Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Onze dochter is echt langzaamaan weer zekerder van zichzelf geworden. Haar cijfers gaan ook omhoog. Ze moppert nooit dat ze naar studiebegeleiding moet, is heel gemotiveerd om dit jaar over te gaan. Thuis brengt het ook een stuk rust mee, ze zit nu niet meer tot 21.00 uur te blokken. Wij zijn heel tevreden."
Paula Bastinck, Rotterdam

"De studiementor van Studiekring wist mijn zoon goed te coachen, waardoor zijn studie resultaten significant verbeterden. Bovendien ging hij er graag naar toe, ondanks het feit dat hij van tevoren twijfels had over het nut er van."
C. den Ouden, Rotterdam Prinsenland

"Studiekring neemt werk uit handen, zorgt daardoor ondermeer voor meer harmonie in het gezin, stelt de leerling (binnen grenzen) centraal en is flexibel inzetbaar bij vermeende achterstand. Terugkoppeling naar zowel leerling als ouder verloopt open en soepel. We hadden Studiekring veel eerder moeten leren kennen!"
J.J. Boiten, Capelle aan den IJssel

"Wij zijn zeer tevreden over het functioneren en de begeleiding van de Studiekring. Er is sprake van een goed contact en overleg, duidelijke rapportage via internet van de resultaten en een prima controlesysteem t.o.v. afwezigheid en nog niet afgekregen huiswerk. En de allerbelangrijkste opmerking: mijn zoon heeft het bij jullie prima naar zijn zin! Ga zo door!"
Mevr. S. Dierx, Ridderkerk

"In het onderwijs mis ik bij docenten de liefde voor het vak en de drive om leerlingen echt te willen helpen. Het gaat op scholen meer om het dagelijks goed laten verlopen van de leerfabriek waarbij het vooral draait om het halen van punten tot in decimalen. De mensen van de Studiekring daarentegen zijn gericht op individuele aandacht, motivatie en het verstevigen van de persoonlijkheid in zijn kennis en houding. Dit geeft leerling en ouders moed."

"Studiekring verstevigt het zelfvertrouwen en zorgt ook daardoor voor betere prestaties op school."
Anky van Leeuwen, Rotterdam

"Helaas hebben wij nog geen goede inzage in Tim z'n vorderingen omdat hij nog zo kort bezig is. Maar de sfeer en inzet van vooral de begleiding stemt ons zeer hoopvol voor de toekomst. Wij bevelen Studiekring ook in onze kennissenkring van harte aan!"
Nico Ris, Rotterdam Prinsenland

"Wat ik eigenlijk wil zeggen, is dat niet alle ouders het kunnen betalen. Ik zeg het eerlijk, want dat is er aan mij gevraagd. Het resultaat vond ik daarentegen wel goed. Veel kinderen hebben aan mijn dochter gevraagd, hoe zij aan die hoge cijfers kwam, en ze zei: door Studiekring! Ze heeft alle informatie van Studiekring gegeven aan de geïnteresseerde leerlingen, maar als ze de prijs zien dan schrikken ze wel. Bij mij was dat ook zo, maar ik vond de studie van mijn dochter belangrijk."

"Vooruitgang in het schoolwerk van mijn zoon en verlichting voor mij! In het bijzonder ben ik meer dan tevreden over de bijlesdocente!!!!"
M.C. Emmelkamp, Rotterdam Prinsenland

"Mijn dochter heeft, in haar eindexamenjaar, veel baat bij de bijlessen. Door de een op een uitleg is ze erachter gekomen dat ze het allemaal prima snapt en dat heeft haar zelfvertrouwen gegeven."

"We vinden het erg prettig dat Reins cijfers zijn verbeterd, Rein natuurlijk't meest! Studiekring werkt!"

"We hebben vernomen dat ook de zoon van een van onze vrienden mogelijk geplaatst gaat worden bij de Studiekring. Naar aanleiding van onze verhalen vonden zij het ook een goed idee."

"Hartelijk dank voor uw aanpak tot op heden. Zowel Ruben als wij zijn zeer tevreden over hoe het tot nu toe gaat. We hopen uiteraard dat de resultaten er ook mogen komen."

"Vol trots willen wij jou laten weten dat Yannick geslaagd is voor zijn examen!!! Gilbert wij willen je bedanken voor alle zorg, steun en vertrouwen die Yannick heeft gekregen bij jullie! Hij is mede door de Studiekring in één keer door zijn eindexamen gekomen."

“Met grote interesse en belangstelling heb ik het concrete plan van aanpak zorgvuldig gelezen. Ik denk dat jullie in een hele korte tijd al aardig "de vinger" hebben kunnen leggen op de mogelijkheden en onmogelijkheden van Astrid. Ik merk ook dat Astrid met toenemende zin én (zoals het er van de buitenkant op lijkt:) met toenemende inzet naar de voor haar nieuwe vestiging van huiswerkbegeleiding gaat; ook dat stemt mij zeer positief!!!Ik sta volledig achter de concrete aandachtspunten voor de komende periode!! Bedankt voor jullie positieve inbreng voor Astrid haar toekomst!!!”

“Kirsten is geslaagd voor haar eindexamen. Zij had allemaal voldoendes op haar eindlijst dus u begrijpt dat wij erg blij waren. Bij deze willen Kirsten en wij u heel hartelijk bedanken voor uw inzet en betrokkenheid."

"Vooral de bijles economie is erg goed."

