"De huiswerkbegeleiding heeft een positieve invloed op mijn zoon. Doordat hij structuur krijgt aangeboden en geen uitvluchten meer verzint om zijn huiswerk niet te maken, is hij tot rust gekomen. Ook is hij vrolijker en meer ontspannen geworden omdat hij' s avonds meer vrije tijd heeft gekregen."
Jet de Groot, Haarlem Noord

"Gisteren had Diante haar laatste bijles Nederlands. Voor het laatste proefwerk (ze stond dik onvoldoende) haalde ze nu zelfs een 8,5 en vertelde stralend dat ze de hoogste van de klas was! Door haar laatste proefwerk staat ze nu als eindcijfer een 5,7 waardoor ze over is! Mijn complimenten voor het resultaat dat jullie met Diante hebben behaald. Zij is qua inzet en resultaat enorm vooruit gegaan!"
Mentor van Diante

"Ik heb twee zonen die bijles krijgen voor Nederlands en Engels. Zij gaan nooit met tegenzin naar bijles en hebben een goed contact met de docent. De docent weet goed om te gaan met de dyslexie van mijn zonen en helpt ze waar ze kan. Heel fijn!"
Dea Bijlsma, Haarlem Noord

"Sinds onze zoon huiswerkbegeleiding krijgt, is zijn zelfvertrouwen toegenomen en zien wij ook thuis weer een veel blijer kind. Behalve de stijgende lijn in de schoolresultaten zien wij ook een positieve ontwikkeling op sociaal gebied."
Marion Sintenie, Haarlem Noord

"Wij zijn zeer tevreden met de bijles en zien de resultaten terug in de behaalde cijfers. Er wordt in een ontspannen sfeer heel veel werk verzet."
Loes Besse, Haarlam Noord

"Als wij eerder op de hoogte waren geweest van het bestaan van Studiekring en de prettige manier van werken dan hadden wij zeker overwogen onze zoon al in groep 7/8 de voorbereiding op de brugklas te laten volgen."

"Wat mij in jaren niet gelukt is, n.l. mijn zoon huiswerk te laten maken, is wel gelukt bij de Studiekring. Levert direct resultaat op."
Van Wooning, Haarlem Noord

"Ik wilde jullie nog even bedanken, ook namens Nina die de maand mei bijlessen heeft gevolgd in wiskunde. Haar eerste cijfer na één bijles was al meteen een 5.9! Terwjil ze voordien altijd onvoldoende heeft gescoord. En vandaag kreeg ze een tweede belangrijk cijfer terug: een 8.1!! Nog nooit behaald! Hierdoor heeft zij haar wiskunde voldoende kunnen afsluiten, maar belangrijker is het zelfvertrouwen wat zij van Aldo (van Schaick) heeft gekregen. Hartelijk bedankt!!"
Kitty Bouwman, Haarlem Noord

"Wij zijn zeer tevreden met de bijles en zien de resultaten terug in de behaalde cijfers. Er wordt in een ontspannen sfeer heel veel werk verzet."
Loek Besse, Haarlem Noord

"Ik ben erg blij dat mijn dochter het naar haar zin heeft bij de Studiekring, ik merk goede resultaten op school."
Ingrid Reeser, Haarlem Noord

"Onze zoon krijgt 3 dagen in de week huiswerkbegeleiding. Hij heeft nu grip op zijn huiswerk en hoeft thuis niet of veel minder aan het werk. Het zorgt voor rust thuis."
Marion Sintenie, Haarlem Noord

"Wij hebben twee zonen die bijles hebben bij de studiekring. Beide hebben dyslexie en hebben prima op maat ondersteuning gehad van de docent. De docent heeft echt gekeken naar wat voor specifieke problemen er met de taal waren en heeft daat al haar aandacht en begeleiding op ingezet. Niet alleen functioneel maar ook prettig als persoon.Kortom voor onze kinderen een uitkomst!"
Dea Bijlsma, Haarlem Noord

 

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren leerlingen plannen, structureren en zelfstandig werken. Lees meer

 

bijles 2016

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen en het plezier in leren. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent. Lees meer

 

Advies 2016