Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Studiekring biedt de leerling de begeleiding en aandacht waar op school geen tijd (meer) voor is. Het is een rustige en stimulerende werkomgeving. De resultaten worden beter, de student ziet zelf de verbetering, en is daardoor meer gemotiveerd. Het geeft thuis rust als je weet dat je kind in goede handen is."
A. Giel, Bussum

"Gedurende het 1e jaar dat mijn dochter bij de Studiekring kwam, werd de diagnose PDD gesteld. De vestingmanager gaat hier heel erg goed mee om, er wordt haar nog meer structuur en begeleiding geboden en het contact met mij als ouder is intensief. Mijn waardering voor hun inzet is groot en helpt mij enorm bij de opvoeding en het leerproces van mijn kind!"
A. Goossens, Bussum

"Koen is begin april begonnen maar is enthousiast en zijn cijfers lijken nu al omhoog te gaan."

"Wij zijn zeer blij met de vestigingsmanager; zoals zij onze zoon begeleid heeft na een moeilijke periode is geweldig. En ook over de gesprekken die zij gevoerd heeft met zijn mentor. Dankjewel!"

"Onze dochter volgt wiskunde bijlessen en ze krijgt niet alleen vakinhoudelijk bijles. Ze krijgt daarnaast feedback op haar manier van werken, hoe zij met de leerstof om kan gaan e.d."
Mw. van Beek, Bussum

"Na vier jaar van zoeken wat de beste manier zou kunnen zijn voor mijn zoon om zich de leerstof van school eigen te maken, werd ik getipt over de Studiekring. Huiswerk maken thuis lukt niet, huiswerkklas op school is te vrijblijvend en daarom alleen frustrerend voor alle partijen. Tot mijn grote verbazing is mijn zoon vanaf het eerste moment zonder enige weerstand 3x/week naar de Studiekring gegaan (20 min. fietsen). Ik ben heel tevreden over de duidelijke aanpak en begeleiding en ook over de openheid (vooral ook naar mijn zoon toe) over wat zijn eigen verantwoordelijkheid hierin is. Een opluchting!"
Barbara Goldschmidt, Bussum

"Hier wordt serieus gewerkt door het personeel en door de kinderen. Prettige omgeving, grote betrokkenheid en goed inzicht in het kind. Wij zijn zeer tevreden."
Marijke van Dam, Bussum

"Onze zoon gaat 3x per week naar huiswerkbegeleiding en daardoor leert hij meer structuur aan te brengen in het leren. Tot nu toe een goede ervaring."
Mackay, Bussum

"Serieuze en enthousiaste begeleiding. Mijn dochter voelt zich goed ondersteund en is heel gemotiveerd om haar HAVO diploma te halen."
Marina de Kleer, Bussum

"Ik ben heel erg tevreden over Studiekring. Mijn zoon is nu sinds 3 maanden bij jullie en zijn resultaten vliegen omhoog. Ook thuis is hij rustiger omdat er geen druk meer ligt op zijn huiswerk: dit is tenslotte al gedaan."
Annemarieke Wientjes, Bussum

"Onze zoon heeft niet altijd zin in huiswerkbegeleiding, maar dit ligt niet aan Studiekring. Eenmaal binnen vindt hij het heel prettig dat hij in een rustige, gestructureerde omgeving zijn huiswerk kan maken, zodat hij niet wordt afgeleid."
Marie-José Platzer, Bussum

"In de bijles is niet alleen aandacht voor de inhoud van het vak, maar ook aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden die indirect met het vak te maken hebben en die van belang zijn."
Mw. van Beek, Bussum

"Ben heel blij met jullie begeleiding van Georges, vooral dat er zoveel ruimte is om dingen te bespreken en dat jullie er ook iets mee doen."
Linde Terlingen, Bussum

"De Studiebegeleiding geeft ons kind meer zelfvertrouwen en rust om huiswerk en toetsen te maken. De feedback van de docent is iedere week stimulerend en met een opbouwende en positieve insteek."
Mw Van Dijk, Bussum 

Reacties van leerlingen

"De mensen die er werken zijn erg aardig en kunnen ook bijna altijd je vraag beantwoorden. Het is er gezellig op een "stille" manier."
Daan Koolhaas, Bussum

"Ik krijg bijles van een hele goede docent! Het is altijd heel gezellig en je krijgt goede hulp."
Reinout, Bussum

"De inzet van de vestigingsmanager is erg goed."

"Werkt fantastisch, mijn cijfers vliegen omhoog."

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.