"We zijn tot nu toe erg te spreken over de rust die de huiswerkbegeleiding met zich meebrengt voor onze zoon en voor ons."

"Ondanks in het begin enige tegensputtering heeft hij het prima naar zijn zin en geniet er van dat hij thuis klaar is. Voor het eerst sinds de middelbare school lijkt hij nu eindelijk structureel te werken/leren."

"Door de mentorbegeleiding zijn de studieresultaten, het zelfvertrouwen en de motivatie van Menno sterk verbeterd. Wekelijkse begeleiding lijkt ons niet meer nodig."

 "Mede door jullie begeleiding heeft hij de puntjes op de i kunnen zetten. Hiervoor bedankt!"

 "Allereerst wil ik graag even vermelden dat wij erg tevreden zijn over jullie plan van aanpak tot nu toe. Malou is weer wat meer zelfverzekerd. Als ze nu zegt dat de stof goed geleerd heeft, kunnen we er ook bijna altijd van op aan dat dit zo is. Voorheen stopte ze wel veel tijd in haar huiswerk maar niet efficiënt genoeg, want dan zat de stof er nog niet goed in.  Op school zijn de leraren ook tevreden."

"Voor nu bedankt ik de huiswerkbegeleiding voor de inspanningen die zij in de afgelopen vier (!) jaar voor Jasper geleverd hebben. Ik ben er van overtuigd dat jullie begeleiding enorm heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en resultaten van Jasper in de afgelopen jaren, bedankt!"Overigens is hij erg positief over de huiswerkbegeleiding."

 "Na een moeizaam intake-gesprek waarin Charlotte aangaf het nut niet in te zien van huiswerkbegeleiding en niet nodig te hebben, zien wij thuis opeens een heel ander meisje. Ze is  zeer gemotiveerd en hard aan het werk! We hopen echt dat het haar gaat lukken in 4Havo. Ze begint zelfs al enthousiast over volgend schooljaar: dat het toch wel prettig is om op deze manier je huiswerk te maken en zodoende tijd te hebben om te gaan trainen en msn-en daarna.  Wij hebben haar nog nooit zoveel aan haar schoolwerk zien doen in al die jaren!"

"Fijn om te kunnen melden dat Lennart voor zijn wiskundeproefwerk het hoogste cijfer van de klas had en dat hij voor zijn proefwerk Frans als een van de weinigen een ruim voldoende (7?) had. MOOI ZO!!! Dank jullie wel."

"Vooralsnog zijn we vreselijk tevreden, en Michelle uiteraard ook, over studiementoraat en de bijles wiskunde."

"De huiswerkbegeleiding begint zijn vruchtjes af te werpen, er worden opeens dikke voldoendes gehaald."

 "Het is vandaag voor ons een zeer feestelijke dag: Max is geslaagd! Dit is mede door jullie fantastische traningen en bijlessen Nederlands. Morgen horen we de cijfers. Max hoeft dus geen gebruik te maken van extra lessen. We zullen jullie aanbevelen en wanneer nodig maken we zeker weer gebruik van jullie diensten met onze andere kinderen. Hartelijke groet van een zeer tevreden klant!"

Onze oudste zoon heeft bijles gehad bij Studiekring voor een aantal vakken en in het examenjaar heeft hij examentrainingen gevolgd, dit alles heeft zeer goed geholpen. Nu is onze middelste zoon op bijles bij Studiekring en wij hopen dat ook hij hier veel baat bij heeft. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden over Studiekring!”
M. van Tienhoven, Rotterdam Prinsenland

Ervaringen zijn goed omdat mijn zoon drie dagen in de week, drie uur per dag intensief met zijn huiswerk bezig moet zijn. Ook de hulp bij de planning is prettig en de overhoring. In hoeverre hij geleerd heeft zelfstandig te studeren en te structureren moet blijken als hij straks stopt bij Studiekring. Ik vind overigens dat Studiekring een gat opvult dat door scholen ingevuld zou moeten worden.”
Bert Hoeks, Rotterdam Prinsenland

"Een fijn jong team van begeleiders, die dicht bij de leerlingen staat en ze goed weet te motiveren aan het werk te gaan."
Carla Nederhof, Rotterdam Prinsenland

"Bijles op niveau!"
Kuivenhoven, Rotterdam

 

Reacties van leerlingen

"Studiekring is echt een uitkomst. Thuis werk ik niet prettig om wat voor reden dan ook. Studiekring biedt mij een rustige plek waar ik goed kan werken en de hulp krijg die ik af en toe nodig heb."
Jantine, Rotterdam Prinsenland

"Door bijles vind ik wiskunde gewoon weer leuk :)”
Nanda, Rotterdam Prinsenland

"Ik heb het cijfer van de rekentoets binnen. Ik heb de toets foutloos gemaakt en dus heb ik een 10 als cijfer. Het moge dus duidelijk zijn dat de lessen hun vruchten afwerpen, waarvoor ik zeer dankbaar ben."

"Ik bedank u en al de docenten bij Studiekring, omdat ze me zo goed hebben geholpen! Dus bedankt iedereen, en bedankt dat ik ook bij Studiekring mocht komen, hartstikke bedankt!!"

"Ik heb mijn rekentoets gehaald!! Ik mag door met mijn opleiding [PABO], gelukkig! Nogmaals bedankt voor alle hulp."

"Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat mijn mentorleerling op het RML duidelijk vorderingen boekt, zowel in studiehouding als in resultaten. Hij haalde vandaag zelfs een 10 voor een Franse overhoring !!"

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.