Ervaringen en reacties Studiekring Woudenberg

Jalmar"Ik heb heb mijn Havo diploma gehaald, mede dankzij de rust en structuur bij Studiekring! Dank!"
Jalmer, Woudenberg

"Ik ben erg tevreden over de bijles die mijn dochter volgt. Ze gaat er nooit met tegenzin naar toe en haar cijfers zijn nu een stuk hoger."

"Prima voor elkaar. Onze zoon is stukken vooruit gegaan en vindt het fijn, dat alle huiswerk af is en dat hij dan de avond en het weekend voor zichzelf heeft. Ga zo door."

"De sfeer thuis is verbeterd evenals de cijfers. Ik moet helaas toegeven dat jullie positieve benadering beter werkt dan die van ons."

"Ik ben zeer tevreden over Studiekring, omdat ik met behulp van de bijlessen wiskunde en economie mijn VMBO-diploma heb gehaald!"

"Mijn school was één grote puinzooi, dankzij mijn docent van Studiekring is het nu allemaal op orde."

 "Ik zit bij Studiekring omdat ik zelf niet echt consequent ben in het plannen van huiswerk, ik schuif al snel dingen voor me uit en ik geef te snel toe aan afleiding. Ik heb wel beter geleerd te plannen bij Studiekring. Verder zijn de docenten heel aardig en erg behulpzaam."

 "Onze zoon vindt bij Studiekring de rust en de regelmaat die hij zo nodig heeft. Zijn schoolwerk is dan meestal klaar dus thuis heeft hij lekker tijd voor zichzelf! Hij gaat elke keer met veel plezier naar Studiekring!"

 

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren leerlingen plannen, structureren en zelfstandig werken. Lees meer

 

bijles 2016

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen en het plezier in leren. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent. Lees meer

 

Advies 2016