Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Heel veel dank! Jullie doen geweldig werk. Mij gaat het helemaal niet om de cijfers. Het gaat mij erom, dat Rafael zich zeker genoeg voelt, dat hij het kan, of dat hij in ieder geval ziet, dat als hij er voor werkt, het hem helpt. Echt super, wat jullie voor elkaar krijgen met elkaar."

"Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding. Jullie hebben veel gedaan voor onze dochter en ze heeft kunnen ervaren dat structuur en inzet resulteert in hogere cijfers."

"De bijlessen wiskunde zijn heel goed voor onze dochter geweest. De bijlesdocent Jasper, heeft haar op kundige en plezierige wijze de wiskunde uitgelegd; haar resultaten zijn nu al goed. Ook als ouders waarderen we de betrokkenheid en het e-verslag. Kortom, wij zijn erg tevreden en we willen jullie voor alles bedanken."

 

"Lieve Studiekring,
 
Dank voor deze, voor mij,  zo waardevolle mailtjes, waardoor ik begrijp dat Floris lekker bezig is. Thuis zie ik daar niks van en dan ga ik invullen en denken dat "hij niets doet" voor zijn schoolexamen.  Door jullie wekelijkse verslagjes kan ik mijn vertrouwen naar hem uitstralen en non-verbaal en verbaal  gunstig op hem afgestemd blijven. Vertrouwen dat hij hierdoor gestimuleerd wordt en studeren leuker gaat vinden. Groet van een dankbare moeder voor jullie ondersteuning aan onze zoon Floris."
Elice van Berkel
 
"Nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, dat je maar op dezelfde manier door mag gaan met de studiebegeleiding, wat mij betreft doe je het helemaal goed."
Sandra Thierry
 
"Groot empatisch vermogen van de begeleiders"

"Lieve Studiekring,
Dank voor deze, voor mij, zo waardevolle mailtjes, waardoor ik begrijp dat Floris lekker bezig is. Thuis zie ik daar niks van en dan ga ik invullen en denken dat "hij niets doet" voor zijn schoolexamen.  Door jullie wekelijkse verslagjes kan ik mijn vertrouwen naar hem uitstralen en non-verbaal en verbaal  gunstig op hem afgestemd blijven. Vertrouwen dat hij hierdoor gestimuleerd wordt en studeren leuker gaat vinden. Groet van een dankbare moeder voor jullie ondersteuning aan onze zoon Floris." 

Elice van Berkel

"Onze dochter ervaart de regelmaat als prettig. Het halen van goede cijfers zal haar zeker gemotiveerd houden. Het is fijn dat ze weet wat ze in het weekeinde moet doen. Ik merk dat dat haar rust geeft. Kortom, prima werk van beide kanten."

"We zijn erg blij dat onze dochter Studiementoraat heeft mogen volgen en wij zijn meer dan tevreden. We zijn met name heel tevreden over hoe de vestigingsmanager Marjolein Koolhaas haar heeft aangenomen en heeft begeleid, als we haar een mooi cijfer zouden mogen geven dan zou dat een 10+ zijn!"
Mevrouw S. Thierry, Zeist

"Groot empatisch vermogen van de begeleiders"

"Een opluchting dat er een professionele organisatie op korte termijn beschikbaar is als je kind in de problemen raakt op studiegebied."
Ab Tompkins, Zeist

"De structuur van studiekring heeft mijn zoon en mij veel rust gegeven. Ik kan weer gewoon zijn moeder zijn en hoef hem niet achter de vodden te zitten en hij wordt zelfverzekerder, doordat hij zijn werk af krijgt en er controle over krijgt. Ook plannen gaat hem steeds beter af."
Gisela van Haaren, Zeist

Ik ben erg blij met Studiekring, ze zijn bereikbaar en begrijpen wat er speelt. Ze weten hoe ze de kinderen kunnen bereiken.”
Sabijn, Zeist

"Huiswerkbegeleiding geeft aan het kind meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid"
Maria Wewer, Zeist 

"Op dit moment hebben wij twee kinderen op huiswerkbegeleiding bij Studiekring. We zijn erg tevreden, de organisatie werkt erg professioneel en heeft zeer capabele mensen in dienst die in de benadering van kinderen heel goed zijn. Kinderen worden heel positief benaderd en ook aangesproken op hun eigen verantwoordelijkheid! Daarnaast is ook heel positief dat er naar wordt gestreefd, ,niet om de leerlingen zo lang mogelijk vast te houden maar om ze zo snel mogelijk zelfstandig te leren plannen en organiseren, zodat zij ook in de toekomst hier profijt van hebben!"
Miriam Peters-van Houwelingen, Zeist

Reacties van leerlingen

"Ik zit op huiswerkbegeleiding omdat ik thuis nooit zin heb om huiswerk te doen. Daarom doe ik het maar bij huiswerkbegeleiding en daar krijg ik ook de nodige hulp. Als je dan thuis komt, hoef je ook niks meer te doen en dat is wel fijn."
Reinoud, Zeist 

"Het gaat wel goed."
Pepijn ten Have, Zeist