Ervaringen en reacties Amsterdam Tolstraat

Om u een indruk te geven van de resultaten hebben we een aantal reacties van leerlingen en ouders over Studiekring onder elkaar gezet.

Reacties van ouders

L. Wouterson Amsterdam Tolstraat De betrokkenheid bij mijn kind vond ik bijzonder en heb ik zeer op prijs gesteld. 

"De betrokkenheid bij mijn kind vond ik bijzonder en heb ik zeer op prijs gesteld."
L. Wouterson, Amsterdam Tolstraat 

"Sinds onze dochter bij de studiekring werkt, is er thuis beduidend minder stress rondom het huiswerk. Haar resultaten zijn beter en er is structuur. We weten nu allemaal beter waar we aan toe zijn, wat er af is en wat er nog moet gebeuren. We krijgen regelmatig mails waarin we op de hoogte worden gehouden en men houdt ook goed contact met school. De docenten/begeleiders zijn rustig, vriendelijk en betrokken. Er heerst een oprechte passie om de studenten te helpen!"
Carolina, Amsterdam Tolstraat

"De structuur die onze zoon via de huiswerk begeleding heeft aangeboden gekregen en de betrokken en positieve begeleding van zijn begeleiders hebben er voor gezorgd dat onze zoon niet alleen betere cijfers haalt maar ook met plezier naar school gaat! De negatieve spiraal waar we in waren beland is doorbroken. Hij is zich bewust geworden van zijn eigen maakbare toekomst."
Desiree Deitmers, Amsterdam Tolstraat 

"Een uitstekende oplossing voor kinderen voor wie geordend en gestructureerd leren niet vanzelfsprekend is. Begeleiding is prima, communicatie wederzijds erg prettig."
Karin Burger, Amsterdam Tolstraat

Dick Amsterdam Tolstraat Onze zoon heeft veel baat bij de begeleiding en professionele ondersteuning. Hij heeft o.a. weer vertrouwen gekregen in zijn eigen kunnen. Hij leert niet dag en nacht, nu wel regelmatig en planmatig bij Studiekring. Er blijft meer dan voldoende tijd over voor hobbies, etc. We zijn uitermate tevreden. 

"Onze zoon heeft veel baat bij de begeleiding en professionele ondersteuning. Hij heeft o.a. weer vertrouwen gekregen in zijn eigen kunnen. Hij leert niet dag en nacht, nu wel regelmatig en planmatig bij Studiekring. Er blijft meer dan voldoende tijd over voor hobbies, etc. We zijn uitermate tevreden."
Dick, Amsterdam Tolstraat

"Onze zoon is begin maart met huiswerkbegeleiding begonnen en het is overduidelijk dat dit vruchten afwerpt. Alle rapportcijfers vertonen een stijgende lijn. Zijn mentor op school had niet verwacht dat hij zo snel vooruit zou gaan. Ook zijn zelfvertrouwen heeft hierdoor een goede oppepper gekregen!"
Marjoleine Homburg, Amsterdam Tolstraat

"De vestigingsmanager en zijn team zijn fantastische mensen aan wie Kurt heel veel heeft. Zijn resultaten stijgen langzaam maar zeker. Kurt ervaart de begeleiding als zeer positief en zijn inzet is sterk verhoogd door de aanmoedigingen van de docenten van Studiekring. Ik ervaar als ouder geruststelling. Ik voel dat hij in goede handen is."
Margo de Beijer, Amsterdam Tolstraat

Wij kozen voor de huiswerkbegeleiding bij Studiekring omdat mijn zoon er moeite mee had zijn huiswerk goed te plannen en zich aan de gemaakte afspraken te houden. De routine van 3x per week naar de huiswerkbegeleiding toe gaan zorgde ervoor dat hij steeds opnieuw met het plannen van huiswerk en de consequenties als hij zich er niet aan hield geconfronteerd werd. Als ouder waardeerde ik de inzet en betrokkenheid van de begeleiders om mijn zoon zover te krijgen dat hij zowel een planning ging maken als zich aan de afspraken zou gaan houden. Het kunnen delen van de frustraties die het zowel voor mijn zoon als mij opleverde als het plannen niet goed liep konden altijd worden gedeeld. Dat steuntje in de rug maakte dat het schooljaar uiteindelijk toch goed verlopen is.
Marjan Vos, Amsterdam Tolstraat

"Ik ben heel erg blij met Studiekring. Waar wij samen niet meer uit kwamen is met jullie hulp wel weer gelukt! Mijn dochter heeft door jullie begeleiding de knop weer om kunnen zetten en is voor het eerst sinds lange tijd weer echt aan de slag voor school en voor haar cijfers en het allerbelangrijkste: ze is weer gemotiveerd om dit jaar en uiteindelijk haar diploma te halen!"
Brigitte Roël, Amsterdam Tolstraat

