Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

Ouders"De begeleiding is zeer persoonlijk en zeer effectief, binnen een paar weken had onze dochter fantastische resultaten."
Petra Lingsma, Almere

"Studiekring is een professionele organisatie die het begeleiden van scholieren serieus neemt. Onze dochter vond het prettig bij de huiswerkbegeleiding en ook de bijles scheikunde vond ze fijn en helder. Doordat de bijles door een studente werd gegeven was er een lage drempel om vragen te stellen."
L. de Roovere, Utrecht

"Op een prettige, niet pressende maar spontane manier worden handreikingen gegeven om het zelfvertrouwen op te krikken. Hetgeen voor onze dochter is uitgemond in veel betere cijfers, zij gaat het examen met vertrouwen tegemoet."
John Polderman, Elspeet

"Gestructureerd, motiverend naar de leerling en de mogelijkheden van de leerling benuttend en vooral bevestigen. Zelfverzekerder maken van de leerling."
A.E.M. Laane van Geen

"Onze dochter is langzaam aan weer zekerder van zichzelf geworden. Haar cijfers gaan ook omhoog. Ze moppert nooit dat ze naar studiebegeleiding moet, is heel gemotiveerd om dit jaar over te gaan. Thuis brengt het ook een stuk rust mee, ze zit nu niet meer tot 21.00 uur te blokken. Wij zijn heel tevreden."
Paula Bastinck, Rotterdam

"Robbert haalt verrassend hoge cijfers en lijkt plezier te hebben in het Atheneum, mede dankzij Studiekring."
Jaap Huurman, Arnhem

"We merken thuis vooral dat zijn mentaliteit veranderd is. Hij is zich veel bewuster van het belang van school."
G. Jansen

"Wij zijn zeer tevreden over het functioneren en de begeleiding van Studiekring. Er is sprake van een goed contact en overleg, duidelijke rapportage via internet van de resultaten en een prima controle systeem t.o.v. afwezigheid en nog niet afgekregen huiswerk. En de allerbelangrijkste opmerking, mijn zoon heeft het bij jullie prima naar zijn zin! Ga zo door!"
Mevr. S. Dierx, Ridderkerk

"Ik ben erg tevreden over de bijles die mijn dochter volgt. Ze gaat er nooit met tegenzin naar toe en haar cijfers zijn nu een stuk hoger."
Anne Sophie

"Onze dochter heeft veel baat bij de begeleiding van Studiekring. Met minder tijd, een beter humeur, meer structuur en een grotere inzet bereikt zij betere resultaten. Niet onbelangrijk: ook de sfeer thuis is weer gezellig, er wordt niet meer over huiswerk gesproken."
Mw. Rust, Zoetermeer

"Prima voor elkaar. Onze zoon is stukken vooruit gegaan en vindt het fijn, dat alle huiswerk af is en dat hij dan de avond en het weekend voor zichzelf heeft. Ga zo door."
A. Wolfert

"Wij hebben samen met onze zoon gekozen voor Studiekring, omdat hij daar adequaat en doelgericht begeleidt wordt. Hij heeft geleerd zelfstandig en gestructureerd te werken, te plannen en geleerd zijn eigen mogelijkheden volop te benutten. De studieresultaten zijn er ook naar. Hij had een schitterend eindrapport. Hij zal ook dit schooljaar nog bij Studiekring blijven." 
Mieke Mohabir-Jagdewsing, Zoetermeer

Vader"Onze zoon ervaart de samenwerking als zeer prettig en gaat daardoor met meer plezier naar school."
Paul Jacobus Haller, Aalsmeer

"Structuur, planning en een rustige werkplek onder begeleiding van docenten zijn de goede ingrediënten om huiswerk op een plezierige manier te maken."
Freek Kuin, Amsterdam

"Onze 15-jarige dyslectische dochter (3 vmbo-TL) heeft bijles Duits. Uit de terugkoppeling van dochterlief, alsmede uit de toon van de e-mailberichten blijkt dat de docente begrip toont, voor de inhoud van de bijles aansluiting zoekt bij mijn dochter haar interesses en haar hulpmiddelen aanreikt voor het leren met dyslexie. Dit werkt!"
Peggy Olthof, Zoetermeer

