"De Studiekring stimuleert leerlingen op een handige en positieve wijze zodat ze weer zin krijgen in de vakken waar ze iets minder sterk in zijn. De begeleiding door de docenten geeft het gevoel samen aan iets bezig te zijn, de leerlingen worden prima gesteund, ze staan er niet alleen voor."
Ed van Velzen, Gouda Vreewijk

"Onze dochter heeft veel baat bij de bijles wiskunde. Het voegt precies dat toe wat de school haar niet biedt. Haar cijfers zijn sterk verbeterd en zo ook haar zelfvertrouwen. Daarnaast is de bijles nuttig voor het beter plannen van haar huiswerk in het algemeen."
Anne-Lies Risseeuw

"Onze dochter zit in groep 8 en heeft een achterstand in rekenen opgebouwd. Hierdoor was ze in een negatieve spriraal terecht gekomen en wilde ook niet met rekenen bezig zijn "omdat ze het toch niet kon". De bijles heeft het negatieve eraf gehaald en ze is nu met plezier met rekenen bezig. Eigenlijk was alleen de andere leerkracht en andere omgeving een positieve impuls om weer met frisse moed en vertrouwen aan de slag te gaan."
Hella, Gouda Vreewijk

"Onze zoon heeft enorm veel baat gehad bij de studiebegeleiding. Hij heeft geleerd zelfstandig een toets te gaan plannen en te bestuderen. Dit werd in alle rust begeleid door Mirjam. Hij werd overhoord en wist daarna waar hij nog extra aandacht moest besteden. Hij werd aangesproken op een zeer vriendelijke wijze waarbij hij nergens omheen of onderuit kon. Het nam voor ons veel werk uit handen. Hij was klaar na de huiswerkbegeleiding En hij kon 's avonds tijd aan zijn sport en hobby's besteden. Dit alles kwam de sfeer thuis ten goede. Bovendien staat hij er nu voor zijn eindexamen ruim voldoende voor. Kortom huiswerkbegeleiding was een succes."
S. vd Wijk, Gouda Vreewijk

"Mijn dochter heeft weer plezier in school, en dat is het allerbelangrijkste. Ze heeft er weer vertrouwen in dat ze het kan."
Wittop Koning, Gouda Vreewijk

"Onze brugklasser heeft veel steun en stimulans bij de studievaardigheden gehad. De terugkoppeling naar de ouders is geweldig."
Maria ten Dam, Gouda Vreewijk

"Wij zijn heel tevreden met de huiswerkbegeleiding. Kinderen worden goed gestimuleerd op een prettige manier. Ze krijgen complimentjes maar als het niet goed gaat, wordt dat ook gezegd. Kortom: een aanrader"
Wilma Michels, Gouda Vreewijk