Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Zeer positief en met resultaat. Onze zoon voelt zich op zijn gemak en gaat met zin naar huiswerkbegeleiding."
E. van Voorden, Woerden

"Thijs heeft erg veel aan de bijlessen gehad, maar het vooral ook als erg plezierig ervaren."
Robin, Woerden

"Onze ervaring is dat de persoonlijke begeleiding een goede stimulans is en er goed wordt ingespeeld op de zwakke punten en wensen van de leerling."
Raymond Sol, Woerden

"Door studiekring heeft onze zoon een enorme verbetering m.b.t. het plannen van huiswerk ontwikkeld. Dit was ons als ouders niet gelukt. Het regelmatig bezoeken van Studiekring direct na school was voor hem een eyeopener dat je veel werk kan verzetten voor het avondeten wanneer hij normaal gesproken eigenlijk begon. Veel dank daarvoor."

“Onze zoon heeft de bijles als zeer prettig ervaren. De één op één situatie was precies wat hij nodig had. De docent zag snel waar het knelpunt zat en zocht een passende oplossing. Het wiskundecijfer van onze zoon is met meer dan een punt omhoog gegaan en het zelfvertrouwen van onze zoon is trouwens ook gestegen. Bedankt Studiekring.”
J.W.V. Woerden

"De studiekring Woerden heeft mijn zoon enorm op weg geholpen om vorm te geven aan zijn studie op de middelbare school. Het niveau van de begeleidende docenten ligt hoog. Zij hebben mijn zoon op een stimulerende wijze allerlei studievaardigheden aangeleerd. Alles wat wordt beloofd wordt nagekomen. Een aanrader als uw kind even vast zit!"
Hans Hoogbergen, Woerden

"Studiekring is een ideale keuze voor uw kind, wanneer zij achterstand heeft opgelopen. De bijlessen raad ik dan ook zeker aan, maar de belangrijkste voorwaarde is dan wel dat uw kind dit ook graag wilt!"
Scholten, Woerden

"Mijn dochter heeft erg veel aan de huiswerkbegeleiding - vooral voor haar zelfvertrouwen is het goed. Ze gaat er ook met plezier naar toe."

"De Studiekring is voor onze twee kinderen onmisbaar om het op school goed te (blijven) doen."
J.W. Jansen, Woerden

Zoals wij door Studiekring zijn geholpen is fantastisch. Snelle plaatsing en professionele hulp. Max is goed geholpen en heeft zijn cijfer heel goed opgehaald. Ook heeft hij ervaren dat je soms ook iets extra’s moet doen voor een vak en als het je goed afgaat, het ook nog leuk kan zijn. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst, als dat nodig is, ook zeker weer een beroep op Studiekring doen.

"Het is zeer aan te raden om bij Studiekring bijles te volgen wanneer een bepaald vak extra aandacht nodig heeft. Begeleiding is zeer persoonlijk en prettig."
Sol, Woerden

Wij zijn zeer positief over de resultaten tot nu toe. Het tweede rapport van mijn dochter in maart was al verbeterd en ze gaat waarschijnlijk over zonder onvoldoendes. Nog belangrijker is dat ze geleerd heeft overzicht te houden en te plannen, waardoor het huiswerk weinig tot geen stress meer oplevert! De begeleiding is prettig, duidelijk, gestructureerd en professioneel. In overleg met mijn dochter hebben we besloten dat ze na de zomervakantie het weer op eigen kracht gaat proberen. Na 6 maanden begeleiding moet dat ook kunnen. Wij kijken terug op een positieve ervaring!
E. Bakker, Woerden

"Mijn dochter heeft veel aan de studiekring, ze kan er rustig leren en wordt op een positieve manier gestimuleerd, wat ik heel belangrijk vind bij een 18 jarige"
Yvonne Dijk, Woerden

"De bijlessen van de Studiekring geven mijn dochter steun en maken dat zij het gevoel heeft er alles aan te doen om tot goede resultaten te komen."
L.W. Iansen, Woerden

 

Reacties van leerlingen

"Zonder Studiekring had ik dit nooit kunnen bereiken. Ik zit op de Marian Baker School in de hoofdstad van Costa Rica, het gaat enorm goed: geloof het of niet, ik haal voornamelijk B's A's en A+'s (dat is ongeveer 8.5-10)! Zo zie je maar: als je het echt wilt, dan kun je het ook."
Calvin

"Het is fijn om te leren bij de Studiek(r)ing!!"
Rosa, Woerden

"Ik vind dat bij Studiekring veel kan leren. Je wordt leuk geholpen en het is leerzaam. Ik vind het ook heel erg gezellig om de lessen te doen."
Sophie de Goey, Woerden

"Ik stond eerst een onvoldoende voor wiskunde, en door de Studiekring is het cijfer nu een 6,4 geworden, daarvoor ben ik heel dankbaar."
Janwillem, Woerden

"Ik vind het erg veel nut hebben de Studiekring maar af en toe zijn er een paar drukke figuren onder het leren en dat vind ik iets minder."
Nick, Woerden

"Ik vind dat je dingen goed uitgelegd krijgt."

"Het is wel leuk. De regels mogen soms iets soepeler."

"Bedankt voor al jullie hulp! Zonder jullie had ik dit niet kunnen bereiken."
Sophie de Goey (geslaagde eindexamenleerling)

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.