Ga met vertrouwen je examenperiode tegemoet!

Onze ervaren docenten geven trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

examentraining

Het resultaat van onze examentrainingen

Natuurlijk kunnen wij geen garantie bieden voor het slagen voor het examen. De leerling blijft zelf verantwoordelijk voor het uiteindelijke examenresultaat. Studiekring heeft uiteraard geen invloed op de samenstelling en beoordeling van de examens. Wel heeft Studiekring met de examentrainingen een succespercentage van 95%. Verder steeg het cijfer van alle leerlingen die vorig jaar een herexamen hebben voorbereid bij Studiekring gemiddeld met 1,4 punten.

Uit de enquête die is gehouden naar de resultaten van de deelnemers aan de herexamentraining van vorig jaar blijkt dat voor de leerlingen die gereageerd hebben een gemiddelde stijging van 1,6 punt is gehaald tussen het eerste (examen) en het tweede (herexamen) tijdvak. We zijn met recht trots op de bijdrage die we hebben kunnen leveren aan de prestatie van deze herexamenkandidaten.


Reacties van ouders over de examentrainingen

Mijn zoon (die zonder merkbare inspanning t/m 6 gym is gekomen, niet gauw positief is over iets wat met lesstof te maken heeft, en alles saai vindt) was tot mijn niet geringe verbazing heel positief over zijn dagje examentraining economie!

Hij vond het heel nuttig, vond de sfeer ook heel prettig, en heeft al zijn vragen kunnen stellen. Naar eigen zeggen heeft hij in deze ene dag meer van de stof opgestoken dan in 3 jaar economie op school.... Complimenten voor de docent!


Reacties van leerlingen over de examentrainingen

In de zomer nodigen we de deelnemers aan de trainingen uit om online een anonieme enquête in te vullen over de (her)examentraining, hieronder staat een aantal van hun reacties.

"Ik heb door de training een goede steun gehad voor mijn examens, je wist een beetje wat je kon verwachten. Bij Studiekring kan je met veel rust een examen maken, thuis doe ik dat veel minder snel."

"Lekker, een goede methode die langzaam een zelfverzekerd gevoel ontwikkelt."

"Ik vond het oefenen met de oude examens heel fijn. Dan wist je een beetje wat je moest verwachten Ik zou niet weten wat je nog extra zou moeten doen."

"Ik denk dat ik het zonder de training in Utrecht niet mijn examen had gehaald, door jullie heb ik echt gestudeerd in plaats van de hele dag maar wat aanklooien."

"Ik zou het anderen zeker aanraden, ik vond het een prima training en heb er veel aan gehad, ook bij de voorbereidingen van de rest van mijn examens."

"Hoe kan het dat jullie me in één weekend iets uit kunnen leggen wat een docent in het hele jaar niet is gelukt."

"Ik zou het zeker aanraden omdat mijn cijfer heel erg omhoog is gegaan. Wel vond ik de uren die je achter elkaar moest werken erg lang, maar met de juiste instelling kom je er wel! Nogmaals bedankt!"

"Ik raad het absoluut aan, aan diegenen die denken het wel te kunnen maar te weinig geoefend hebben of de zaken net niet helemaal exact doorhebben. Op de herexamentrainingsdag(en) krijg je veel oefening en kan je continu vragen stellen als je op problemen stuit."

"Ik heb zelf veel aan de herexamentraining gehad en ook zelfvertrouwen door gekregen, jullie doen fantastisch werk!"

"Ik zou de training zeker aan anderen aanraden. Je bent veel gemotiveerder en krijgt hulp, wat thuis moeilijker gaat."

Foto's van de examentraining

Examentraining-Houten12Examentraining-Houten

 Examentraining-Houten6Examentraining-Houten2
 
 

Examentraining-Houten_1Examentraining-Houten5

 
 

Examentraining-Houten7Examentraining-Houten13

 
 

Examentraining-Houten8Examentraining-Houten9

 
 

Examentraining-Houten10Examentraining-Houten11