"Als je kind in een combiklas zit, heeft de leraar soms niet genoeg tijd om aan beide klassen voldoende uitleg te geven. Sommige kinderen leren goed maar hebben extra uitleg nodig. Bijlessen zijn een goede oplossing. Het kost wel maar als ouder doe je ook je best om je kind te helpen. Uiteindelijk investeer je in je eigen kind. Dat is toch niet verkeerd?"
M.L. Chumbes, Leusden

"De sfeer thuis is verbeterd evenals de cijfers. Ik moet helaas toegeven dat jullie positieve benadering beter werkt dan die van ons."
M. Gort, Amsterdam

"Sinds de start op deze locatie volgt mijn dochter huiswerkbegeleiding gedurende drie dagen in de week. Niet alleen zijn haar schoolprestaties enorm verbeterd, ook is ze het naar school gaan veel leuker gaan vinden. Ze wordt gestimuleerd en goed begeleid. Echt een aanwinst."
S. Roelofsma, Apeldoorn

"Onze dochter is zich dankzij de huiswerkbegeleiding bewust van het feit dat ze talenten heeft die ze kan ontplooien en dat ze zelf de instrumenten heeft om dat te doen. Ik wou dat ik het zo had geleerd!"
Justine Linnebank, Amsterdam

"Onze dochter vindt hier de rust om huiswerk te maken. Ze wordt regelmatig overhoord en heeft leren plannen. Ook heeft ze diverse handige studievaardigheden geleerd."
Martha, Arnhem

"Zeer positief en met resultaat. Onze zoon voelt zich op zijn gemak en gaat met zin naar huiswerkbegeleiding."
E. van Voorden, Woerden

"Ik ben erg blij met Studiekring. Er worden duidelijke en heldere afspraken gemaakt met de jongeren. Sfeer is prima, cijfers worden beter. Mijn kind gaat zonder mopperen naar de huiswerkbegeleiding en komt er vol zelfvertrouwen vandaag. Prima job!"
H. Broeshart, Amstelveen

"Begeleiding bij Studiekring is zorgvuldig en betrokken."
Leanne Holthuizen, Amsterdam

"De rust in huis is een verademing, we hadden het jaren eerder moeten doen."
Gerda Kraanen, Hoogland

"Onze dochter leert leren bij Studiekring: de basis voor haar hele schoolcarrière."
M. Vooijs, Bilthoven

"Adequate en vakkundige begeleiding door een betrokken docent heeft onze dochter een stap verder gebracht in het ontdekken van leerstrategieën en eigen vermogens. Daardoor heeft ze haar faalangst afgebouwd en meer zelfvertrouwen ontwikkeld."
Jacco Thoonen, Nijmegen

"De huiswerkbegeleiding heeft ervoor gezorgd dat de stress rondom het schoolwerk bij ons uit huis ging. Dat was heel fijn; zo kon ik weer met mijn zoon over gewone dingen praten in plaats van hem altijd aan zijn werk te moeten herinneren. De sfeer thuis is verbeterd en dat is van onschatbare waarde!"
Bea Bouwer, Zoetermeer

"Onze oudste dochter heeft geleerd zelfstandig te plannen en kan inmiddels zonder de hulp van Studiekring verder. Onze jongste dochter is nu bij Studiekring, ook bij haar meteen resultaat. Onvoldoendes opgehaald en vooral wat meer zelfvertrouwen; ze heeft het gevoel meer vrije tijd te hebben. De zorgen om het huiswerk zijn overwonnen!"
Nora, Hilversum

"Onze zoon heeft een combinatie van een leerprobleem en een gedragsprobleem, waardoor het huiswerk maken en leren voor hem erg lastig is. Studiekring heeft hem prima geholpen alles goed op de rit te krijgen en te houden. Overleg tussen ons als ouders en Studiekring is bijzonder goed en prettig, wij gaan hier voorlopig mee door!"
Rens Raven, Almere

"Tim heeft bijlessen gevolgd na zijn slechte resultaten van de entreetoets in groep 7. Door de wekelijkse aandacht voor zijn zwakke punten zoals spelling en begrijpend lezen én het oefenen van Citotoetsen heeft hij een betere score gehaald voor zijn Citotoets in groep 8."
Ouders van Tim Verver, Albrandswaard

"Onze zoon vindt bij Studiekring de rust en de regelmaat die hij zo nodig heeft. Zijn schoolwerk is dan meestal klaar dus thuis heeft hij lekker tijd voor zichzelf! Hij gaat elke keer met veel plezier naar Studiekring!"
Christine, Zoetermeer

Reacties van leerlingen

Studiekring_leerlingen"Ik vind Studiekring erg goed, want ik zat in mijn examenjaar en ik ben mede dankzij Studiekring met goede cijfers geslaagd."

