Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

"Mijn beide kinderen volgen al sinds een paar jaar bijles in verschillende vakken (wisselend). Het blijft bijna verbazingwekkend hoe een uurtje per week zulke goede resultaten kan geven en hierdoor ook voor mijn kinderen weer een extra stimulans is om steeds betere cijfers te halen en hiernaar te streven. De lesstof wordt toch een stuk minder saai en monotoon doorgenomen dan op school. Ik ben echt enthousiast over de begeleiding en resultaten."
Karin Brouwers, Zoetermeer 

"Ik ben erg tevreden over de bijles van mijn zoon Arjen en zie duidelijke vooruitgang. Ook Arjen is erg tevreden en is zeer te spreken over zijn bijles docent."

"Hartelijk dank voor jullie begeleiding. Het is voor onze zoon en ook voor ons als ouders een reuze steun geweest bij het afronden van zijn vwo-opleiding. Ik ben er van overtuigd dat zonder jullie hulp dit resultaat niet behaald zou zijn."
R. Hoogervorst, Zoetermeer

"Ik ben blij met de huiswerkbegeleiding van Studiekring. Ik ben van veel strijd thuis af en mijn kind leert nu beter plannen en effectiever te leren. Als hij thuis komt heeft hij meestal geen huiswerk meer en dat is erg plezierig."
A. Halma, Zoetermeer

"Onze zoon vindt bij Studiekring de rust en de regelmaat die hij zo nodig heeft. Zijn schoolwerk is dan meestal klaar dus thuis heeft hij lekker tijd voor zichzelf! Hij gaat elke keer met veel plezier naar Studiekring!"
Christine, Zoetermeer

"Het grootste voordeel voor ons is dat het huiswerk gemaakt én overhoord wordt bij Studiekring. Thuis hoeft er meestal niets meer gedaan te worden, vrije tijd is dan ook écht lekker vrij en wij hoeven niet te mopperen dat er nog iets moet gebeuren. Hoewel onze zoon eerst dacht dat hij onwijs lang huiswerk moest maken, ziet hij nu de voordelen ervan in en heeft hij zelfs zijn broer enthousiast gekregen om mee te gaan!"
Monique van Oosten, Zoetermeer

"Door de begeleiding van Studiekring gaat het gesprek thuis niet aldoor meer over huiswerk. Het extra contract om dagelijk te mailen met Studiekring maakt dat alle partijen op de hoogte zijn van dingen die goed gaan en die nog gedaan moeten worden. Studiekring is voor ons de beste oplossing m.b.t. schoolzaken!"
Van Lieshout, Zoetermeer

"Onze zoon heeft een paar jaar huiswerkbegeleiding gekregen en er veel van opgestoken. Hij heeft zijn huiswerk leren inplannen en ook leren studeren. We gaan er vanuit dat hij het geleerde nu op eigen benen kan toepassen."
Karin Leegstra, Zoetermeer

"Onze dochter heeft veel baat bij haar wiskundebijles. Hoewel het waarschijnlijk altijd een wat zwakker vak voor haar zal blijven, zijn haar prestaties toch vooruit gegaan dankzij de goede begeleiding van Studiekring. Ook het kunnen inzien van het e-dossier wordt als heel prettig ervaren. Kortom, wij bevelen Studiekring van harte aan."
I. Snaterse, Zoetermeer

"Charlotte volgt sinds begin dit schooljaar bijlessen Engels en huiswerkbegeleiding in Zoetermeer. Door het maken van een huiswerkschema en al het huiswerk op de Studiekring is de 'strijd" thuis over het maken van huiswerk verdwenen en ook Charlotte heeft veel minder stress. Vooral tijdens de proefwerkweken gaat het allemaal qua planning stukken beter; wat Charlotte rust geeft en ons als ouders ook."
Marlies Corstens, Zoetermeer

"Mijn zoon heeft nu al, binnen een maand, veel meer structuur gekregen en kan beter plannen. Het is ook direct te merken aan zijn cijfers. Ook de bijlessen Frans helpen hem goed. De docent ziet gelijk waar het mis is gegaan en herhaalt met hem alle stof van het afgelopen jaar. Ook thuis hebben wij veel minder spanning rondom het huiswerk maken en overhoren."
Natascha Hansum, Zoetermeer

"Gideon gaat in de vakken waarin hij bijles krijgt vooruit. De stof wordt beter besproken. Als hij het niet snapt durft hij daar voor uit te komen. Op school neemt de docent niet de moeite om er extra aandacht aan te geven te bespreken."
Fernandes, Zoetermeer

