Gegarandeerd geslaagd met 1-op-1 begeleiding

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Zeker als je je nog niet zeker voelt over een vak. Met examenbegeleiding van Studiekring kun je dat gevoel wegnemen. Je krijgt je eigen examentrainer met wie je de examenstof oefent en die je op alles voorbereidt. Zodat je zeker slaagt. Die garantie geven we je!

We geven examenbegeleiding op elke Studiekring vestiging. Wekelijks ga je op een vestiging bij jou in de buurt twee uur aan de slag met een specifiek vak. 1-op-1 met je examentrainer, die onduidelijkheden aan je uitlegt en tips geeft. Je gaat oefenen met de stof en oude examenopgaven. Ook leer je hoe dat precies gaat, examen doen. Zo bereid je je op alle fronten goed voor. Naast de examenbijles kun je onbeperkt naar de huiswerkklas in je vestiging. Hier kun je rustig leren en verder oefenen, volgens de thuisplanning die je samen met je examentrainer maakt.

Examenbegeleiding in het kort

  • voor eindexamenleerlingen op vwo, havo en vmbo
  • elke week 2 uur 1-op-1 begeleiding, bij jou in de buurt
  • aandacht voor de examenstof én voor examen doen
  • onbeperkt toegang tot de huiswerkklas
  • inclusief korting op online examentrainingen als Examenvoorjou.nl
  • niet geslaagd, geld terug slagingsgarantie (zie voorwaarden)

Examenbegeleiding in 5 stappen

intake 20161. Eerste contact
Samen met je ouders bespreken we vóór je eerste examenbijles wat jij nodig hebt voor een geslaagd eindexamen. We matchen je met een examentrainer die past bij jou en je plannen. Tijdens de eerste les praat je met je examentrainer over waar je tegenaan loopt, wat extra aandacht nodig heeft en hoe je trainer daarbij kan helpen.

Plan van aanpak 20162. Persoonlijke planning
In je persoonlijke planning staat hoe je je het beste kunt voorbereiden op het examen, ook gezien je aandachtspunten. Zo nodig nemen we contact op met je docent of mentor.

Aan de slag20163. Aan de slag
Een examenbijles duurt twee uur. Hierin oefen je samen met je examentrainer met de examenstof. Ook leer je vaardigheden om succesvol examen te doen. Je examentrainer geeft je uitleg, tips en oude examenopgaven, zodat je alvast weet wat je te wachten staat en houdt je planning in de gaten.

voortgang4. Voortgang
Na elke examenbijles krijg je per e-mail een verslag van hoe het is gegaan en wat er nog nodig is. Zo weet je precies waar je staat: goed voor je vertrouwen in het examen. Ook je ouders, vakdocent en mentor houden we op de hoogte van de voortgang.

en nu jij5. En nu jij!
Met je examentrainer maak je een thuisplanning om thuis te oefenen. Daarnaast mag je zo vaak je wilt naar de huiswerkklas op jouw vestiging. In de huiswerkklas kun je rustig leren en oefenen met de examenstof.

 

Niet geslaagd? Geld terug!*

Met onze aanpak en jouw inzet durven wij te garanderen dat je slaagt voor het vak waarin je examenbegeleiding volgt. Anders krijg je je geld terug. Dat betekent wel dat je je moet houden aan de afspraken over bijvoorbeeld huiswerk maken en aanwezigheid. Sta je lager dan een vijf voor het vak of ben je in het examenjaar langer dan een maand ziek geweest? Dan geldt de garantie niet, maar gaan we samen met jou natuurlijk wel onze uiterste best doen!

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de ‘Niet geslaagd? Geld terug!’ garantie:

  • Je volgt minimaal 8 keer een vakinhoudelijke bijles en bent nooit ongeoorloofd afwezig;
  • Je bent niet een maand of langer ziek geweest in het lopende schooljaar;
  • Je mag bij aanmelding niet lager staan dan een vijf voor een vak op je schoolexamen;
  • Je houdt je aan de gemaakte afspraken omtrent gedrag en spullen en volgt adviezen en instructies van je examentrainer op.

Ervaring Examenbegeleiding

Ook al is het 2 voor 12, Met examenbegeleiding kunnen we samen met de leerling nog een hoop bereiken. Hoe die begeleiding werkt? Lees hier de ervaring van Joppe (havo5)

Meer informatie

Examenbegeleiding kost € 97,50 per week. Vragen? Bel 085-049 8200 of vul ons contactformulier in.

In 2 hele dagen klaarstomen voor je eindexamen? Dat kan voor 37 vakken bij onze examentrainingen. Het slagingspercentage in 2017: 96%! Lees meer over onze Examentraining

aanmelden DefBrochure def

Reviews

review

"Wow mijn zoon heeft nu een paar weken bijles wiskunde en haalt alleen nog maar voldoendes. Dit is echt geweldig. De bijles zelf vindt hij erg gezellig en hij geeft nu aan dat hij wiskunde eindelijk snapt. De bijles docente legt het beter uit dan op school. Keep up the good work!!!!!!!!"

Simone

Bekijk alle beoordelingen

Advies 2016