Ga met vertrouwen je examenperiode tegemoet!

Onze ervaren docenten geven trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

examentraining

TIP  Is de genoemde inschrijfdatum al verstreken? Klik hiernaast op de roze knop ‘aanmelden’. Alle vakken die je in het dropdown-menu ziet verschijnen, zijn nog open voor inschrijving. Staat jouw vak er niet bij, klik dan hier om je in te schrijven voor centrale examentrainingen in Houten (Utrecht) of Limburg.

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Super spannend! Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Maandag 30 april t/m zaterdag 5 mei 2018 organiseert Studiekring 2-daagse examentrainingen bij jou op school voor vmbo. Samen met een examentrainer neem je de examenstof van A tot Z door in theorie en in opgaves maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

Hoe ziet een examentraining eruit op het Grotiuscollege?
Je volgt examentraining in één vak.
Leerlingen krijgen les in kleine groepen van een door Studiekring opgeleide trainer. Een training duurt 2 dagen en is per dag opgedeeld in 3 theorieblokken en bijbehorende opgaven en oefenexamens. De complete examenstof wordt op deze manier nog een keer behandeld. Daarnaast richten we ons ook op de manier van werken en de aanpak die nodig is voor een succesvol examen. Goed voorbereid, met meer zelfvertrouwen het eindexamen in – betere cijfers, meer kans op slagen en waardevolle kennis en vaardigheden.

Kosten deelname: Deelname aan een 2-daagse examentraining op het Grotiuscollege kost €160,- per leerling. Een trainingsdag voor vmbo duurt van 9 uur tot 16 uur.
Let op: neem zelf de Examenbundel van ThiemeMeulenhoff mee naar de training.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 11 april 2018 via ons aanmeldformulier.

Centrale training in Zuid-Limburg of op het Sint-Janscollege
Komt de training op school voor jou niet goed uit? Studiekring Check5 geeft in de periode voorafgaand aan de eindexamens examenbegeleiding en -traning op diverse locaties in Zuid-Limburg.
Havo- en vwo-leerlingen kunnen van 30 april t/m 5 mei terecht voor examentraining in het Sint-Janscollege in Hoensbroek. Kijk hier voor meer informatie.