Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

“Onze zoon stond er slecht voor, maar door de juiste aanpak heeft hij binnen 2,5 maanden hele goede resultaten behaald en voelt hij zichzelf ook weer een stuk zelfverzekerder.”
Mw. Walter, Nijmegen

“De leerling staat centraal. Ook ouders worden met zorg behandeld. De medewerkers in Nijmegen zijn zeer vakkundig, hebben goede pedagogische kwaliteiten en zijn zeer flexibel. De sfeer is warm en de contacten zijn hartelijk.”
Marjan Bos, Nijmegen

"Mijn zoon is meteen in de brugklas gestart met deze huiswerkbegeleiding, 3 dagen per week. Hij was niet heel erg blij ermee, bij aanvang, maar het heeft hem wel erg geholpen bij het plannen en leren studeren. De studieresultaten zijn, tot nu toe, erg goed en dat stimuleert hem enorm. Structuur lijkt goed te werken! Inmiddels moppert hij niet meer en gaat trouw naar de huiswerkbegeleiding."
F. Geerts, Nijmegen

"Adequate en vakkundige begeleiding door een betrokken docent heeft onze dochter een stap verder gebracht in het ontdekken van leerstrategieën en eigen vermogens. Daardoor heeft ze haar faalangst afgebouwd en meer zelfvertrouwen ontwikkeld. Dank daarvoor, het was de investering meer dan waard."
Jacco Thoonen, Nijmegen

"Koen en Simone (de vestigingsmanager) zijn een goed team. Simone haalt het beste in Koen naar boven, geweldig. Koen gaat graag naar studiebegeleiding. Hij gaat ook graag dingen met Simone overleggen en of vragen. De resultaten zijn erg goed! Dus kortom, zeer tevreden!"

"Iris gaat altijd graag naar Studiekring en wordt door de docent uitstekend begeleid, wat tot verbetering van resultaten heeft geleid."

"De vestigingsmanager is zeer zorgzaam en ter zake kundig. Onze zoon gaat zonder tegenzin elke dag naar Studiekring. De kosten voor begeleiding zijn pittig, maar als de kwaliteit hetzelfde blijft als de afgelopen drie maanden dan is het een goede investering voor onze zoon."

"Mijn dochter volgt 1x per week Engelse bijles. We hebben hiermee een positieve ervaring opgedaan. Tevreden gaat zij er naartoe en ze geeft hierover zelf ook een positieve reactie."
Ria, Nijmegen

Door de begeleiding van mijn zoon in 6 vwo is de sfeer in huis aanmerkelijk verbeterd, het is nu niet meer alleen mijn taak om hem aan het werk te krijgen. door de goede klik is hij meer bereid om zijn huiswerk te maken en de behaalde resultaten zijn een hele goede stimulans om door te gaan. zijn vertrouwen in het slagen voor zijn examen is gestegen. doordat er door andere docenten wordt uitgelegd kan het ineens duidelijk zijn en een 'vervelende leraar' is ook geen reden meer om het vak niet leuk te vinden. ik zou willen dat onze oudste ook bij studiekring had gezeten, ook om te leren leren voor verdere studies.”
Marjan van Linge, Nijmegen

 “Studiekring levert echt kwaliteit;  aandacht en persoonlijke betrokkenheid bij de leerling.”
M.j Calis Krabbe, Nijmegen

Studiekring is voor onze dochters een plek waar ze vertrouwen krijgen in hun capaciteiten. Door de aanpak van de begeleiding leren ze hun sterke en zwakke kanten kennen en vooral: erkennen. Het is voor hen heel structurerend en voor ons als ouders prettig om te kunnen loslaten.
Hanneke Laarakker, Nijmegen

"Onze zoon heeft de afgelopen tijd zeker profijt gehad van de begeleiding; qua studiemethode, discipline en resultaten. Daardoor heeft hij ook een beter zelfvertrouwen.
S. Linsen, Nijmegen

"Door de studiebegeleiding lukt het onze zoon om goede cijfers te halen en ook te leren plannen!!"
F. Geerts, Nijmegen

"Studiekring biedt onze kinderen structuur Door met maken van een goede planning en het werken in een rustige omgeving zijn zij structurele met hun schoolwerk bezig, waardoor de lesstof beter beklijft. Minder toets-stress. Meer continuïteit"
Fam. Smaal, Nijmegen

"We hebben de begeleiding ervaren als deskundig, betrokken en zeer persoonlijk. Gemaakte beloften m.b.t. ondersteuning en ordening worden nagekomen. Sfeer positief en opbouwend."
P. de Weijer, Nijmegen

Reacties van leerlingen

 "De huiswerkbegeleiding helpt mij heel goed. Ik haal daardoor goede cijfers en hoef 's avonds niet meer aan de slag. Ook kan ik met vragen terecht als ik iets niet begrijp. Soms vind ik het wel veel om na school meteen naar Studiekring door te gaan. Vooral als mijn vriendinnen allemaal naar huis gaan. Gelukkig maken de goede resultaten veel goed!"
Iris van der Weijden, Nijmegen

"Dankzij Studiekring heb ik leren plannen, en heb ik mij zeer goed kunnen voorbereiden op mijn eindexamen. Hartstikke bedankt!"

"Het is goede huiswerkbegeleiding en het helpt me erg vooruit in cijfers, ga zo door!"