Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede begeleiding van mijn dochter. Ik ben heel erg blij dat zij met jullie begeleiding al haar achterstanden heeft weggewerkt en dat zij nu alles beter kan plannen. Ik vond het ook heel erg fijn dat jullie ook met de school contact hadden over de situatie en hetgeen mijn dochter nodig had in de begeleiding op school en bij Studiekring. Ik raad jullie aan iedereen aan."

Zo fijn dat het er eindelijk een keer uitkomt dat hij het eigenlijk allemaal makkelijk aan kan! Voor het eerst in al die jaren dat ik echt met een goed gevoel terug naar huis fietste na het rapport gesprek. Hij lachte zelf toch wel heel breed toen hij al die goeie cijfers zag staan!! ... goed voor zijn zelfvertrouwen!
Rebke, Utrecht West

"De bijlessen geven mijn dochter inzicht in haar manier van leren en werken. Ook ontdekt zij zelf waar haar tekorten zitten. Zij werkt van daaruit aan eigen ontwikkelpunten. Dat is in mijn ogen de basis van leren leren."
Martrude Siesling

“Mijn dochter was volkomen terneergeslagen over haar rekenkwaliteiten na 1 jaar middelbare school. Door haar bijlessen kreeg ze zelfvertrouwen en begon wiskunde zelfs leuk te vinden. Als ze op school het cijfer 6.5 had, wilde ze beslist herkansen om een hoger cijfer te halen. Goede aanpak!”
A.M.I. van Paasssen, Utrecht West

"Studiekring krijgt mijn zoon weer met plezier aan het werk en laat op een duidelijke, eerlijke, vriendelijk en speelse manier zien hoe je je werk slimmer kunt aanpakken en daardoor betere resultaten kunt behalen op school."
Angéliek Rouwhorst, Utrecht

"Wij hebben bijzonder prettige ervaringen met Studiekring. Zowel onze zoon, die slecht te motiveren was voor school, als onze chaotische dochter zijn zorvuldig en zorgzaam begeleid. Mijn zoon heeft dankzij de inzet van de deskundige Studiekring-medewerksters drie maanden schoolverzuim grotendeels kunnen inhalen en mijn dochter, nu drie havo, maakt nu haar huiswerk zelfstandig en heeft veel gehad aan de planningsadviezen van Studiekring. De begeleiders zochten regelmatig contact om bij te praten, en ook de persoonlijke digitale dossiers werden goed bijgehouden en waren informatief."

"Caroline de vestigingsmanager is erg betrokken bij de leerlingen van Studiekring."
Liesbet van't Hoff, JP Coenstraat Utrecht

"Als ouders ervaren we de begeleiding vanuit Studiekring als prettig. Onze zoon leert structureren, plannen, hoofd- en bijzaken onderscheiden. Hij is een jongen die zegt niet graag te leren, maar nu hij enkele weken naar de studiebegeleiding gaat ervaren we dat hij toch soms al met plezier zijn huiswerk maakt. En dat is heel wat voor hem. Door het halen van hogere cijfers stimuleert dit het leren voor hem natuurlijk. De communicatie tussen Studiekring en ons als ouders verloopt ook zeer prettig en persoonlijk. Er is mailcontact en we krijgen wekelijks inzicht in hoe onze zoon het doet bij de studiebegeleiding. We hopen dat aan het eind van het schooljaar onze zoon heeft geleerd hoe (met plezier) te leren zodat hij zelfstandig zijn schoolloopbaan kan vervolgen."

"Dankzij de bijlessen heeft mijn zoon zijn cijfer voor M&O naar ruim voldoende gekregen. Nu nog het eindexamen afwachten... Ik hoop dat de examentraining van Studiekring net zo goed gaat helpen!".
Rabbie, Utrecht West

"Mijn zoon had twee jaar lang bijles voor verschillende vakken bij de Studiekring in Utrecht- West. Het heeft hem erg geholpen om zijn cijfers omhoog te krijgen. En voor ons een geruststelling dat hij gedurende het schooljaar goede begeleiding en ondersteuning heeft gekregen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede samenwerking met mij en mijn zoon. Heel fijn dat er zo snel werd gereageerd op mijn mail en erop gehandeld. Er staat een goed team hier bij de Studiekring dat was duidelijk."
R. Van der Klei, Utrecht West

"Matthijs gaat echt super goed; echt zeer geweldig! Dagelijks komt hij blij thuis met resultaten waar ik vroeger van zou hebben gedroomd : ) We gaan ontspannen naar de examens toe op deze manier; fantastisch werk!"
Ellie, Utrecht West

Peter is al behoorlijk gewend aan de routine van de huiswerkbegeleiding, en we merken dat hij meer rust heeft. Hij voelt zich ook zekerder als hij iets geleerd heeft, en wil er dan ook graag een goed cijfer voor halen. Dankjewel voor de fijne begeleiding, de e-verslagen zijn ook altijd erg prettig om te lezen.

"Bedankt voor de ondersteuning. Ik denk dat jullie echt het verschil gemaakt hebben! Steeds de goede woorden en blijkbaar kon ze door jullie wel de rust vinden om door te werken en het thuis ook op te pikken (hoewel het dan toch meer moeite kostte)."
Esther, Utrecht West

Leerlingen 

"Het is super leuk, knus en gezellige mensen. De docent heeft veel aandacht voor je en dat is heel fijn."

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.