Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Ik ben zeer tevreden. Samira is uitstekend en heeft een heel positieve manier van benaderen en uiten richting mijn zoon waardoor het de pusherige lading, die school heeft voor mijn zoon, wegneemt. Ze benadrukt heel erg de dingen die hij goed doet zonder dat het vrijblijvend wordt, in tegendeel zelfs. Echt heel goed. Nu nog het examen halen!"
Ed Meulenbroek, vader van Mitch Meulenbroek 4VMBO

"Ik heb Studiekring als zeer professioneel ervaren waarbij ik in het bijzonder de vestigingsmanager en de terugkoppelingen erg goed vond. Wij als thuisfront werden erg goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en resultaten. Ook de rust en de ruimte die jullie op locatie Hoofddorp hebben is prima geweest. We hopen en gaan ervan uit dat onze zoon hiermee een "boost" heeft gekregen om weer op eigen benen zijn studie kan vervolgen. Met name planning is heel erg goed geweest."
René van der Heijden

"De cijfers van onze zoon gaan de goede kant op. Hij vindt de huiswerkbegeleiding wel pittig, maar hij ziet ook in dat het noodzakelijk en nuttig is. Kortom we zijn erg tevreden."

"Lorenzo ging en gaat met veel plezier naar de bijlessen van Michel, hij heeft heel veel baat bij de bijlessen en loopt nu zelfs ver voor op de les. Ook het op de hoogte houden vinden we prettig. kortom we zijn zeer tevreden over de bijlessen."

"Een ding is zeker; We zijn ongelofelijk blij met de hulp die jullie aan Kevin gegeven hebben en natuurlijk nog steeds geven. Mede hierdoor is hij wat enthousiaster met zijn huiswerk aan de slag gegaan."

"Jullie doen geweldig werk met Lars. Nogmaals bedankt en het zal zeker hem helpen."
R. Messaoudi, Docent Haarlemmermeerlyceum

"Onze dochter heeft hard gewerkt en samen met jullie haar doel bereikt!"
Daniëlle, Hoofddorp

"We hebben de begeleiding zeer zeker als waardevol ervaren. Dex zijn nederlands is met sprongen vooruit gegaan. En de samenwerking met Samira is ook door Dex als prettig ervaren. Onze dank hiervoor."

"Paul heeft voor z'n Nederlands een 8.5 gehaald. Hartelijk dank voor de goede begeleiding!"

 

"De bijlessen natuurkunde hebben mijn dochter erg geholpen in het afgelopen jaar en ze heeft het gevoel dat ze zelf zover is dat ze hier zelfstandig mee aan de slag kan."

"Het probleem was de werkhouding van Jeroen, dat gaat beter nu. Ik denk dat een omgeving buiten school zonder afleiding ook z´n effect heeft."
Docent van het HVC

“Matthijs is in de afgelopen periode goed begeleidt door Samira Lehiba en Studiekring heeft een goede indruk op mij achtergelaten”

"De opluchting voor ons allemaal is enorm. Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen. Zonder jullie hulp was het niet gelukt!"
Fam. Dertien.

"Allereerst hartelijk dank voor je hulp en inzet bij Frans voor Kirsten. Fijn ook dat je elke week een verslagje stuurde, zodat wij konden meelezen wat jullie besproken hadden. Volgend schooljaar willen we wel graag verder met de bijles, omdat Kirsten en wij vinden dat het haar zeker helpt bij het vak Frans. Ze kan bij bepaalde onderdelen nog best een steuntje gebruiken."

"Ik heb de studiebegeleiding aan mijn dochter als zeer effectief en professioneel ervaren."
Fam. Herold, Hoofddorp

"De huiswerkbegeleiding is een uitkomst geweest. Onze kinderen staan er nu goed voor zo richting het examen."

"Meneer heeft mede dankzij jullie het ena beste rapport van de klas!!! Daar hebben we zo’n stress over gehad!! Hij heeft het super gedaan het eerste blok."