"Onze zoon gaat met plezier naar de bijlessen toe en dat is al heel wat. Maar we zien ook resultaat. De bijlessen geven hem zelfvertrouwen."
E. Duijzer, Zoetermeer

"Wij hebben samen met onze zoon voor Studiekring gekozen, omdat hij daar adequaat en doelgericht begeleid wordt. Hij heeft geleerd zelfstandig en gestructureerd te werken, te plannen en geleerd zijn eigen mogelijkheden volop te benutten. De studieresultaten zijn er ook naar. Hij had een schitterend eindrapport. Hij zal ook dit schooljaar nog bij Studiekring blijven."
Mieke Mohabir-Jagdewsing, Zoetermeer

"Onze dochter heeft veel baat bij de begeleiding van Studiekring. Met minder tijd, een beter humeur, meer structuur en een grotere inzet bereikt zij betere resultaten. Niet onbelangrijk: ook de sfeer thuis is weer gezellig, er wordt niet meer over huiswerk gesproken."
Mevr. Rust, Zoetermeer

"Onze zoon volgt sinds dit jaar huiswerkbegeleiding omdat hij o.a. moeite had zich te concentreren en zijn huiswerk in te delen/te plannen, wat resulteerde in slechte cijfers en een lage motivatie. Sinds hij huiswerkbegeleiding krijgt, gaat het heel goed met hem op school. Doordat hij nu goede cijfers haalt, is ook zijn motivatie met sprongen vooruit gegaan en dat heeft weer effect op zijn cijfers. Kortom, wij hebben er geen moment spijt van gehad dat wij hem bij Studiekring hebben aangemeld."
Karin Leegstra, Zoetermeer

"De huiswerkbegeleiding heeft ervoor gezorgd dat de stress rondom het schoolwerk bij ons uit huis ging. Dat was heel fijn; zo kon ik weer met mijn zoon over gewone dingen praten in plaats van hem altijd aan zijn werk te moeten herinneren. De begeleiding heeft de sfeer bij ons thuis verbeterd en dat is van onschatbare waarde!"
Bea Bouwer, Zoetermeer

"Wij zijn heel erg tevreden over de vestiging waar ons kind huiswerkbegeleiding krijgt, Zoetermeer. De intake, het plan van aanpak, de huiswerkbegeleiding zelf, de evaluatiegesprekken. Alles gaat op een zeer professionele manier. Onze zoon heeft erg veel baat bij de gestructureerde manier van werken en wordt hierdoor gestimuleerd. Hij heeft sinds eind 4HAVO huiswerkbegeleiding. Sinds deze tijd gaat het veel beter met hem op school. Hij zit nu in de examenklas en staat er, mede dankzij Studiekring, goed voor. We zijn hier erg blij mee, ook omdat wij nu geen strijd meer hebben over het huiswerk. Dat geeft rust voor alle partijen en bevordert de sfeer in huis."
Jacqueline Roosjen, Zoetermeer

"Onze 15-jarige dyslectische dochter (3 vmbo-TL) heeft bijles Duits. Uit de terugkoppeling van dochterlief, alsmede uit de toon van de e-mailberichten blijkt dat de docente begrip toont, voor de inhoud van de bijles aansluiting zoekt bij mijn dochter haar interesses en haar hulpmiddelen aanreikt voor het leren met dyslexie. Dit werkt!"
Peggy Olthof, Zoetermeer

"Wij zijn er heel blij mee dat het goed klikt tussen onze dochter en de studiebegeleider en dat de zij de stof goed uit kan leggen aan onze dochter."

"Wij zijn heel tevreden over de begeleiding die onze zoon krijgt. Omdat hij door ziekte veel school gemist heeft, hebben wij jullie hulp ingeroepen. Jullie zorgen voor de regelmaat en werkomgeving, stimulans en het plannen van (inhaal-)werk waardoor hij nu vrijwel geen achterstand meer heeft. Uit evaluatiegesprekken blijkt dat jullie snel een goed idee hebben van de sterke en zwakke kanten van hem; heel fijn!"
F. Kleissen, Zoetermeer

"Wij zijn absoluut te spreken over het studiementoraat van onze zoon. Het gaat steeds beter op school en de communicatie tussen mentor en ouders en kind is heel goed. Het is voor iedereen een aanrader, als je kind moeite heeft met plannen en organiseren en zelfs bepaalde vakken. Minpuntje vinden wij dat de locatie niet echt aantrekkelijk is en dat er in vakanties doorgegaan wordt. Ieder kind heeft recht op vakantie en zou dan echt even niet aan school moeten denken. Maar nogmaals verder zijn wij erg blij met het studiementoraat."
L. Rombout, Zoetermeer

