Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Studiekring is geweldig. Geeft rust voor ouders en kind. Vult aan wat op scholen ontbreekt, namelijk persoonlijke bijstand voor structuur om te leren studeren."
Marcel Brouwer, Gouda Bloemendaal

"Onze zoon vond het eerst vreselijk: "dichtbij" naar school en "ver weg" voor huiswerk maken. Maar door de regelmaat en de hulp bij het plannen en leren gingen zijn cijfers omhoog, en kreeg hij veel meer zelfvertrouwen. Hij werkt nu heel serieus, zowel thuis als bij de Studiekring. En dat geeft rust, bij hem en bij ons."
Loes, Gouda Bloemendaal

"Nog te kort voor een echt oordeel (pas enige weken) dat onze zoon van Studiekring gebruik maakt. Het lijkt hem wel te helpen, en zelf ervaart hij de begeleiding ook als positief!"

"Onze zoon komt met steeds betere cijfers thuis, vindt een 5.5 te weinig en gaat nu dus voor meer. Ik hoop dat hij deze instelling vast blijft houden. Dit dankzij de medewerkers van de Studiekring."
Lia Noordergraaf, Gouda Bloemendaal

“Bij Studiekring Gouda hebben we eindelijk begeleiding op maat gevonden. De docenten wisten op de juiste manier en met de juiste methodes precies de snaar te raken die nodig was. Met de bijlessen wiskunde en economie heeft onze dochter kunnen laten zien dat ze het met de juiste begeleiding echt kan!”
Ernst Greweldinger, Reeuwijk

"Ik ervaar dat mijn zoon door de begeleiding gestructureerder en gediciplineerder wordt en daardoor betere resultaten boekt."

"Mijn zoon en wij -als ouders- zijn erg tevreden over de huiswerkbegeleiding in Gouda Bloemendaal."
Sandra Sinot, Gouda Bloemendaal

"Vanaf 9 januari is onze zoon 3 keer per week bij Studiekring te vinden om zijn huiswerk te maken en te studeren. Het resultaat: alle 7 (!) onvoldoendes zijn opgetrokken naar mooie voldoendes. Het totaal van zijn rapportcijfers ligt wel 15,2 punten hoger dan bij het vorige rapport! Wat eigenlijk nog belangrijker is: hij is weer gemotiveerd en gaat langzamerhand ook thuis beter werken. Geweldig dus!"
Annelies Kooij, Gouda Bloemendaal 

Reactie van een leerling

"Het is heel erg gemakkelijk nu met mijn huiswerk. Ik heb het ook sneller af en ik zit niet tot in de avond te werken."
Paula, Gouda

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren leerlingen plannen, structureren en zelfstandig werken. Lees meer

 

bijles 2016

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen en het plezier in leren. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent. Lees meer

 

Advies 2016