"Gisteren hebben we te horen gekregen dat Lars over is naar 3 VWO.  Hij is over vanwege zijn inzet en werkhouding. Is dat niet mooi!

"Ik ben zeer blij met de Studiekring daar het heel belangrijk is voor kinderen die het moeilijker op school hebben door wat voor reden dan ook om een plek te hebben waar ze in kleine kring wat meer structuur krijgen om iets van het jaar te maken!! Het is natuurlijk geen garantie daar de kinderen het nog steeds zelf moeten doen maar alle advies, hulp e.d. zijn aanwezig!! En ondanks dat het met onze zoon nog steeds niet optimaal gaat ben ik wel heel lovend over de manier waarop men bij de Studiekring hem keer op keer positief benadert en probeert te stimuleren! Echt mijn complimenten!"
Karen Boubeddi, Hoofddorp

"Julia heeft tot nu toe erg veel baat gehad bij de bijlessen. Ze heeft een betere attitude t.a.v. al het schoolwerk!"
Judith, Hoofddorp

"Ik ben zeer tevreden met huiswerkbegeleiding en mijn dochter ook."
T.A. Barros, Hoofddorp

"Wij als ouders waren onder de indruk van Raynel: zo jong en zoveel pedagogisch inzicht!"

“Onze dochter stond al voldoende voor wiskunde, maar haar laatste cijfers zijn zelfs boven de 7. Wij zijn supertrots! Dat heeft ze toch mede te danken aan haar bijlesdocent Michel.”

"Michel zit sinds afgelopen jaar mei op de Studiekring, de laatste 6 weken van Havo 4 t/m heden. Havo 4 is hij als "bespreekgeval" overgegaan en naar mijn weten is dit hoofdzakelijk te danken aan het feit dat we hem 6 weken voor het einde van het schooljaar bij de Studiekring hebben laten "blokken". In Havo 5 zijn we hiermee doorgegaan totdat hij zelf aangaf eind januari dat hij het nu zelf kon, we wilden hem het voordeel van de twijfel gunnen, maar hebben hem wel elke week een uur bijles laten nemen bij Wander Sprenger, omdat hij er voor wiskunde bijzonder slecht voor stond. Alles bij elkaar genomen doet het ons deugd dat Michel over 3 weken het examen ingaat zonder onvoldoendes, het zijn wel magere zesjes allemaal, maar het is te doen, hij heeft er zelf een goed gevoel over en dat is het belangrijkste. Met dank aan de enorme inzet en positiviteit van Wander zien wij het examen met vertrouwen tegemoet."
Ellen Huurman, Hoofddorp

"Onze zoon ervaart de samenwerking als zeer prettig en gaat daardoor met meer plezier naar school."
Paul Jacobus Haller, Aalsmeer

"Mijn zoon is zeer negatief over school. Hij doet VMBO-T en worstelt zich elke keer keurig, maar met veel negativiteit, door zijn jaar heen. Dit jaar, examenklas, stond hij met Kerst op zwaar zakken. We zijn toen begonnen met HWB bij Studiekring. De manier waarop de vestigingsmanager hem altijd positief benadert, heeft hem doen beseffen dat het toch wel handig is om zijn diploma te halen en dat het nog kan. Hij haalt sindsdien redelijke cijfers en staat momenteel zelfs op slagen! Ik ben zeer enthousiast over de manier waarop de vestigingsmanager mijn zoon heeft benaderd en een verandering in zijn houding heeft teweeggebracht."
Ed Meulenbroek, Hoofddorp

"De algemene ervaring is zeer positief."

