Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

“Waar ik het meest blij en dankbaar voor ben is dat Christa, de vestigingsmanager, onze dochter zo ongelofelijk goed heeft geholpen. Door de warme, rustige en professionele aanpak van Christa heeft onze dochter haar zelfvertrouwen terug en gaat ze weer blij en gemotiveerd naar school. Zeer verrassend was het ook, dat onze dochter met plezier naar de huiswerkbegeleiding gaat. Dit gaat alle verwachtingen te boven!”
Debbie Gerharts

"Het fijne van de huiswerkbegeleiding is dat Willem nu zelf de verantwoordelijkheid voor zijn huiswerk neemt. Ik heb de verantwoordelijkheid niet meer. Hij wacht niet meer tot ik zeg dat hij moet gaan leren. Ik hoef er niet meer achteraan te jagen. Dat zorgt voor een stuk meer gezelligheid in huis. Een opgewekt, goed gemotiveerd kind thuis, vol zelfvertrouwen. Heel gezellig!"
Barbara Troost

‘We zijn erg blij met Studiekring voor onze zoon Simon. Doordat hij bij Studiekring zijn huiswerk doet heeft hij geleerd hoe hij moet plannen en is er veel structuur gekomen in de manier waarop hij zijn huiswerk maakt/leert. Dit is fijn voor ons als ouders omdat we hier minder aandacht aan hoeven te besteden en dat vindt onze zoon ook weer prettig, omdat er thuis niet steeds naar zijn huiswerk gevraagd wordt.

Voor onze zoon is het een fijn gevoel om na Studiekring (behalve enkele uitzonderingen) niets meer te hoeven doen; alleen nog maar 'leuke' dingen.”
Dinky Boshart, Rotterdam-Hillegersberg

"We zijn heel blij met de geboden begeleiding en onze zoon voelt zich een stuk zekerder."
E. Keijzer-Rhein, Rotterdam

"Mijn dochter Fay (groep 7) krijgt sinds een week of 6 bijles. Het krijgen van 1 op 1 les is erg fijn. Fay krijgt direct uitleg en begrijpt de stof beter. Ik ben erg tevreden over de resultaten een plan er zeker nog een jaar mee door te gaan."
Monica van der Vorm, Rotterdam

"De huiswerkbegeleiding is intensief. Er wordt hard gewerkt. Soms wordt de stof wel drie keer overhoord met telkens een nieuwe vragenlijst. In de vakanties kun je doorwerken aan werkstukken e.d. De begeleiding is serieus betrokken bij het behaalde resultaat. Het kind voelt zich als het cijfer toch tegenvalt minder alleen en als het goed is dubbel trots!"
Russell, Hillegersberg

"Ik zie de vooruitgang in de cijfers van mijn zoon. En de discussies over huiswerkmaken komt gelukkig bijna niet meer voor. Het is ook gezelliger thuis en wij hebben meer tijd om het leuk met elkaar te maken."
Henna Kanhai, Rotterdam

“Mijn dochter Sharon had bijles Wiskunde. Zij vond dat de stof tijdens de bijlessen beter uitgelegd werd dan op school. Het gaf haar heel veel zelfvertrouwen!”
A. Kamerbeek, Rotterdam-Hillegersberg

“Wij hebben de huiswerkbegeleiding als zeer positief ervaren. Het is laag-drempelig. Er kon per dag drie uur geleerd of gemaakt worden. Wanneer iets tegen viel werd er over gesproken en met volle moed weer tegenaan gegaan. Het heeft bij onze dochter geleid van een negatief overgangsadvies (zelfs over een lager onderwijsniveau) naar een positieve overgang naar het volgende leerjaar.”
Mariëlla van Kesteren, Rotterdam-Hillegersberg

"Zowel ouder als leerling van Studiekring zijn dik tevreden. De begeleiding is zeer actief en betrokken bij de leerling. Ook is het geen probleem als er nog gesport moeten worden, zij houden daar allemaal rekening mee. En staan bovendien altijd open voor een gesprek of een verbetering (mocht dat nodig zijn)."
Van Hest, Rotterdam Hillegersberg

