"Even dat extra steuntje in de rug. Dat is net wat nodig is om de lesstof beter te bevatten. Ik merk aan mijn dochter dat zij er baat bij heeft."
Henk Schoon, Utrecht Leidsche Rijn

"Duidelijke structuur, planning en terugkoppeling. Een uitstekende begeleiding en geweldige uitvoering van het plan van aanpak. De investering is het dubbel en dwars waard."
Karin Swart, Utrecht Leidsche Rijn

"Ontzettend goede keuze. Ik zie vorderingen, cijfers gaan omhoog. Deskundig en aardig begeleiding. Ik ben helemaal op de hoogte hoe het gaat met school en de cijfers. Top!!"
Marlyn Kelly, Utrecht Leidsche Rijn

"Wij hebben onze zoon meteen bij de start van de brugklas op Studiekring gedaan. Puur preventief om hem een goede start te geven in het voortgezet onderwijs. Daar heeft hij goed leren plannen en is hij eraan gewend geraakt om zijn huiswerk meteen na school te maken. Wij zijn erg tevreden. Zijn cijfers zijn nu zo goed, dat we nu kijken of hij ook zonder de hulp van Studiekring verder kan. Hij wil het nu graag zelf bewijzen. Wel hebben we duidelijk met hem afgesproken dat als zijn cijfers zakken of zijn studiehouding ten negatieve verandert, hij weer naar Studiekring moet. We kijken terug op een eerste succesvol jaar!"
Karin Vaessen, Utrecht Leidsche Rijn

"De moeilijkheid zat 'm bij onze zoon vooral in het leren plannen. Door de huiswerkbegeleiding (6 maanden) heeft hij geleerd hoe dat moet. Toen hij stopte hebben we als ouders en zoon hierop kunnen aansluiten, waardoor hij oplettender is geworden, ziet wat nodig is om te plannen, of zoals hij zelf zegt: ik heb de knop gevonden. Er blijft aandacht nodig van ons als ouders, maar het is door de huiswerkbegeleiding nu meer een 'samen' dan een 'tegenover'. Dank, dank, dank."
Henk, Utrecht Leidsche Rijn

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren leerlingen plannen, structureren en zelfstandig werken. Lees meer

 

bijles 2016

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen en het plezier in leren. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent. Lees meer

 

Advies 2016