"Onze zoon Jalil zit nu 1 jaar op huiswerkbegeleiding en heeft ook wat bijles. Wij zijn zeer tevreden met de positieve omgang die het team van Hoofddorp met de kinderen heeft en Jalil voelt zich echt op zijn gemak en doet echt zijn best en als het wat minder gaat dan wordt er weer even serieus gepraat en dan kan hij er weer een poosje tegen. We zijn erg blij dat Studiekring bestaat want het heeft onze zoon echt geholpen door te gaan!"
Karen Boubeddi, Hoofddorp

"Kwaliteit is zeker voldoende."

"Wij zijn zeer tevreden, over de begeleiding maar ook over de administratieve afhandeling."

“Onze zoon kreeg voor extra zekerheid en kennis in de aanloop naar zijn CITO extra bijles rekenen. De bijlessen waren snel ingepland en de docent was een leuke jonge vent met kennis van zaken, die rust uitstraalde en wie door zijn methodiek van bijles complete aansluiting kreeg bij onze zoon. Wij zullen indien nodig weer gebruik maken van de diensten van Studiekring en bevelen hen dan ook van harte aan!”
Fam. Reversma, Hoofddorp

“De kwaliteit van de bijlessen is bijzonder hoog. Als ouder ben ik helemaal tevreden met de aanpak en resultaten. En mijn zoon gaat met veel plezier naar de lessen!”
Ester Hill, Hoofddorp

 “Alhoewel ik zelf een onderwijsbevoegdheid heb en mijn moeder lerares is, blijkt dat de begeleiding zoals bij Studiekring wordt aangeboden heel goed werkt. Na van alles geprobeerd te hebben, deden de krantenartikelen en berichten van ouders ons onze heil zoeken bij Studiekring Hoofddorp. Bij de eerste kennismaking waren wij al om. Nu we zien dat onze dochter weer plezier heeft in leren en graag naar huiswerkbegeleiding gaat zijn wij heel blij dat Studiekring in Hoofddorp een vestiging heeft.”
Sandra Bannink, Hoofddorp

"Wij zijn gestart met de Studiebegeleiding om onze zoon te helpen zijn rapport te halen. Dit extra zetje heeft al gelijk geresulteerd in goede cijfers. Het consequent volgen en de gestructureerde manier van de Studiekring liet "het kwartje vallen" en onze zoon vindt nu zelf zijn motivatie. Blijkt voor hem, dat goede cijfers opeens veel voldoening kunnen geven. Wij verwachten dan ook dat onze doelstelling gehaald wordt en onze zoon overgaat."
Roy Pesik, Hoofddorp

Goede begeleiding!
Gera Tan, Hoofddorp


Reacties van leerlingen

"Bij Studiekring heb ik geleerd om beter te plannen en mijn tijd beter in te delen. Ik zou het zeker anderen aanraden om naar studiekring te komen, aangezien je goede hulp krijgt!"
Margo

"Ik zit bij Studiekring omdat ik moeite heb om thuis mijn huiswerk te maken. Het is er altijd heel rustig dus kan ik lekker aan de slag”Youri Sierag, Hoofddorp

"Ik ben over! Voor niveau drie had ik een 8 en voor niveau vier een voldoende. Dus ik heb het gewoon gehaald! Heel erg bedankt voor jullie hulp!"
Jessie, Hoofddorp

"Dankzij de bijles van Studiekring ben ik geslaagd voor mijn propedeuse!! Geweldig bedankt allemaal, ik heb er enorm baat bij gehad."
Mike van den Helder, Hoofddorp

"Ik heb bij Studiekring gezeten en het heeft me enorm geholpen. Het is een zeer goede organisatie en de begeleiders zijn gewoon vet aardig. Hij heeft me goed geholpen en daarmee is mijn gemiddelde van een 4 naar een 7 gegaan!!!!"

"Dit jaar ben ik met een nieuwe start begonnen. Ik heb een betere houding en ik heb handige tips van Studiekring. Dit is te zien in mijn cijfers, want die zijn erg goed! Het is een grote verandering als je het vergelijkt met het begin van vorig jaar! Als ik zo door ga dan komt het volgend jaar ook wel goed!"
Melissa