Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Onze zoon Dennis heeft vrijdag een 8 voor Nederlands gehaald! Zijn cijfers zijn al binnen een maand verbeterd. Dennis en wij zien dat het werkt! Ik ben ontzettend blij met de resultaten. Wat zijn jullie goed!"
Eli Dimitrova, Voorburg

“Zeer professionele aanpak, waarbij er echt geluisterd wordt naar de probleemstelling. Ga zo door!"

"Dubbel en dwars hun geld waard!!De 'persoonlijke' begeleiding is een groot pluspunt. Niet elk kind is hetzelfde en er wordt heel goed naar het kind gekeken, waar zijn of haar behoeftes liggen. Daar wordt mee aan de slag gegaan en uitgewerkt. Ik en mijn dochter zijn zeer tevreden over de Studieking."
Marjoleine, Voorburg

"Goed georganiseerde organisatie met een goede regie. De voorlichting is uitstekend en mijn zoon heeft het prima naar zijn zin. Dit signaal is wellicht de belangrijkste. Het is te vroeg om prestaties te melden, maar de eerste signalen zijn zeer positief."
Wim van Muijlwijk, Voorburg 

"De begeleiding was zeer goed. Wij zijn daar erg blij mee geweest. Als Jesse weer bijles nodig heeft, zullen wij in eerste instantie aan Studiekring denken!"
Mevrouw V. de Voogd

"Mijn zoon heeft zich het afgelopen jaar in de brugklas, door de inzet van 2x per week studiementoraat, enorm positief ontwikkelt. Naast dyslexie is het plannen en organiseren van huiswerk voor hem nog niet makkelijk. Echter door de inzet van de docente van Studiekring heeft hij zelfvertrouwen gekregen en gaat hij thuis zelfstandig aan de gang. De resultaten zijn prachtige rapportcijfers die op hun beurt natuurlijk ook weer stimuleren. Een grote pluim voor Fransje!!!"
Mevr. G. Felix, Voorburg

"Wij zijn zeer blij met uw benadering en de serieuze manier waarop u huiswerkbegeleiding geeft en wij kunnen alleen maar positieve dingen over Studiekring zeggen. Bedankt voor de waardevolle en professionele hulp."
Ouders van Katia, Voorburg

"De bijlessen via Studiekring hebben niet alleen gezorgd voor betere cijfers maar ook voor meer zelfvertrouwen van onze dochter."
Fam Kieboom, Voorburg

"Hartelijk bedankt voor de inzet al die maanden. We zijn zeer tevreden over de begeleiding."

"De kinderen zitten in een rustige omgeving met een gemotiveerde en betrokken vestigingsmanager. De sfeer tussen de kinderen is goed. Onze zoon van 14 jaar gaat niet met tegenzin naar Studiekring."
A. de Rooij, Voorburg 

"Mijn zoon zit nog niet zo lang op huiswerkbegeleiding. Maar ik geloof dat hij er veel baat bij heeft en meer inzicht in het hele leerproces krijgt en dat hem dat goed worden aangereikt bij de huiswerkbegeleiding."

"Mijn zoon heeft ernstige dyslexie en ook problemen met plannen en organiseren. De hulp van de Studiekringdocenten maakt hem veel onafhankelijker en geeft hem zelfvertrouwen"

Prettige organisatie met positieve begeleiders.”
W.I. van Muijlwijk, Voorburg

 “Mijn dochter krijgt bijles en wordt erg goed gecoacht en bijgestaan in haar examentijd.”
Karin Ort, Voorburg

"Zijn cijfers gaan flink omhoog en doordat er geen strijd meer om het huiswerk geleverd wordt is de sfeer in huis stukken gezelliger geworden. Hadden wij echt eerder moeten doen.........."

Reacties van leerlingen

"Het gaat erom dat je het naar je zin hebt, heb je dat niet dan kan je ook niet goed werken. Zo zie ik het tenminste en zo voel ik het ook. De eerste keer was wel spannend maar ja, als je er eenmaal aan gewend bent lukt het van zelf."
Jill Trimp, Voorburg

"Pauze is voor watjes"
Maarten Burger

Gedicht van een leerling

Studiekring

De kinderen komen weer naar binnen
6e klassers, 1e klassers van alles en nog wat
Veel ijverige kinderen, veel "gebrek aan discipline" kinderen
Genoeg verschillen om te hanteren

De begeleiders weten stuk voor stuk
Hoe de kinderen te fileren
Ieder kind wordt anders behandeld
Geen enkele opmerking of vraag wordt verkwanseld

Zo is iemand bij gebrek aan discipline
Binnen de muren van Studiekring
Een individualist en hard werkende

De pauzes zijn vaak gevuld met verbazingwekkende stiltes
Nog zo geconcentreerd en gefocust

Iedere ouder zou met de mond open staren
Als ze ongezien even konden toekijken
Dus laten we het maar niet openbaren
En de kinderen gewoon met rust laten
Zodat ze zoveel mogelijk kennis vergaren

'Ieder individu verdient een andere behandeling, dat is iets wat wij heel goed beseffen bij Studiekring'

Stanley H., 5 vwo