"We zijn erg blij met het 'Studiekring-effect': de cijfers vliegen over het algemeen omhoog, en ook op de dagen dat hij niet gaat, werkt onze zoon een stuk serieuzer! Ook erg handig dat je kunt inloggen om precies te kunnen zien hoe het gaat."

"Studiekring bevalt uitstekend voor onze dochter. Thuis is ze enorm afgeleid, bij Studiekring is er rust en betrokkenheid. Ze vindt het huiswerk niet meer zo vervelend en behaalt betere cijfers. Ze voelt steeds meer verantwoordelijkheid voor haar eigen werk. Onze dochter vindt de sfeer prettig op de locatie."
De Waal, Utrecht

"Studiekring is een professionele organisatie die het begeleiden van scholieren serieus neemt. Onze dochter vond het prettig bij de huiswerkbegeleiding en ook de bijles Scheikunde vond ze fijn en helder. Doordat de bijles door een studente werd gegeven was er een lage drempel om vragen te stellen.”
de Roovere, Utrecht Oost

"Voor ons is het slechts een zeer korte periode, maar wat wij nu ervaren vinden we echt heel erg goed!"

"Bij Studiekring heeft John leren plannen hoe het huiswerk aan te pakken en ook hoe hij zijn huiswerk moest leren. Thuis werd er meer gediscussieerd dan geleerd. Er is weer rust thuis."
Ouder van John Rees

"Mijn zoon vindt het fijn. De begeleiding helpt hem om meer overzicht en duidelijkheid te krijgen over zijn werk. Hij leert ook hoe hij moet plannen. Prima!"

"Onze dochter gaat redelijk tevreden driemaal per week naar huiswerkbegeleiding. Thuis kan ze de discipline niet opbrengen om achter een tafel te blijven zitten. Het geeft een boel rust in huis nu ze elders haar huiswerk maakt en ik help zelf met de vakken waar ze niet aan toe komt. Ik vind het wel een boel geld, ca. 250 per maand voor 3 maal twee uurtjes per week, maar zolang haar schoolprestaties erdoor verbeteren zijn wij tevreden."

"Ik ben zeer te spreken over de resultaten die toch wel in een korte tijd zijn behaald, in tegenstelling tot een eerdere ervaring bij een ander huiswerkbegeleidingsinstituut."

"Onze zoon Matthijs (4VWO) gaat sinds begin dit jaar naar de Studiekring omdat het huiswerk maken er thuis te weinig van kwam. De no-nonsense aanpak bij de Studiekring sprak ons als ouders aan. Gewoon stil aan een tafel zitten blokken en hulp krijgen indien nodig, niet meer en niet minder. Het heeft geholpen: Matthijs' cijfers zijn omhoog gegaan waardoor hij positiever in het schoolleven staat. Dit heeft zijn weerslag op alles en maakt het leven voor hem (en voor de rest van de familie) een stuk aangenamer. Hij moet deze houding natuurlijk wel vast zien te houden."
Marjon van der Zee, Utrecht

"Wij zijn zeer tevreden."

Prima
Guldemond, Utrecht Oost

"Onze dochter Maayke is sinds het begin van het schooljaar bij Studiekring. Men weet hier om te gaan met ADD en kinderen die het hebben. Maayke gaat goed op school. De structuur van Studiekring doet haar goed."
Niels Vermolen, Utrecht Oost

Reacties van leerlingen

"De bijles heeft mij echt geholpen in mijn zelfvertrouwen in mijn eigen kunnen."