"Wij zijn als ouders erg blij met Studiekring waardoor onze zoons op een prettige en zeer betrokken manier zorg dragen dat ze hun schoolprestaties verbeteren en hun huiswerk goed kunnen maken."
Henk Rijkenberg Sweers, Amsterdam Tolstraat

"Wij als ouders zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de medewerkers als de communicatie met hen. Ik ervaar betrokkenheid van hen bij mijn kind, die ADHD heeft en enthousiast wordt gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen."
F. Clijnk

"De Studiekring houdt min. 1 x per week en max. 1 x per 2 weken contact met mij als ouder. Daardoor weten we wat ons kind doet op de Studiekring. Er is een intakegesprek, waarin we de zaken onder de aandacht konden brengen die ons kind makkelijk afgaan, maar juist ook wat ze moeilijk vindt en hoe ze graag behandeld wil worden. Daar wordt ook rekening mee gehouden. In het evaluatiegesprek dat na 2 a 3 maanden plaatsvond, werden eerlijk de resultaten en de gevolgde aanpak teruggekoppeld. Op basis van de ervaringen is de aanpak bijgesteld en met succes."
I. de Berg, Amsterdam Tolstraat

"Ben zeer tevreden over de gestructureerde en goed georganiseerde begeleiding."

"Mijn dochter heeft problemen met plannen. Deze problemen gaven veel spanning en die spanning zijn we nu kwijt. Een welkome aanvulling!"
Elly, Amsterdam Tolstraat

"We zijn zeer tevreden over de huiwerkbegeleiding van Studiekring. Door de loop van tijd hebben we dit al aan meerdere mensen laten weten en enkele zijn er ook mee begonnen, naar alle tevredenheid. Studiekring fungeert als een extra paar ogen die observeren hoe je kind functioneert, en daar kun je altijd je voordeel mee doen."
Marianne Annen-van Haaster, Amsterdam Tolstraat

"Mijn zoon heeft pas bijles, maar het valt mij nu al op dat ik goed op de hoogte wordt gehouden van alles. Dit is mijn eerste ervaring met bijlessen op georganiseerd niveau. Mijn zoon is ook goed te spreken, als hij in de toekomst nog eens bijles nodig heeft, zal ik zeker weer aan Studiekring denken, of vrienden de tip geven. Nu moet hij nog oefenen tot aan zijn examen in mei. Alvast bedankt, J. Sitvast"
J. Sitvast, Amsterdam Tolstraat

"Een paar jaar geleden lukte het ons niet om onze dochter voor de middelbare school aan het werk te krijgen en het resultaat was dat ze beleef zitten. We zijn op zoek gegaan naar betrouwbare begeleiding en dat bleek niet zo eenvoudig te zijn. Uiteindelijk zijn we bij Studiekring terecht gekomen en het eerste gesprek gaf ons meteen de indruk dat we bij de juiste organisatie waren gekomen. Wij zijn zeer tevreden over de aanpak en de rapportages naar ons via de website en persoonlijk gesprek. We verwachten dat onze dochter de komende maand haar eindexamen gaat halen. Een dikke voldoende voor Studiekring."
Niek Remkes, Amsterdam Tolstraat

"Prima ondersteuning, mijn dochter gaat met veel plezier naar bijles."
I.A. Minnesma, Amsterdam Tolstraat

"Midden in de vakantie een herexamen! Wat nu, Studiekring vond toch een leerkracht en dan slagen, top! Dit jaar bijles en we gaan vol vertrouwen de examens in. Bedankt!"

Madelon Hol, Amsterdam Tolstraat 

"Studiekring heeft echt belangstelling voor de leerling/student. Top!"
Rene Seeder, Amsterdam Tolstraat

"Ik vind dat Jasper prima is en dat hij veel aandacht geeft en regelmatig belt om te informeren waarom mijn zoon niet komt etc. Prima dus!"

Een prettige vestiging met een betrokken coördinator en een bijlesdocent wiskunde die ook geïnteresseerd is in de persoon achter de cliënt, waardoor mijn dochter zich erg op haar gemak voelt.”
Sonja Robben, Amsterdam Tolstraat

 “Mijn dochter is mede door de prettige en persoonlijke begeleiding van de begeleiders van Studiekring en de structuur die zij haar hebben geboden, het laatste jaar gegroeid in zelfverzekerdheid en ze  haalt veel betere resultaten op school. Ze heeft het erg naar haar zin en voelt zich veilig bij Studiekring.” 
Mieke Schoenmakers, Amsterdam Tolstraat

 “De huiswerkbegeleiding en bijles economie heeft een meetbaar resultaat. Mijn dochter weet nu dat de extra inzet wordt beloond. Van onvoldoendes naar voldoendes op school.”
C. Bartolozzi, Amsterdam Tolstraat

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.