"Wat jullie doen is is leuk en goed! De hulp die jullie geven heeft veel nut, tenminste bij mij wel. Het is leuk en gezellig in de klas, dus ik heb het naar m'n zin!"
Roos Sijsma, Arnhem

"Van 3 tot 6 na school lijkt lang, maar voor je het weet ben je weer thuis, en hoef je niks meer te doen voor school!"
Daan K.

"Studiekring heeft me zeker geholpen bij mijn overgang naar 4 havo."

"Ik ben zeer tevreden over Studiekring, omdat ik met behulp van de bijlessen wiskunde en economie mijn VMBO-diploma heb gehaald!"

"Mijn school was één grote puinzooi, dankzij mijn docent van Studiekring is het nu allemaal op orde."

"Studiekring is echt een uitkomst. Thuis werk ik niet prettig om wat voor reden dan ook. Studiekring biedt mij een rustige plek waar ik goed kan werken en de hulp krijg die ik af en toe nodig heb."
Jantine, Rotterdam

"Ik leer bij Studiekring beter te leren, nauwkeurig te werk gaan en op tijd te leren. Ik vind Lisanne een hele goede begeleider, ze helpt je als je hulp nodig hebt, staat altijd voor je klaar als je een vraag hebt, overhoort goed en is een hele aardige begeleider. De testweek komt er weer aan, daar ben ik hard voor aan het leren dus dat moet helemaal goedkomen!"
Dylan de Haan, Zoetermeer

"Een erg prettige plek om te kunnen leren."
Falco Versteegh, Utrecht Leidsche Rijn

"Het is heel erg gemakkelijk nu met mijn huiswerk. Ik heb het ook sneller af en ik zit niet tot in de avond te werken."
Paula, Gouda

"Studiekring is niet zomaar naschoolse begeleiding, je hebt er ook echt wat aan. Je maakt voldoende werk, je zorgt dat je altijd bij bent, en als het niet goed gaat word je meteen geholpen! Ook vind ik het fijn dat het gewoon bij mij op school is, zodat ik niet nog moet fietsen. Studiekring geeft zeker resultaat."
Valerie, Almere Buiten

"De huiswerkbegeleiding helpt mij heel goed. Ik haal daardoor goede cijfers en hoef 's avonds niet meer aan de slag. Ook kan ik met vragen terecht als ik iets niet begrijp. Soms vind ik het wel veel om na school meteen door te gaan, gelukkig maken de goede resultaten veel goed."
Iris van der Weijden, Nijmegen

"Het geeft mij de mogelijkheid om zonder afleiding huiswerk af te maken, werk in te halen en meer rust te hebben."
Frans Holwerda, Houten

"Ik vind dat je bij Studiekring veel kan leren. Je wordt leuk geholpen en het is leerzaam. Het is ook heel erg gezellig om de lessen te doen."
Sophie de Goey, Woerden

"Ik zit bij Studiekring omdat ik moeite heb thuis mijn huiswerk te maken. Het is er altijd heel rustig dus kan ik lekker aan de slag."
Youri Sierag, Hoofddorp

"Discipline is niet mijn sterkste kant, maar met Studiekring zijn mijn punten enorm gestegen. Hierdoor zijn de lessen ook makkelijker te volgen. Je loopt niet meer achter de feiten aan, maar weet gewoon waar het over gaat. Super!"
Guusje de Bruijn, Den Bosch

"Ik zit bij Studiekring omdat ik zelf niet echt consequent ben in het plannen van huiswerk, ik schuif al snel dingen voor me uit en ik geef te snel toe aan afleiding. Ik heb wel beter geleerd te plannen bij Studiekring. Verder zijn de docenten heel aardig en erg behulpzaam."
Bob Jeltes, Amstelveen

"Studiekring heeft mij geleerd hoe ik moet plannen, nu heb ik ook nog eens tijd over voor mezelf. En ik kan mij daar goed concentreren."
Damian, Zoetermeer