"Achteraf hebben we spijt onze zoon niet eerder aangemeld te hebben. Wij konden hem niet de begeleiding geven die hij nodig heeft.Bij studiekring krijgt hij dit wel.Het geeft hem en ons zoveel rust."
Cecile van Manen, Ede

"Bas blijft groeien en hoe.Hij doet het cijfermatig prima maar ook zijn deelname in de klas/les breidt zich uit.Geen enkele schroom voor anderen. Wat verrichten jullie(jij samen met Bas/ ouders niet vergeten) goede arbeid."
Mentor van Bas, Ede

"Halverwege de brugklas is onze zoon Pyke op aanraden van de school bij Studiekring gestart. Hij heeft daar tot de helft van de tweede klas gezeten, drie maal in de week. De reden dat hij die begeleiding kreeg was niet wegens gebrek aan intelligentie. Hij was altijd snel afgeleid en kon zich slecht concentreren. Ook het plannen van werk was moeilijk voor hem. Bij Studiekring heeft hij geleerd om zelf te plannen en in te schatten hoever hij van tevoren moet gaan leren voor een toets. Hij heeft geleerd om zijn werk goed in te delen, op de juiste momenten pauzes te nemen en te herhalen (zijn eigen woorden). Kortom: hij heeft leren leren.

Zonder deze begeleiding had hij misschien de havo niet kunnen doen. Studiekring was niet goedkoop. Maar de investering in zijn toekomst is het ruimschoots waard geweest."
Bert Hoekstra, Ede

"Wij zeer tevreden met de bijles wiskunde die onze zoon ontvangt van deze toegewijde begeleider, de cijfers zijn al omhoog gegaan!"
Sylvia Rikkelman, Ede

"Door de Studiekring is het conflict over huiswerk vele malen minder geworden en ook wordt er gewerkt aan structureren."
Van de Stolpe, Ede

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren leerlingen plannen, structureren en zelfstandig werken. Lees meer

 

bijles 2016

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen en het plezier in leren. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent. Lees meer

 

Advies 2016