"Wij zijn altijd heel erg tevreden geweest over de begeleiding. Maaike heeft veel bij jullie geleerd. Wij hebben de vestigingsmanager ervaren als een hele prettige begeleider."
Jeanne Fitski, Maarssen

"Wij zijn heel erg tevreden over het werk van Studiekring Maarssen. Onze zoon komt er ook met veel plezier en haalt goede cijfers." 

"Dank voor alle goede zorgen! Ik moet zeggen dat Casper bij Studiekring heeft geleerd hoe het aan te pakken, en daar was het allemaal om begonnen."
Lisette de Boer, Maarssen

"Kirsten heeft het naar haar zin bij Studiekring, het lijkt haar goed te doen. Thuis is ze vrolijker en vanmorgen zei ze dat ze een 8 wilde halen voor Duits. Dat hebben we nog nooit van haar gehoord!"
Meneer en mevrouw Molenaar, Maarssen

"Mijn zoon gaat met veel plezier naar de Studiekring. de structuur die aangeboden wordt vindt hij plezierig. haalt nu goede cijfers en wil niet meer zonder!!"
Margreet de With

"Mijn zoon krijgt nog niet zo heel lang bijles Engels dus wat de resultaten zijn kan ik nu nog niet inschatten. Wel ben ik heel tevreden met de manier van bijles geven; heel positief, vanuit de sterkte van het kind, dus zeer motiverend en goed voor het zelfvertrouwen."
Roeterink, Maarssen

"Prima begeleiding met voldoende handvatten om zelf weer op weg te kunnen!"

"Wij zijn uitermate tevreden over de studiekring. Onze dochter komt er met plezier. De begeleiding is prima en de resultaten op school zijn goed."
Metz, Maarssen

"Sinds mijn zonen (14 en 16 jaar) op de studiekring zitten, is hun inzet en motivatie enorm gegroeid. Zij gaan beiden 4 dagen per week (ma, di, do en vrij) en geven zelf aan dat ze het echt fijn vinden. Thuis hingen ze na schooltijd altijd eerst op de bank en was het lastig voor hen om aan het werk te gaan. Van uitstel kwam vaak afstel met alle gevolgen van dien. Nu is het normaal om direct na school met het huiswerk te beginnen en het daardoor in de avond echt vrij zijn bevalt hen erg goed. Ook de begeleiding van Stefan Brakman ervaren zij als zeer prettig. Hij heeft hen goed leren plannen, geeft uitleg bij vragen over het huiswerk, overhoort, controleert, motiveert op een zeer positieve manier en zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer. De wekelijkse terugkoppeling aan ons als ouders, het samen doelen opstellen en de (tussentijdse) evaluatiegesprekken zijn super. We hebben nog nooit zo'n goed beeld gehad van waarmee en hoe onze kinderen bezig zijn op school. Het geeft veel rust in huis en zowel de jongens als wij zijn super blij en trots op de goede resultaten die behaald worden."