Ervaringen en reacties Amsterdam Fred. Roeskestraat

Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van Ouders

"Wij erg tevreden hoe de studiekring onze dochter wegwijs heeft gemaakt in het plannen van huiswerk op de middelbare school. Ze kan het inmiddels vrijwel zelfstandig en neemt zelf haar verantwoordelijkheden hierin. Dit heeft ons veel ruzies thuis bespaard!"
C.I. Grootes, Amsterdam Fred. Roeskestraat

"Structuur en overzicht in de huiswerkklas geeft zelfvertrouwen en rust bij mijn dochter en rust in huis. De wekelijkse e-mail verslagen vormen een waardevolle bijdrage. Studiekring neemt kind en ouders serieus en is zeer servicegericht."
Stanny Steens, Amsterdam Fred. Roeskestraat
 
"Mijn zoon zit in de laatste klas van de versnelde MAVO. Hij wil graag naar de HAVO. Door zijn onzekerheid is het voor hem heel moeilijk geweest goed zich goed te concentreren en structuur aan te brengen in zijn werk. Het resultaat nu is een zelfverzekerd kind terug."

Rosita Varma, Amsterdam Fred. Roeskestraat

"Wij zijn zeer tevreden over Studiekring. Er wordt in een rustige omgevind goed gestructureerd gewerkt, er is begeleiding op maat en contact met de vestigingsmanager en mentor is goed en laagdrempelig. Onze zoon doet het erg goed, vindt het fijn dat hij daar zijn werk kan doen en overhoord wordt. Het geeft thuis veel rust! Echt top!"

Veronique Ruiz, Amsterdam Fred. Roeskestraat

"Een prima organisatie waardoor je kind zekerder wordt omdat de omschakeling basisschool middelbare school groot is"

Kick Hakvoort, Amsterdam Fred. Roeskestraat

Nanine Verhelst Amsterdam Fred. Roeskestraat Als mijn dochter thuiskomt na Studiekring is het huiswerk gedaan en dat geeft een hoop rust in huis.
 

"Als mijn dochter thuiskomt na Studiekring is het huiswerk gedaan en dat geeft een hoop rust in huis."
Nanine Verhelst, Amsterdam Fred. Roeskestraat 

"Wij zijn bijzonder te spreken over de huiswerkbegeleiding van de Studiekring. Onze dochter heeft er veel baat bij en leert goed plannen."
C.I. Grootes, Amsterdam Fred. Roeskestraat

“Mijn dochter komt helemaal gelukkig naar huis na haar wiskundebijles want haar bijlesdocent Arie legt het zo uit dat ze het wel snapt. Ze straalt er helemaal van!!”
Mariët Serpenti-van Dijk, Amsterdam Fred. Roeskestraat

“Bij Studiekring doet onze zoon zijn huiswerk, thuis niet. Geen verpeste zondagen meer! Bovendien wordt het huiswerk degelijk aangepakt.”
Eveline van Gerrevink, Amsterdam Fred. Roeskestraat

"Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Studiekring. De schoolresultaten van mijn dochter zijn aanzienlijk verbeterd. Ook weet m'n dochter nu goed hoe ze haar huiswerk moet plannen en is haar stress helemaal verdwenen."
Marjolijn, Amsterdam Fred. Roeskestraat 

"Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen. Mijn dochter haar resultaten zijn nu ook weer goed en als ze klaar is bij huiswerkklas dan kan ze thuis iets voor zichzelf gaan doen. Geen ruzie meer over het feit dat ze aan haar huiswerk moet."
L. Vroom, Amsterdam Fred. Roeskestraat

"Mijn zoon zat in de negatieve spiraal van 'geen zelfvertrouwen - oplossen door stoer doen en verder wegglijden'. Wat ik fijn vind aan de begeleiding van Studiekring, is dat ze dit goed oppakten. Ik zag mijn zoon groeien in studieprestaties en in zijn zelfvertrouwen."
Ankie, Amsterdam Fred. Roeskestraat

"Structuur, planning en een rustige werkplek onder begeleiding van docenten zijn de goede ingrediënten om huiswerk op een plezierige manier te maken."
Freek Kuin, Amsterdam

"Onze dochter is zich dankzij de huiswerkbegeleiding bewust van het feit dat ze talenten heeft die ze kan ontplooien en dat ze zelf de instrumenten heeft om dat te doen. Ik wou dat ik het zo had geleerd!"
Justine Linnebank, Amsterdam Frederik Roeskestraat 

"Inmiddels bezoekt onze tweede zoon Studiekring. Het is voor ons een fantastische manier om zekerheid te hebben over de vraag "Heb je je huiswerk gemaakt?" Je kind komt thuis en is klaar met z'n werk (ook het hele weekend!) Voor werkende ouders, maar ook voor ouders die huiswerk overhoren helemáál niet leuk vinden, een ideale oplossing. Bovendien is de sfeer kennelijk zo goed, dat onze kinderen met plezier naar Studiekring gaan."
Ouders Buwe Halbertsma, Amsterdam

"Mijn dochter heeft nog niet zo lang bijles en studiementoraat dus heel veel kan ik er nog niet over zeggen, maar zijzelf vindt het erg prettig en gaat er graag naar toe. Helaas moet er nog heel wat gebeuren om de resultaten van haar omhoog te krijgen. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. En natuurlijk moet ze zelf ook hard haar best doen."
E. Kupers, Amsterdam

