Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Sinds onze zoon naar Studiekring gaat, is hij 's avonds veel eerder klaar met zijn huiswerk en heeft meer tijd over voor leuke dingen."

"Door Studiekring heeft onze zoon veel beter leren plannen."

"Onze dochter is erg tevreden over de bijlessen en haar begeleider. Zij is 17 jaar, regelt zelf de organisatie en de planning. Hierdoor zijn wij ook tevreden."

"De huiswerkbegeleiding en de inzet van uw docenten waren heel goed. Ik blijf in de toekomst zeker van uw organisatie gebruik maken."
Wahieda Masram, Den Haag

"Onze dochter heeft veel baat bij de begeleiding van Studiekring. Met minder tijd, een beter humeur, meer structuur en een grotere inzet bereikt zij betere resultaten. Niet onbelangrijk: ook de sfeer thuis is weer gezellig, er wordt niet meer over huiswerk gesproken."

Deskundige, persoonlijke en plezierige begeleiding die de bijles leuk en stimulerend maakt.”
Sitskoorn, Den Haag

"Mijn zoon  heeft in de Weimarstraat bijles economie. De bijlessen lopen zeer plezierig en hij heeft zijn economiecijfer inmiddels met ruim een punt weten op te krikken. Hij staat nu voldoende voor dit vak!"
M.F., Den Haag

"Als ouder wil je toch het beste, wat mogelijk is voor je kinderen, extra begeleiding kan nooit geen kwaad!"
R.C. Arens, Den Haag

"Mijn beide kinderen gaan met veel plezier naar studiekring en ik ervaar de samenwerking en het e-dossier als zeer prettig."
Kitty Nijhof, Den Haag

"Heel erg rustig omgeving, kinderen kunnen zich goed concentreren. Begeleiders zijn goed streng maar ook aardig. Verder zijn de begeleiders enthousiast en willen de kinderen echt helpen. Maar ze laten zich ook niet ompraten."
Mucklow, Den Haag

Reacties van leerlingen

"Superfijne en gezellige locatie! Ik heb hier de afgelopen twee jaar hard kunnen werken waardoor ik mijn diploma heb kunnen halen."
Lisa Soons, Den Haag

"Ik heb bijles wiskunde, de mentor is heel geduldig en vriendelijk en het belangrijkste: ik heb mijn cijfer opgehaald van een drie naar een zeven! Ik kan het iedereen aanbevelen!"
Thom van der Wal, Den Haag

"Als het nodig is, is het nodig, ik wil niet nog eens blijven zitten."