Boezer, Breda

"Fijn dat de vestigingmanager meteen reageert als ik als ouder een vraag op opmerking heb. Haar eerlijkheid zowel naar ons als naar onze zoon waardeer ik zeer."
Barbara Skubisz, Breda

"Ben zeer tevreden over Studiekring dus ben blij dat Bram 3 dagen per week in Breda is."
Isabelle F.M. van der Stelt

"Sinds mijn dochter sinds een maandje of 2 studiebegeleiding heeft haalt zij aanzienlijk betere punten. Ik ben dan ook zeer tevreden over Studiekring. Haar begeleidster stuurt iedere week een goed verslag waarin staat wat mijn dochter in de voorgaande week heeft gedaan. Mijn dochter heeft eerder via school huiswerkbegeleiding gehad, maar daar was ik niet tevreden over. Studiekring is niet goedkoop, maar ik zie dat mijn dochter's punten vooruit gaan en dat is het belangrijkste!"
Janine Koomans

"De professionele aanpak van de vestigingsmanager verdient echt een pluim haar inzet en betrokkenheid is zeer groot"
C de Groot

"Mijn dochter krijgt wiskundebijles. Ze zit in haar examenjaar (havo 5) en heeft nu voor de eerste keer een voldoende gehaald. We hadden haar eerder bij Studiekring moeten aanmelden: dan was ons veel ellende bespaard gebleven."
Karen van Driel

"Studiekring helpt onze zoon enorm. Naast het feit dat hij in staat is om geconcentreerd en planmatig onder begeleiding aan zijn huiswerk te werken, worden hem studievaardigheden bijgebracht die hem blijvend van pas komen. Daarnaast ontstaat er veel inzicht in het eigen leerproces. Ik kan niet anders zeggen dat Studiekring mijn zoon in staat stelt om zijn kwaliteiten en talenten verder te ontwikkelen. Het geeft veel zelfvertrouwen als dingen echt lukken en als er goede resultaten worden behaald!"
Regine Retel Helmrich

Reacties van leerlingen

“Dankzij de huiswerkbegeleiding heb ik het vijfde jaar kunnen halen en heb ik geleerd hoe ik moet leren en plannen. Ik wist gewoon niet meer wat ik doen moest en door de huiswerkbegeleiding heb ik weer grip op leren en op school gekregen.”
Anne Smit

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.