"Onze zoon zit pas zes weken bij Studiekring. Hij had eerst helemaal geen zin, maar dat trekt langzaam bij. Hij gaat drie dagen naar de huiswerkbegeleiding. Vooral het feit dat hij bijna geen huiswerk meer heeft als hij thuis komt, spreekt hem - en ons - aan. Nu is werken voor school geen 'issue' meer thuis, die zorg hebben wij eindelijk aan iemand anders kunnen geven. Het eerste rapport sinds de begeleiding ziet er inderdaad beter uit. Daar was hij best trots op. Nu weet hij waar hij het voor doet. Hopen dat hij dit zo volhoudt!"
Bea, Zoetermeer

"I.v.m. andere activiteiten (sport en muziek) is het voor ons erg fijn dat Samy zijn bijles op de zaterdag kan volgen. Hij gaat met plezier naar zijn bijles en is erg tevreden over de uitleg. De cijfers gaan weliswaar langzaam omhoog echter heeft Samy voor het eerst een voldoende voor wiskunde op zijn rapport."
N. Mokrane, Zoetermeer

"Melanie zit pas sinds maart op de huiswerkbegeleiding dus we kunnen er nog niet zo veel van zeggen. Het grootste voordeel tot nu toe vinden wij dat ze thuis komt en dan meestal klaar is met het huiswerk zodat ze zich 's avonds ook nog even kan ontspannen. Haar resultaten zijn licht omhoog gegaan en wij hopen dat deze stijgende lijn zich zal voortzetten."

Mijn zoon ervaart dat hij serieus wordt genomen met zijn vraagstellingen op wiskundegebied, die staan centraal. Vanuit de inhoud wordt mijn zoon stapsgewijs meegenomen door zijn begeleider en zichtbaar voortgang geboekt. De werkwijze heeft een positieve invloed op zijn zelfvertrouwen.”
M. Versteeg, Zoetermeer

 “Sander heeft het naar zijn zin bij Studiekring. Hij voelt zich beter omdat hij dan zijn huiswerk heeft gemaakt. Vroeger zat hij er de hele tijd tegen aan te hikken en was ook zijn vrije tijd vervelend.”
Astrid Jansen, Zoetermeer

 “Studiekring biedt de structuur die mijn kind nodig heeft; hij wordt niet verleid door de computer thuis en verantwoording afleggen aan een vreemde is heel anders dan een 'zeurmoeder' al bedoelt ze het goed.”
Ria Hoogervorst, Zoetermeer

"Wat ons niet lukt, lukt Studiekring wel. Door hun haalt hij nu betrekkelijk goede cijfers. Voor ons een grote zorg minder."
A.Bregman, Zoetermeer

"De studiekring is een absolute aanrader, voor ouders die het beste in hun kind naar boven willen en zeker willen zijn dat al het schoolwerk (maak en leer) op orde is."
Karin, Zoetermeer

 

"Veel puberstrijd ben je kwijt als je kind zijn huiswerk bij Studiekring maakt. Deskundige hulp is altijd aanwezig en de schoolresultaten zijn verbeterd."
C.v.d. Kleij, Zoetermeer

 

 

 

Reacties van leerlingen

 "Ik vind het niet erg om er heen te gaan, maar het is ook niet zo dat ik zeg Yes! Ik ga weer naar Studiekring. Ik doe het voor mezelf om zo goede resultaten te halen op school. Zoals het nu gaat vind ik het heel goed gaan. En dat wil ik graag zo houden! Ik leer bij Studiekring beter te leren, nauwkeurig te werk gaan en vooral om op tijd te leren. Ik vind Lisanne van Helten een hele goede begeleider, ze helpt je als je hulp nodig hebt, ze staat altijd voor je klaar als je een vraag hebt,  ze kan goed overhoren en is een hele aardige begeleider. De toetsweek komt er weer aan, dus daar ben ik hard ervoor aan het leren dus dat moet helemaal goed komen!"
Dylan de Haan, Zoetermeer

"Bij Studiekring heb ik leren plannen. Nu heb ik ook nog eens tijd over voor mezelf. En ik kan me bij Studiekring goed concentreren."
Damian, Zoetermeer

"Ik heb bijles voor economie. Ik begreep er helemaal niks meer van en was het overzicht kwijt maar dankzij mijn bijleslerares haal ik nu weer voldoendes en snap ik het weer helemaal."

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.