Reacties van ouders

"Na de hulpvraag aan de Studiekring kwam de bijles snel op gang. Het is prettig op de hoogte gehouden te worden via de email. Doordat de bijles aansluit bij de problemen die zich op school voordoen, is er meestal al vlot resultaat te zien van de bijles in de vorm van hogere cijfers op school."

"Ik vind Studiekring een heel goede huiswerkbegeleider. Maar het is nog belangrijker, dat mijn zoon het echt prettig en nuttig vindt om naar Studiekring te gaan."
Tatyana Doorn-Moisseenko, Leiden Rijndijk

“Ik stel de persoonlijke aandacht voor speciale wensen van de ouders en leerlingen zeer op prijs”.
Peter Doorn, Leiden Rijndijk

"Mijn kind vindt het een prettige omgeving, gaat graag naar mentorles en wordt zeer goed begeleid. Kortom wij zijn zeer tevreden. Verder vinden wij de organisatie er omheen professioneel en duidelijk. Een goede keuze!"
Brussee, Leiden Rijndijk

"Onze zoon leert om goed te plannen en op tijd te beginnen met leren voor een proefwerk. De terugkoppeling met de e-verslagen geeft ons een goed beeld waar onze zoon aan gewerkt heeft en met welk resultaat. Studiekring is goed bereikbaar via de mail en op vragen wordt snel en adequaat gereageerd."

"Goede organisatie, waarbij zowel onze zoon als wij erg blij mee zijn!"
Margrit Gellings, Leiden Rijndijk

Reacties van leerlingen

"Eerst vond ik het niet zo leuk om vaak naar Studiekring te gaan, vooral voor de proefwerkweek. Maar door de stof telkens goed te herhalen, heb je er tijdens de proefwerken heel veel profijt van en ga je met meer zelfvertrouwen de toets in omdat je weet dat het goed voorbereid is."
Jarno Caspers, leerling uit 1 Gymnasium

 

 

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren leerlingen plannen, structureren en zelfstandig werken. Lees meer

 

bijles 2016

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen en het plezier in leren. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent. Lees meer

 

Advies 2016