Reacties van ouders

"Na de hulpvraag aan de Studiekring kwam de bijles snel op gang. Het is prettig op de hoogte gehouden te worden via de email. Doordat de bijles aansluit bij de problemen die zich op school voordoen, is er meestal al vlot resultaat te zien van de bijles in de vorm van hogere cijfers op school."

"Ik vind Studiekring een heel goede huiswerkbegeleider. Maar het is nog belangrijker, dat mijn zoon het echt prettig en nuttig vindt om naar Studiekring te gaan."
Tatyana Doorn-Moisseenko, Leiden Rijndijk

“Ik stel de persoonlijke aandacht voor speciale wensen van de ouders en leerlingen zeer op prijs”.
Peter Doorn, Leiden Rijndijk

"Mijn kind vindt het een prettige omgeving, gaat graag naar mentorles en wordt zeer goed begeleid. Kortom wij zijn zeer tevreden. Verder vinden wij de organisatie er omheen professioneel en duidelijk. Een goede keuze!"
Brussee, Leiden Rijndijk

"Onze zoon leert om goed te plannen en op tijd te beginnen met leren voor een proefwerk. De terugkoppeling met de e-verslagen geeft ons een goed beeld waar onze zoon aan gewerkt heeft en met welk resultaat. Studiekring is goed bereikbaar via de mail en op vragen wordt snel en adequaat gereageerd."

"Goede organisatie, waarbij zowel onze zoon als wij erg blij mee zijn!"
Margrit Gellings, Leiden Rijndijk

Reacties van leerlingen

"Eerst vond ik het niet zo leuk om vaak naar Studiekring te gaan, vooral voor de proefwerkweek. Maar door de stof telkens goed te herhalen, heb je er tijdens de proefwerken heel veel profijt van en ga je met meer zelfvertrouwen de toets in omdat je weet dat het goed voorbereid is."
Jarno Caspers, leerling uit 1 Gymnasium

 

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.