"Onze dochter heeft dankzij de lessen van Maaike haar faalangst voor de Cito overwonnen en een goede score behaald. Door veel te oefenen met oude Cito-opgaven (en uitleg over hoe het beste een opgave opgelost kon worden) heeft Maaike bereikt dat ze veel zelfverzekerder was en niet zenuwachtig. Bedankt Maaike!"
S. Vilders, Rotterdam Hillegersberg"

“Fréderique zat in de brugklas havo/vwo van het St. Laurenscollege. Ze behaalde mooie cijfers maar had moeite met wiskunde en stond zwak op haar cijferlijst. Daarom hebben we haar opgegeven voor de bijles wiskunde bij Studiekring een maand voor het einde van het schooljaar. De één-op-één begeleiding heeft haar erg goed geholpen. Voor haar laatste repetitie haalde ze een 7.2 en op haar eindrapport stond ze een dikke 6. Na de zomervakantie blijft ze ook in de tweede klas wiskundebijles volgen. Net even die extra aandacht voor stof die ze niet goed begrijpt, wat haar zelfverzekerder maakt bij proefwerken.”
Sabine Vilders, Rotterdam-Hillegersberg

"Mijn zoon komt nu bijna twee maanden bij Studiekring. Hij begint weer lol te krijgen in school, omdat hij weer het overzicht heeft. Dat was hij volledig kwijt, waardoor hij steeds minder ging doen. Studiekring, de studiebegeleider voorop, bieden hem die noodzakelijke structuur en daarmee het enthousiasme om er weer volop tegenaan te gaan. Mijn dochter heeft ook sinds kort wiskundebijles bij Studiekring. Wiskunde is echt haar probleem. Haar proefwerk had ze net gehad voordat ze met de bijlessen begon. Maar haar begeleider heeft haar nog wel kunnen helpen met natuurkunde en daar heeft zo een veel beter cijfer voor gehaald."
Edward Sterenborg, Rotterdam Hillegersberg

"Mijn zoon gaat drie keer per week met veel plezier naar Studiekring."
Masé Sutterland, Rotterdam Hillegersberg

"Na tien jaar (voor twee kinderen) bij een andere huiswerkbegeleiding zijn we hier geïmponeerd door de inzet van de begeleiding."

"Mijn zoon vindt het erg nuttig en fijn om naar huiswerkbegeleiding te gaan. Hij houdt nu meer vrije tijd over, haalt betere cijfers en heeft het gevoel alles onder controle te hebben."
E.Peters, Rotterdam Hillegersberg

"Wij zijn heel tevreden met de (bij)lessen van de studiekring."
I. Shimon, Rotterdam Hillegersberg

"Sinds mijn dochter naar huiswerkbegeleiding gaat is de sfeer thuis verbeterd en haalt ze betere cijfers"
Monique Domsdorf, Rotterdam Hillegersberg

Reactie van een leerling

“Ik ben geslaagd voor de havo. Bedankt voor de begeleiding, anders had ik het denk ik niet gehaald.”
Vince Olie, Rotterdam-Hillegersberg

“Ik vond huiswerkbegeleiding en de hulp die ik daar kreeg erg fijn, het heeft me geholpen om over te gaan. Verder heerst er een huiselijke sfeer en is het erg nuttig.”
Ramona van Kesteren, Rotterdam-Hillegersberg

"Ik vind het tot nu toe heel leuk bij Studiekring. Mijn docente is heel aardig!"
Sophie Peters, Rotterdam Hillegersberg

“Ik vond het fijn om bij Studiekring mijn huiswerk te maken omdat de begeleiders je goed helpen en je je goed kan concentreren. Je kan er gewoon gaan zitten leren en wanneer je denkt dat je de stof kent dan laat je je overhoren. Het was ook fijn om regelmatig pauze te hebben om er gewoon even uit te zijn. Ik vond het ook fijn dat de begeleiders samen mij inroosterden wat ik moest gaan doen voor die dag.”
Sebastiaan Dorjee, Rotterdam-Hillegersberg.

"Het klinkt (en is ook wel een beetje) doodsaai, maar het werkt wel!"
Tecla, Rotterdam

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.