"Dank voor de enthousiaste en bekwame begeleiding van mijn twee dochters, beiden een beetje woordblind. Lola heeft haar cito in taal zo goed gemaakt (88 percentiel) dat wij een feestje hebben gevierd. (ok, ze heeft rekenen onder haar niveau gemaakt maar daar maken we ons geen zorgen over). Haar zelfvertrouwen is zo gegroeid en dat is onbetaalbaar. Ze gaat nu VWO doen en heeft zich ingeschreven voor de extra Latijnles! Nona is nu bij een gespecialiseerde instelling voor dyslexie maar ze gaat als een trein, ik weet zeker dat de lessen van Minouscha haar op weg hebben geholpen. Dank!"
Angela Groothuizen, Geert Groote te Amsterdam 

"Ik ben erg blij dat ik mijn dochter heb opgegeven voor de studiebegeleiding, het maakt duidelijk verschil. M'n dochter heeft nu een veel beter overzicht en daardoor geen stress meer. Haar cijfers zijn ook aanzienlijk verbeterd. Hierdoor heeft ze bovendien ook meer zelfvertrouwen gekregen."
Marjolijn van der Linden

"Persoonlijk en betrouwbaar bedrijf."
Ron Waalboer, Amsterdam

"Begeleiding waarbij mijn zoon erg gebaat is. Zonder deze begeleiding zou hij het niet redden in de 5e klas Atheneum."
J. Ladry, Amsterdam Frederik Roeskestraat

"Het is zo goed dat onze zoon zijn motivatie om te studeren weer terug heeft."

"Ik vind het heel prettig dat er steeds op een creatieve manier naar oplossingen wordt gezocht, als het wat minder gaat met de resultaten."

 "Wij hebben twee dochters die geholpen zijn door zeer betrokken leraren en de resultaten zijn ook heel goed. Een dochter zit nu echt op dyslectiebegeleiding en de andere komt volgend jaar weer naar Studiekring voor huiswerkbegeleiding."

"Mijn dochter gaat met plezier naar de bijles van de Studiekring en de bijlessen resulteren in het krijgen van zelfvertrouwen bij het maken van begrijpend-lezen opdrachten!"
L.F. Bruhl, Amsterdam GG

"Wij zijn erg tevreden over de Studiekring. Door de huiswerkbegeleiding is thuis zijn ook echt vrij zijn. Het levert thuis veel minder stress op en een beter humeur voor iedereen. De begeleiders zijn betrokken en als er problemen zijn kunnen die direct worden besproken."

"Simon behaalt binnenkort (hopelijk) zijn havo-diploma. Mede namens jullie fantastische begeleiding zien wij dit met vertrouwen tegemoet."
Mevr. A. Sol, Amsterdam

"Thijs heeft het echt naar z'n zin, hij zei het vanavond nog eens aan tafel en wil er voorlopig niet vanaf... Grote kans dat zijn broertje erbij komt volgend schooljaar."
Mevr. A. de Vries, Amsterdam"

 Zowel Sieger als Hessel zijn tevreden over Studiekring."
Mevr. M. Roukema, Amsterdam

"We zijn tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat. Jaïr kwam min of meer tot rust bij zijn Studiekringdocent. Zijn rustige manier van onderwijzen, kennis, etc. heeft eraan bijgedragen dat Jaïr in staat is geweest om te leren."
Mevr. S. Josephina, Amsterdam

"Max is helemaal gelukkig met de huidige gang van zaken. We willen jullie nog even bedanken want we vinden het heel fijn dat jullie zo goed met ons meedenken over het welzijn van Max. Jullie zorgen in ieder geval voor een flink stuk lastenverlichting bij mij."
Mevr. C. Dienaar, Amsterdam

"Prima contact. Prettig dat je meteen gebeld wordt als Laurens te laat is of Studiekring is "vergeten". Verder gewoon goed resultaat."

"Het neemt ons als ouders een enorme last van onze schouders, zeker omdat het leven met een ADHD-er met Asperger al ingewikkeld genoeg is."

Onze zoon zit sinds augustus 2009 op de havo. Sindsdien stond ons privéleven in het teken van zijn huiswerk en daar leed het hele gezin onder. Nu gaat hij sinds februari 2010 naar huiswerkbegeleiding. Thuis is het weer gezellig en onze zoon ervaart weer dat er vrije tijd bestaat. Hij gaat met plezier naar huiswerkbegeleiding en ook zijn resultaten zijn verbeterd. Hij gaat drie x per week en moet daarnaast thuis ongeveer twee uur per week herhalen. Dit is meestal als er een toets is op maandag. Achteraf hadden we dit eerder moeten doen.”
Nathalie van der Zande, Amsterdam Fred. Roeskestraat

 “De bijles heeft mijn dochter erg geholpen om beter cijfers te bereiken.”
Elise Lorraine, Amsterdam Fred. Roeskestraat

Reacties van leerlingen  

"Het heeft me écht goed geholpen"

"Ik vind het echt heel handig dat je echt vet snel wordt geholpen en ik heb er ook heel veel aan gehad."